Se lige dér… og vind bedre syn og solbriller

Kirsebærtræernes blomstrende grene, der vejrer i vinden. En knapt synlig tåre i øjenkrogen, på en rørt ven. Omridset af solen, der går ned i horisonten. (Kan I høre violinerne? ;))

Eller bare underteksterne på fjernsynet, en flise på fortovet der rager lidt (faretruende) op eller navnet på motorvejsafkørslen, hvis vi også skal tage de knapt så romantiske, men også ret vigtige ting at se med.

Måske du tager dit syn for givet. Det gør jeg ikke. Sådan tror jeg egentlig de fleste, der ser dårligt, har det. Ens syn bliver pludselig noget, man værdsætter. Især når det bliver korrigeret ved hjælp af briller eller linser, så man atter kan se verdens klart og tydeligt. Og få det hele med. Også de helt små detaljer, der jo er nogle af dem, jeg i særdeleshed holder af. Og som jeg gerne vil kunne se både langt fra og tæt på. Eller gennem et kamera. For det er ret beset – og uanset hvor godt et kamera, man ellers måtte have – svært at tage gode billeder, hvis synet ikke er skarpt.

Jeg bruger briller lejlighedsvis, men i størstedelen af tiden, bliver mine øjne hjulpet på rette vej af kontaktlinser. Fordi det giver mig en større frihed i forhold til at leve en aktiv hverdag med løbeture med Penny og træning, men egentlig også fordi det giver en stylingmæssig frihed; jeg skal ikke tage hensyn til brillerne (men omvendt kan jeg vælge dem til, når det passer), når jeg vælger hvad jeg skal have på, ligesom jeg som linsebruger frit kan vælge solbriller og ikke behøver have styrke i dem også.

Til gengæld sætter jeg så også linserne på prøve, når jeg rejser og i almindelighed er på farten, når jeg dyrker sport og er meget udendørs, når jeg arbejder og bruger mange timer foran skærmen, når jeg er ude til sent om aftenen eller til et arrangement og sidst men ikke mindst, fordi jeg har tendens til tørre øjne. Er åbenbart sådan lidt allround-tør i det. Hår, hud, øjne… you name it ;)

KONKURRENCE: Vind 6 måneders forbrug af Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser + mine favoritsolbriller fra Céline fra Thiele til en samlet værdi á: 5.978 kr. Se hvordan du deltager længere nede i indlægget.

Den seneste måned har jeg testet de helt nye Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser, som jeg blev anbefalet efter en omhyggelig og behagelig synsprøve hos Thiele, som jeg fik foretaget i forbindelse med, at jeg var forbi dem at prøve nye briller.

Det endte i øvrigt med, at jeg valgte par nummer 1. Tak for al jeres hjælp :)

Og de er mindst lige så behagelige som synsprøven. Linserne altså. Der mimer øjets tårefilm og som jeg glemmer, jeg har på. Selv om aftenen eller på flyveren, hvor mine linser ellers plejer at give fortabt med tørre blinkeøjne og ‘blurred lines’ til følge. Og som både korrigerer min nærsynethed og mine bygningsfejl, så jeg ser perfekt.

TIP: Du kan prøve Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser gratis i 10 dage – gå ned i din nærmeste Thiele-butik eller bestil tid til en synsprøve online.

KONKURRENCE
For at deltage i konkurrencen om 6 måneders forbrug af de nye Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser, samt mine yndlingssolbriller fra Céline denne sommer, skal du blot lægge en kommentar herunder, hvor du fortæller hvad der gør dig glad at kigge på.

Præmien har en samlet værdi à 5.978 kr.

Konkurrencen slutter den 25. juni kl. 12.00. Vinderen findes ved lodtrækning umiddelbart efter og får direkte besked via mail.

