9 år

lil1

Hurraaaaaaa! Det er bloggens fødselsdag. Eller det var ret beset bloggens fødselsdag i går. Hvis man kender mig privat, så vil man (desværre) vide, at jeg er helt umulig, når det kommer til det med fødselsdage. Hvorfor jeg ofte, først får ønsket selv mine allerbedste venner tillykke med en dags forsinkelse. Eller to.

I år lykkedes det så også at glemme bloggens fødselsdag, på trods af at den havde sørget for strålende efterårsvejr af den slags, jeg allerbedst kan lide. Jeg har allerede skrevet den i kalendere til næste år OG sat en alarm. For næste år er det 10-års jubilæet. Og det skal altså ikke gå hverken i glemmebogen eller stille for sig. Tænker, at I skal forkæles og vi skal lave lidt spas ud af det.

Så vi venter altså med den helt store omgang til næste år, men derfor skal I stadig have lidt af, hvad der hører sig til på en fødselsdag i dag. Bloggen deler ud og der er ingen sukkerpolitik ;) Det bliver dog ‘kun’ pr. billeder, men der er til gengæld boller,  kage og slik i lange baner. Og lidt bobler og drinks, foruden et walk down memory lane til mere eller mindre heldige outfits foruden et udpluk af alle de oplevelser og små ting, I har været vidne til her på adressen ♥

For 4.210 indlæg er det blevet til inklusiv dette. Og 170.341 kommentarer fra jer.

Det føles helt utroligt, at have sådan et fotoalbum og sådan en ‘dagbog’ fra stort set hver eneste dag i mit liv, siden jeg var en 24-årig kandidatstuderende. Og samtidig med så fabelagtigt og engageret et publikum.

Tak for at I læser med og deltager ♥ Af hjertet tak, tak, tak for jeres utrolige støtte og entusiasme, I gør det til en fornøjelse at dele alt det, jeg elsker her på bloggen.

Hip hip hurra for bloggen og ikke mindst for jer!

Mange og store klem
Emily

greencape5fleur3-11y3snegl
korrektur_zpsj6g96rhpeucalyptus_zpscc6bc167
5698252239_540d5c8ca4_bpenny5dvf1strawbc2skov5waffle1_zps21bca524skov1spie2mustard3decor1dingo1detaljeurowomanfall1-1selfie_zpsvyfyhqreranunkler_zps08dfb1efbedsteogbuggi_zpsf5ehwoupaltomtale2_zpsvbztcwwpysl1_zpsclhoybnnlyskaeligdeihaven_zps68f07fa3pinkogkarry6_zpsmtuxoakvblandselv_zps188fc81esignering_zpshmfjxhm3kager_zpsu7ximrtzew_zpsefkdpyu7emily salomon at elle style awards shot by marie my at nemesis babe-412_zpsmbecuocuwakeboard_zps9oocww99t2_zpspmyars2qvandhund_zpslk2thkg8downhill2_zpspv9xnpdyProcessed with VSCOcam with f2 presethmrr2_zps0vpoljnc<


dark3lilla2_zps9ba8f014lyse1_zps389faeecemilysalomonxmarkberg2_zps3fd64609grude4_zps021eccdcwalkin_zpsb6fcdc8esolnedgang_zpsuuc1wjxhpenny_zps7ae77b76kontor3_zps8c7c2661fingerphilodendron_zps75d3f878kirsebaerblomster6_zpscyjiwmglballoner_zpsvmjyhyl0veuvecliquotrose2_zpskdxdpoat

Skål og glædelig mandag og tak for, at I læser med ♥

(Visited 3.552 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Hip hurra og stort tillykke!
  Sikke en billederigdom at være i besiddelse af, det må være den helt store sidegevinst ved at have en blog !
  For os andre er gevinsten alle dine dejlige indlæg og billeder, tak ?

  1. Dét er det nemlig. Det havde jeg nok ikke gjort, hvis ikke det var for bloggen. Sådan en gave.
   Tak, det er vel nok sødt skrevet. Mange klem Emily

 2. Stort tillykke med bloggen!
  Hvor har du vist mange flotte og inspirerende outfits, søde hundebilleder, lækre opskrifter, dejlige drinks og alt derimellem. Jeg håber lidt på 9 år mere ;-)

  1. Tusind tak og tak for at du altid er så sød til at kommentere, det betyder virkelig meget og er så motiverende <3 Stort knus

 3. Tillykke med de 9 år! Jeg har nok fulgt med i 4-5 års tid og husker at have set mange af de billeder, du har postet her. Det der pandehårsprojekt kan du da sagtens kaste dig ud i igen! Det klæder dig jo (også) :-)

  1. Yay, tak hvor er du rar :) Kinderne er godt nok liiiidt rundere pt. end dengang, men håber at pandehår dur alligevel ;) Klem

 4. Stort tillykke med bloggens fødselsdag:-)
  Hvor kan du se forskellig ud ved forskellige styles og håropsætninger:-)
  God dag ønskes.

