Decemberønsker

Intentioner og ønsker. 

I december vil jeg…

 • Julehygge! Bage småkager (jødekager der er mine yndlings, samt de her med lakrids og tranebær) og luciaboller og høre julemusik.
 • Meditere lidt igen. Der er på sin vis noget ret meditativt over at amme, men gad godt meditere sådan rigtigt også. På Headspace kan man vælge meditationer helt ned til 3-5 minutter og det må jeg kunne finde rum til. Ellers er lysmeditation oplagt til årstiden.
 • Strikke en cardigan til Kurt.
 • Holde et par dages digital detox eller mere. Sikkert i forbindelse med juleferie. Måske før. Kan mærke at mit hovede trænger. Telefon på flight mode og ned i en skuffe.
 • Planlægge de sidste detaljer på vores barselsferie til januar. GLÆDER mig til en måned i Alperne.
 • Lære Penny et nyt trick eller to. Selvom der ikke er Pennys julekalender på insta i år, så nyder min gamle hundepige stadig at lære noget nyt. 
 • Tage rød læbestift på mindst to gange om ugen. Fordi det er jul… og en smart måde hurtigt at føle sig lidt fin og festlig på.
 • Fikse julegaver. Med det vons. Og pakke dem ind løbende. Så det bliver hyggeligt, fremfor i trængsel og alarm 23. december (som jeg ellers har for vane på trods af alle gode intentioner).

Jeg ser især frem til…

 • En juletur i Tivoli at kigge på lys. Og kysse under træet med hjerterne.
 • Og vores traditionsrige skøjtetur lige inden jul. Vi var på første date d. 22. december i en skøjtehal for snart 5 år siden.

Månedens (drømme)outfit…

… føler mig temmeligt uinspireret på påklædningsfronten disse dage. Så gerne en kjole. Så skal man ligesom ikke selv finde på et outfit. Måske denne her (reklamelink). Den ser både spise- og ammevenlig ud. Findes også i helt sort.

Jeg skal spise…
… æbleskiver. Og norske klejner. Og vanillekranse. Og marcipan og nougat. Og granatæblekerner. Og så skal jeg skylle ned med gløgg. Den svenske delegation af svigermekanikken har været så gode at købe en mere end god, alkoholfri gløgg til mig hinsidan.

Det skal jeg lytte til…
… julemusik. Last Christmas på repeat tak!

Det skal jeg se…
Love Actually mindst en gang om ugen.

Jeg skal læse…
… En moderne familie af Helga Flatland. Nuvel, er godt i gang, men tror omvendt heller ikke det er realistisk, at jeg får læst mere end den.

Månedens drøm…

… at Nikolaj kunne tåle Penny nok til at hun kunne være med juleaften. Drømmer om et julemirakel.

Jeg er taknemmelig over…

… at jeg er grundglad over at være mig. Og ikke ønsker at være nogen anden. Eller generelt ønsker noget andre har (og som jeg ikke selv har). Det har været en rejse og er noget jeg hele tiden arbejder på (men tænker mindre og mindre over) og noget af det bedste, jeg har oplevet ved at blive voksen.

Jeg gider ikke...

… mere regnvejr. Efter november der føltes som en ulideligt lang rejse gennem Mordor, må december kun byde på sol og magi. Basta!

… kold kaffe.

 

(Visited 3.647 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Det er Blossas Lättvins gløgg :) Så god. Men tror ikke man kan få den i Damark desværre :'( Men hvis du alligevel skal et smut til Sverige er det bare at proviantere. Klem E

 1. En god alkoholfri gløgg!? Halleluja! Som gravid og gløgg-elsker er december ikke hvad den plejer, snøft, så du må meget gerne tipse om det svenske mirakel – jeg smutter selv til Sverige i weekenden, måske den kan skaffes…?

 2. Åh, jeg ser også frem til at have lidt pænt tøj på i juledagene – lever i blød buks, løs ammevenlig top, uldcardigan og knold. Rart, men dødssygt på næsten fjerde måned…

 3. Er der nogen – enten Emily eller andre kloge hoveder er i kommentarsporet – der ved hvor man kan få alkoholfri gløgg på cafeer i København? Altså hvis man gerne vil ud af lejligheden og ud i verden!

 4. “Jeg er taknemmelig over…

  … at jeg er grundglad over at være mig. Og ikke ønsker at være nogen anden. Eller generelt ønsker noget andre har (og som jeg ikke selv har). Det har været en rejse og er noget jeg hele tiden arbejder på (men tænker mindre og mindre over) og noget af det bedste, jeg har oplevet ved at blive voksen.”

  Vildt. Det gik netop op for mig, som jeg læste denne taknemmelighed, at jeg har det på præcis samme måde. Jovist man kan have ønsker, men jeg har virkelig ikke lyst til at være andre end mig, eller ønsker om at være noget andet sted end lige her og nu. Tak for at gøre mig opmærksom på dette! <3 Rigtig glædelig julemåned.