3 steder at spise i New York

Har du en tur til New York i kalenderen i år? Så er her tre steder at spise, der får mine varmeste anbefalinger. Cool, happening og usnobbede. Og indenfor en prisramme, hvor alle kan være med.

Og ja, to af dem er umiddelbart morgenmadsanbefalinger, jeg er jo morgen(mads)menneske om en hals. MEN begge steder har også frokost og aftensmad på menuen, som efter sigende også skulle være mere end glimrende.

Føj endelig til listen, hvis I kender til gode spisesteder i New York :)

Ps. Soho-klassikeren, Balthazar, som jeg tipper om her er virkelig også et besøg værd!

Hvad: Jacks Wife Freda
En herlig køkkenhybrid mellem Amerika og Mellemøsten. Rosensirup og cremet yoghurt til vaflen, zaatar og feta på salaten, pita til ægget, mynte på grapefrugten osv. Velkendte ting på menuen med andre ord men med et eksotisk anstrøg. Også virkelig god kaffe og matcha.

Hvor:
SOHO – 224 Lafayette St, New York, NY 10012
WEST VILLAGE – 50 Carmine St, New York, NY 10014

Hvad: Bò Cà Phê
Opdateret vietnamesisk køkken med et net, fransk twist. Jeg fik en virkelig lækker Bao Bun, en Summer Roll og en smuk salat. Og så delte vi lidt forskellige starters. Altsammen så delikat, friskt og godt.

De serverer i øvrigt også brunch, hvis man ligesom jeg er morgenmadsfan :)

Hvor: 
222 Lafayette Street, New York, NY 10012

Nogle af kortets friske, sprøde ‘bowls’ hos Bò Cà Phê.

Hvad: The Butchers Daughter
Sidst men ikke mindst. Min favorit! Ville ønske at der lå sådan en i København. Eller endnu bedre; på Islands Brygge.

Slagterens datter er ikke den store kødspiser, for at sige det som det er. Det er jeg heller ikke, så det passede mig strålende, men det er egentlig ikke noget stedet som sådan slår sig op på og her er også noget for enhver smag

Dog vil man nok føle sig særligt godt tilpas, hvis man er til mad i den sundere ende af skalaen. Tænk friskpressede juicer, granola bowls, kale salads, avo toast osv. Men der er altså også pandekager, toast med baked beans, æg og andet godt, hvis man ikke lige er i humør til grøn juice.

Hvor:
NOLITA – 19 Kenmare Street, New York, NY 10012
WEST VILLAGE – 581 Hudson Street, New York, NY 10014

Skriv en kommentar

3 Kommentarer