Ugens udfordring – update

hokkaido-suppe3

Hermed en lille update på sidste uges udfordring. Der på sin vis var i den nemmere ende, men alligevel voldte mig lidt kvaler. For med to aftener ude, var der ikke plads til slinger i valsen de resterende fem.

Men der blev det så også til rigtig, hjemmelavet mad, omend i den ikke særligt avancerede genre.

Min uge i aftensmåltider endte altså med at se således ud:

 • Mandag: Kyllingelår i ovn og salat med dampet broccoli, grapefrugt, cashewnødder og andet godt.
 • Tirsdag: Dampet laks og lynstegt spidskål, peberfrugt, sugarsnaps m.m. Og bananasplit til dessert :)
 • Onsdag: Til åbningen af Eataly.
 • Torsdag: Til middag hos mine forældre.
 • Fredag: Spicy græskarsuppe med naan til. Opskrift her.
 • Lørdag: Gæster til tapas og hjemmelavet ‘Drømmemandspizza’.
 • Søndag: Pariserbøf på ristet rugbrød æggeblomme og hele pivtøjet og salat on the side.

Ret skal være ret, fredag overvejede jeg alvorligt at pjække. Var træt, træt, træt og gad ikke lave suppe. Men gjorde det alligevel og endte selvfølgelig med at være glad for det. Tak til ugens udfordring for det ;)

Jeg har fået blod på tanden til at blive lidt bedre til at planlægge vores måltider og ikke mindst er jeg blevet (endnu mere) opmærksom på, at man godt kan trylle noget godt frem på kort tid fremfor at købe takeaway. Og at man tilmed sparer en del penge.

Så jeg fortsætter de gode takter måneden ud. Eller i alle tilfælde indtil jeg tager til Thailand i slutningen af denne uge.

I aften skal vi have friske vietnamesiske forårsruller.

Hvordan gik det hos jer?

 

(Visited 1.755 times, 1 visits today)
Elf

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Ja det er lidt omstændigt, men når man først har gjort det giver det virkelig pote :)

 1. Altså alså hvor er du bare så fin og giver så meget inspiration. :) og sikke en fin makeup video Du og Sara har lavet. Er vild med det og det er så nemt for du matcher min egen hudtone og hårfarve så farverne passer også mig. :) skønt. Jeg har sagt det før men må bare endnu engang komplimentere din blog og indholdet. Det passer så godt på mig det hele så du har en meget glad læser i mig. :) kh. Tanja

  1. Tusinde tak Tanja, det er jeg bare så glad for at høre og smart at vi ‘har samme farver’ ;)
   Knus Emily

 2. Den suppe er bare et hit. Glæder mig til at prøve forårsrullerne.

  KH mig, der har fået mod på flere af dine opskrifter efter succes med suppen :-D

 3. Synes du er sej til at lave hjemmelavet mad!! ??

  I erkendelse af at vi ikke får planlagt og handlet, er vi hoppet på retnemt.dk, så I sidste uge blev der vidst lavet mad en 4-5 gange, tæller det!?! ???

 4. Jeg er ret vil med Aarstidernes måltidskasser. Hjemmelavet økologisk mad, hvor andre har bestemt madplanen og sørget for indkøb. Det er virkelig ? i en travl hverdag ?

  1. Dét er du bestemt ikke alene om :) Vi får dem on/off og jeg elsker de uger vi har dem. Knus Emily