10 ting jeg vil lave i december

10 ting december 2

December er traditionernes måned og selvom jeg har vendt lidt op og ned på den ved at starte måneden i Thailand, så er der alligevel en hel del af de mere konventionelle juleting, der skal nås og nydes, når jeg kommer hjem igen i næste uge.

Derfor er decembers månedsønskeliste nok heller ikke den mest innovative eller nytænkende. Men det er nu heller ikke det julemåneden handler om for mig, så det går helt fint. Den handler derimod om at ses med dem, man holder af og passe al julehyggen, uden at det bliver på bekostning af julefreden.

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

10 ting december

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Drikke gløgg. Jeg elsker gløgg og planlægger både at lave selv og drikke ude. Tip mig gerne, hvis I ved hvor man får Københavns bedste gløgg.
 2. I Tivoli at se alle lysene og spise flæskestegssandwich og churros.
 3. Købe alle mine julegaver inden d. 15. december. Og pakke dem ind løbende.
 4. Se Love Actually mindst én gang. Den film er essensen af jul for mig.
 5. Bage Lucia-boller og stå tidligt op og se det svenske Lucia-optog i fjernsynet d. 13. december.
 6. Holde julefrokost inkl. pakkeleg med mine bedste veninder.
 7. Lave konfekt med Sofie. Og lakridssmåkager.
 8. Ud at skøjte med min kæreste. Vi var i skøjtehallen på første date, der var lige inden jul og nu er det fast decembertradition.
 9. Læse månedens bog i læseklubben. Og skrive julekort. Ikke at det har noget med hinanden at gøre.
 10. Træne mine padlearme en masse (crawl og armstrækkere m.m.), så jeg er klar til vores surfferie mellem jul og nytår.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

10 ting december 3

(Visited 4.351 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Hej Emily. Min lille familie og jeg tager til København i weekenden for at se det fint pyntede Tivoli. Det er blevet en tradition:) så hyggelig. Er der et bestemt sted i Tivoli vi skal spise flæskestegs sandwich ? :) knus fra Tanja. PS. De fine flamingoer, hvor er de købt?

 2. PS. Er det på det spisested der hedder churroria i Tivoli hvor vi både kan få flæskestegs sandwich og churros( har aldrig smagt før:) men det skal jeg da helt klart prøve) :)

  1. Nej det er to forskellige steder. Churros er i den del af Tivoli, der ligger helt op mod Hovedbanegården og flæskestegssandwich plejer vi bare at få fra en af de boder, der er sat op til jul :)

 3. Åhh, Lucia boller! Dem havde jeg helt glemt! De er hermed også kommet på min decemberliste, men bliver jo så bagt i spanien, hvor vi opholder os fra den 12. december til midt januar;-)

 4. Hej Emily,
  Det er en dejlig liste du har lavet. Jeg vil helt vildt gerne vide hvor/hvordan du ser Luciaoptoget fra Sverige? Er det bare på en svensk kanal som du har på dit fjernsyn? Det vil jeg nemlig meget gerne se!
  Kh.

  1. Hej Amalie,

   Det er bare på svensk tv 1 (nu bliver jeg lidt i tvivl om det er 1 eller 2, men mener det er 1) starter vist allerede kl 6 om morgenen d. 13. december :) Kan vist også streames fra deres web :) Klem Emily

  1. Hej Sarah
   Jeg har netop set flamingoerne i Girly Hurly på Istedgade. De er mindst lige så fine “live”. :-)

 5. Min december kommer også til at stå på en hulens masse julehygge. Højest på listen er dog at jeg den 22. december flyver hjem til lille Danmark for at holde jul med familien. Hold op, hvor jeg glæder mig! (:
  Camilla | http://cammi.dk

 6. Årh hvor lyder det hyggeligt. Min december bliver desværre præget af eksamensskrivning og arbejde. Øv..

  1. Det kan jeg så godt huske fra da jeg studerede. Den bedste jul var den efter det år hvor jeg blev færdig. Føltes som om jeg fik julen igen. God arbejdslyst og kram til dig <3

 7. Sikke et fint indlæg. Hvor er jeg glad for at unge også skriver julekort, det er sådan en hyggelig tradition. Og hvor er den sort/hvide fugl og juletræet med kulørte kugler fra??

  1. Hej Hanne, ja det synes jeg også, at det er hyggeligt altså :) Begge dele er købt i Akimbo i Hyskenstræde. Knus Emily

 8. H.C. Andersens gløgg i Tivoli er byens bedste! Without a doubt – jeg har søgt og smagt det meste :-) Og med et skvæt portvin, rom eller lignende I, så giver den selv den værste snue en gå-væk-krammer :-)

  1. Den vil jeg prøve :) Kan se på det hele, at jeg vist skal drikke en del gløgg her i december :D

 9. Det lyder som en dejlig december <3 Kom til at tænke på, om du nogensinde har skrevet om jeres første date og den spæde opstart på forholdet? Elsker en god kærlighedsfortælling, men helt ok hvis det er jeres fortælling sammen :)

  1. Tror kun jeg har pippet lidt om den hist og her, men vil overveje at fortælle den rigtigt :) Klem Emily

   1. Damn lyder fantastisk! Lige kommet hjem derfra. Gør jer selv den tjeneste og tjek Nusa Lembongan ud! Bedste surf og smukkeste ø!

 10. Sikke nogle gode ideer. Fra din liste skal jeg også læse Harry Potter, se Love Actually (æææælsker den film) og holde venindejulefrokost med pakkespil.

  Ellers, skal jeg have pyntet op til jul, købe alle mine julegaver på én samlet shoppetur med frokost og masser af kaffe (fridag behøves) og så prøve så mange som muligt af de lækre nye lakker jeg vandt i din Essie-konkurrence <3

 11. Drik din gløgg hos Christianshavns Bådudlejning :)
  Deres gløgg er fremragende, både den hvide og den røde, og endvidere er deres indretning og stemning helt genial – i anledning af julen har de bygget en lille hytte over platformen, der emmer af hygge med skind, et lille juletræ ved døren og et lille lokomotiv, som kører rundt under loftet…

  1. Det vil jeg prøve, det er også dejligt tæt på hvor jeg bor, hvis jeg nu slingrer hjem ;) Klem Emily

 12. Det lyder altså virkelig hyggeligt!
  d’Angleterres hvide glögg er altid et hit, hvis det skal være lidt ekstra fint :)

 13. Elsker de her indlæg, de er så hyggelige!
  Love actually er virkelig også indbegrebet af jul for mig. Tænkte på, kender du nogen gode skøjtebaner/haller i København? .. og så ville det bestemt heller ikke gøre mig noget at høre om begyndelsen af dig og din kærestes forhold, hvordan og hvorledes ;-)

 14. Åh, det lyder lækkert med en surfferie. Kunne du overveje at lave et indlæg om de forskellige steder I har været på og om hvordan du sådan træner bedst op til det? Nu siger du crawl, armstrækkere osv :-)

  Knus M.

  1. Ja det kan være at jeg skal lave et lille surfindlæg, når vi er hjemme igen i starten af det nye år :) Klem E