Taknemmelighed

Jeg er af natur (og princip) en ret taknemmelig type. Jeg gør mit bedste for at vågne glad hver dag, ligesom jeg for det meste ikke gider at bekymre mig om dumme småting. Og så anstrenger jeg mig for ikke at sammenligne mig, mit og mine med andre(s). Eller tale dårligt om andre eller kristisere det jeg ikke forstår. Så er der nemlig masser af plads til at fokusere på det, der er godt og vigtigt.

Nå, men det kunne blive en lang svada om min livsfilisofi. Egentlig ville jeg bare sige, at man også skal huske at sige det højt, når man er begejstret eller taknemmelig over noget. Og jeg var lidt for overvældet til at sige det i øjeblikkent, men jeg blev simpelthen så bevæget over jeres omsorg og jeres egne personlige historier om tab i forbindelse med min mormors død og mit indlæg om savn.

Så tak for jer, for jeres forståelse og engagement både når det drejer sig om store og små ting.

Tak for at I er så søde og seje!

(Visited 2.357 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Synes selv det er vigtigt i livet, at man ser tingene således: “Glasset er ikke halv tomt, det er halvt fyldt” Tror det er vigtig, at man nogle gange prøver at vende situationerne om, så de er positive.
    Som du skriver skal man sige tingene højt, så det vil jeg nu gøre. Jeg er taknemlig over at du deler så meget af dit liv med os andre. Jeg nyder at følge din blog og dine små øjeblikke :)
    Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  2. Tak Emily, fordi du giver inspiration til både neglelak og koldhævede boller, livssyn og selvindsigt. Jeg fik aldrig kommenteret på dit indlæg om din mormors – spimpelt hen fordi der var kommet så mange fine og kloge indlæg og at jeg ikke rigtig følte, at jeg kunne bidrage med noget nyt. Men du får alt mulig hep herfra i din retning. Og et stort tak for en dejlig blog, som jeg nyder at følge med i og blive inspireret af. Knus fra Mathilde

  3. Jeg er helt tosset med din hårfarve på det her billede. Hvordan er den blevet til? Er det naturligt eller har du fået striber og beholdt mørk bund?

    1. Det er ‘bare’ sket ved at jeg har haft lyse striber og så har ladet dem vokse ud :) Og tak er også selv glad for det :)

  4. Og i lige måde :-) Du giver jo også meget af dig, så hvorfor skulle jeg/vi ikke kunne give lidt tilbage :-) K/Maiken …