Juniønsker

Intentioner og ønsker. I juni vil jeg…

 • Bade! Har altid været en vandhund, men nu trækker havet i mig mere end nogensinde før.
 • Ikke komme mere i min kalender end der er i forvejen. For juni er allerede godt fyldt op. Derfor er det nu stadig lidt af en rygradsøvelse skulle jeg hilse at sige. Men i stedet for at tænke, at jeg skal nå ALT og at se alle inden baby, så prøver jeg at arbejde med, at der nu er ‘fuldt booket’ og at det i stedet må blive en gang i sensommeren eller til efteråret. Det føles rart.
 • Ud på vores SUP og allerhelst på Mølleåen eller lignende relativt roligt.
 • Nyde sommeren (forhåbentlig). Være ude, være spontan, grille, bade og leve.
 • Sove en masse. Jeg ved godt, man ikke kan sove på forskud, men det skal nu ikke forhindre mig i et par ekstra timer på øjet.
 • Slå vores telt op ved sommerhuset. Måske vi ikke kommer til at bruge det så meget umiddelbart efter baby (jeg håber nu, vi gør), men om ikke andet inden så.
 • Gå. Jeg prøver at gå de fleste steder hen i stedet for at cykle eller tage det offentlige for at være sikker på at få rørt mig nok, nu hvor jeg begynder at blive lidt begrænset i forhold til andre motionsformer.
 • Gøre børneværelse færdigt. Glæder mig til at vise jer :)
 • På Era Ora at spise. Vi fik et gavekort dertil, da vi blev gift, men har af en eller anden årsag endnu ikke fået det brugt. Nu skal det være.

Jeg ser især frem til…

 • Vores bryllupsdag d. 17. juni. Tænk at det allerede er to år siden vi blev gift? Gad godt gøre det igen. Drømmer lidt om at blive gengift hvert 5. eller 10. år.
 • Sidste arbejdsmåned inden barsel. Kommer ‘kun’ til at holde 3 måneders decideret barsel, men halleluja hvor jeg begynder at glæde mig.
 • Sankt Hans, der betyder noget særligt for mig, fordi det er min mors fødselsdag. Glæder mig til at fejre hende ♥

Månedens (drømme)outfit…
denne her kjolede her sko og denne her taske.

Jeg skal spise…
… danske jordbær, lidt flere danske jordbær og Sun Lolly med vindruesmag. Har aldrig været så vild med sodavandsis, men nu er de bomben. Skal også prøve at lave nogle selv.

Det skal jeg lytte til…
… Charlotte Gainsbourgs Take 2 og lydbøger en masse. Går og brygger på et indlæg med lydbogsanbefalinger til sommerferien til jer, så læselytter på livet løs.

Det skal jeg se…
Killing Eve. Ovenpå seriøse GOT-blues måtte der en ny serie til og valget stod mellem Killing Eve og Handmaids Tale. Jeg har også som regel gang i en serie selv, som jeg ikke ‘deler’ med Nikolaj og for tiden er det Dead to Me. Så god og spændende skildring af kvindeliv. Og så glæder jeg mig til der snart er nye afsnit af Big Little Lies!

Jeg skal læse…
Halvfems huller i himlen af Jennifer Clement. Den handler om en lille pige, der vokser op i en bil i en trailerpark i Florida. Har læst de første par kapitler og den er lige så magisk, som den er barsk. Og så vil jeg virkelig, virkelig også gerne læse Dødevaskeren af Sara Omar. Hvis jeg tør.

Månedens drøm…
… en lille campingtur ud i Sommerdanmark om alt går vel.

Jeg er taknemmelig over…
… at få lov at skabe liv. Det er det mest vidunderlige, jeg nogensinde har prøvet og det har overgået mine vildeste fantasier med hestelængder.

… syrener, rapsmarker og alt andet kønt og velduftende, vi bliver beriget med netop nu.

… at man kan går med bare ben. De fleste dage om ikke andet.

Jeg gider ikke...
… folk der ikke gider slå deres papkasser og -æsker sammen, inden de smider dem i papcontaineren.

… guf på is. Forstår det bare ikke.

… Alabamas abortlov. Hvad f***** er det egentlig, der foregår?

(Visited 3.537 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Fedt med lydbogsanbefalinger, det vil jeg glæde mig til. Jeg lytter pt til Mumi fortællingerne, men de er korte så det er en hurtigt overstået fornøjelse, så inspiration til andet vil være påskønnet.

  God fornøjelse med Killing Eve, den får mine varmeste anbefalinger.

  Mathilde

  1. Hvor kan man høre mumi? Og korte fortællinger lyder kun godt, jeg har så svært ved at koncentrere mig om at høre det hele hvis det bliver for langt..

   1. Hej Julie og Emily,
    Jeg lytter til dem på mofibo, de har dog ikke den første, men den, og sikkert resten, kan i finde gratis på ereolen.

  2. Så dejligt at høre Mathilde :) Hvor lytter du til Mumi?
   Takker, glæder mig!
   Kram E

 2. Du skal ikke stresse over at få set en masse, inden baby kommer. Jeg vil gerne garantere, at en baby er den vildeste besøgsmagnet. Jeg har aldrig fået så mange besøg som i månederne efter, vi blev forældre. Også af alle mulige obskure slægtninge, jeg ikke havde set i årevis ?
  Men så hyggeligt, når man lige er landet i det hele ❤️
  PS.: When they see us på Netflix, som vist er der i en begrænset periode, kan også varmt anbefales.

  1. Haha… nej det kan jeg godt forestille mig ;) Det er nu også mest alle arbejdsaftaler osv. jeg prøver at sætte en stopknap på. Tak for anbefalingen af serie. Stort knus E

 3. Hej Emily – 3 måneders barsel? Hvordan kommer det til at foregå? Er det 3 måneders pause fra bloggen?

  I hope not – men hvis ja – så under jeg dig det <3

  Glæder mig til at følge dig på dit babyeventyr – jeg tror at du bliver en fantastisk mor.

  1. Det bliver i alle tilfælde 3 måneders pause fra kampagner/sponsorerede indlæg og også fra alt det jeg laver ved siden af bloggen. Og så må vi se. Håber, at have tid, lyst og overskud til at blogge, men ser det lige an, når han er kommet. Men det er planen at blogge, dog kommer jeg nok til at skrue lidt ned under alle omstændighder.
   Skal nok skrive mere om det, når vi nærmer os.
   Tusind tak, hvor er du bare sød <3 Stort knus E

 4. SUP på Mølleåen lyder lækkert! Har du tips til andre gode steder til SUP nær København eller i Nordsjælland? Tak:)

  1. Vi er glade for Amager Strandpark, Københavns Havn (omend der kan være lidt trafikeret) og ellers på stranden ud for Hornbæk, hvor vi har sommerhus :) Kram E

   1. Måske det også kan være et hit på nogle af søerne? Furesøen eller Bagsværd sø :)

    1. Tak for gode tips:)
     Vi endte med en tur på Mølleåen i går. Det var så fint! Men bare lige en heads up på, at der var virkelig mange mennesker i kanoer, robåde mv. Så måske det er lidt hyggeligere en dag, hvor vejret ikke er helt så godt.

 5. Det er bare det mest hyggelige at være i sommehus! Jeg elsker også at besøge mine forældre, når de er ude i sommerhuset om sommeren :)

 6. … folk der ikke gider slå deres papkasser og -æsker sammen, inden de smider dem i papcontaineren. Har det på samme måde! hehe