 5. Hvis du har udgivet 4.210 indlæg, og hvert indlæg tager 30 sekunder at læse (meget lavt sat!), så svarer det til at have siddet i halvandet døgn nonstop og læst dine fantastiske indlæg :-)
  Hvis alle kommentarerne var skrevet af én person, så ville det tage to måneder nonstop at skrive, hvis en kommentar tager 30 sekender.
  Som du nok kan fornemme, har din blog også fungeret som overspringshandling ;-) Tak for 9 år med inspiration og refleksion! Fortsæt endelig, det er en fornøjelse. Hurra!

  1. Haha… hvor er du god! Ja, I har bestemt også lagt noget i hele foretagendet og jeg er STOLT over, at bloggen her er din overspringshandling <3 Mange knus Emily

 6. Tillykke med de 9 år!! Har læst med de sidste 6 og du er en af de få blogge jeg læser dagligt. Er så ked af at det meste gå op i Instagram nu. Synes det er langt mere hyggeligt med en god blog og lidt mere læsning ☺️
  Tak for de gode indlæg! Glæder mig til endnu flere af dem.
  Knus Kristina

  1. Tusind tak og tak for alle roserne. Selvom jeg også godt kan lide insta, så er jeg helt enig med dig. Blogging kan altså noget andet. Stort kram Emily

 7. Tillykke med bloggens 9 år! Jeg tror, jeg har læst med (næsten) siden den spæde begyndelse – eller meget tæt på.
  I dagens anledning gik jeg tilbage til de allerførste indlæg (for at se om jeg kunne huske dem) – og hold op hvor er der sket meget siden da. Både ift. billederne, teksterne og layoutet. Og det er virkelig en udvikling, du kan være stolt af. Det er et smukt hjørne af internettet, du har fået skabt, og jeg nyder at læse og følge med :)

  1. Åh det var vel nok fine ord <3 Tusind tusind tak, det blev jeg helt rørt over at læse! Mange kram E

 8. Nååårh lille mini-hundi på billede nr. 9 – så smeltede jeg lige. Stort tillykke med fødselsdagen. Så kan man et og andet. Har kun fulgt med et par år, så det er sjovt at se billeder fra starten. De der kirsebærsko er fede.

  1. Ja hun var sååååå sød dengang. Altså det er hun stadig, men hvalpe er bare det kæreste <3 Hvor hyggeligt at høre Birgitte :) Ja, ville ønske jeg stadig havde dem, men dem har jeg desværre solgt... Kram E

 9. Kan huske mange af billederne, har nemlig fulgt med siden tjah… i hvert fald 6-7 år. Kunne være rigtig sjovt om du havde billeder af dine tidlligere headers. Spottede lige en og blev helt “EJ den kan jeg godt huske!” ? også din cupcake periode (den var vi jo alle ramt af i mere eller mindre grad) og jeg prøvede at efterligne en del af dem ;) nostalgi ^2

 10. Jeg kan huske første gang jeg “stødte på dig”. Det var I et indlæg fra Paris hvor du havde outfits i smykke karrygule og bordeaux farver (vist stadig en favorit?:-)) og jeg syntes du var dødsmart! Ja, det synes jeg altså stadig! Må sige, at du som mange andre kvinder (inklusive mig selv, bilder jeg mig ind!?) kun bliver smukkere med alderen!

 11. Kære Emily, stort tillykke med din blogs fødselsdag! Vil bare sige tak for dit fine, fine univers, som altid inspirerer mig. Både i forhold til emner, farver, ord (elsker ordet “knas” og er selv blevet flittig bruger af det) og dit syn på alle de små og rare ting, som gør hverdagen lidt bedre og sjovere. Så tillykke og tak herfra :)

 12. Sikke en fantastisk tur down memory lane. Bliver helt nostalgisk. Kæmpe stort TILLYKKE med de flotte 9 år. Hip hip hurraaaa :)