Favoritsolbrillerne – som du kan vinde – er allerede blevet brugt flittigt. Her på Mallorca. De har også været med i Frankrig og i Florida. Berejste solbriller ;)

Skriv en kommentar

333 Kommentarer

 1. Jeg har aldrig brugt kontaktlinser før. Under studietiden er jeg blevet mere og mere afhængig af mine briller, i dag er det sådan at jeg stort set ikke kan se noget på lang afstand. Jeg er derfor damen (med sammeknebne øjne) på strøget som stikker halsen frem, som en skildpadde for at se skilte og velkendte ansigter (ret belalastende). Jeg skal giftes (igen) til juli. Vi tog turen på rådhuset da vi skulle til USA, men til juli skal den have fuld gas med boho-have bryllup. Men det kunne være lækkert at undgå briller på bryllupsdagen, hvor jeg gerne vil kunne se alle vores venner, familie og selvfølgelige min mand, selvom de står i den anden ende af have. De er desuden også dem som jeg helst vil se på og vores lækre søn :)

 2. Åhh, jeg kunne godt bruge en opdatering af mine kontaktlinser. Har brugt de samme i maaange år efterhånden, og der er sikkert kommet bedre varianter til. Pt. bliver jeg mest glad af at se solen titte frem. Endelig blev det rigtigt forår. Og alt ser bare smukkere ud, når man kigger sig omkring – naturen, menneskene, byen <3

 3. Altså lige nu gør det mig faktisk jævnt glad, at en af mine yndlingsbloggere laver en konkurrence, der sidder lige i skabet til mig, mens jeg sidder med tørre, trætte kontaktlinseøjne og skriver speciale!

 4. Det gør mig glad at vågne op hver morgen og kigge på min søde kæreste – heldigvis er jeg nærsynet, så så længe han er indenfor en radius af 1/2 meter, kan jeg stadig se ham uden briller eller linser ;)

 5. Jeg bliver så glad af at kigge på hunde – tror sjældent jeg går forbi en hund uden at smile :)

 6. Jeg bliver så glad af at kigge på foråret som springer ud. Hver dag sker der nyt. Så herligt.

 7. Jeg bliver noget så glad af at kigge på hjemmelavet mad i smukke farver – og så smager det jo også godt samtidig, hvilket heller ikke gør det dårligere :)

 8. Det gør mig glad at se min baby bevæge sig under mit maveskind, og når han engang titter frem til juli, så tror jeg at det bedste bliver at kigge på ham!

 9. Hver dag når jeg kører på arbejde, tager jeg turen igennem skoven.. jeg elsker at følge med i årstiderne og se at bladene skifter farve! Og i øjeblikket er der så fint med alle de grønne bøgeblade;)

 10. I dag har det gjort mig SÅ glad at se København blive vækket til live af sommervejret – alle er bare gladere og at se folk smilende sidde ude og nyder det gode vejr på cafeerne, i parkerne og på på gaden, er bare alt for dejligt at se på! Åh hvor er det skønt!

  Jeg bruger selv linser hver dag og så har jeg LÆNGE drømt om at eje et par Céline solbriller! Krydser alt hvad jeg har for at få lov at se sommeren i København igennem disse skønne, skønne solbriller – åh min sommerlykke ville være gjort!

  Tak for en inspirerende blog og en fed konkurrence:)

 11. Gamle billeder! Billeder fra da man var yngre, rejser, lange sommeraftener, snemænd der for længst er smeltet væk og andre gode tider/minder.. Jeg bliver så glad af at mindes og elsker at kigge på gamle billeder.

 12. Her i år, nok pga. kulturhovedstadsåret, har de aarhusianske midtbys-rabatter været fyldt med et sandt flor af skønne forårsblomster. Mange flere end de tidligere år. Jeg er så heldig, at jeg kører igennem byen hver dag på vej til og fra arbejde og alle de sprøde forårsblomster har fanget mine øjne og givet mig et smil på læben. Nu er alle blomsterne afblomstret, men jeg glæder mig allerede til næste år, når løgene igen skyder deres blomster i vejret.

 13. Jeg bliver glad af at kigge på min kæreste… :)

  … og nu er det måske et long shot, men faktisk er det ham, der har brug for linser. Han er bare utrolig sløv til selv at gøre noget ved det, og så må jeg jo deltage i konkurrencer på nettet for måske at hjælpe ham lidt på vej ;)

 14. Det gør mig glad at se min 2-årige søn lege, udvikle sig og interagere med andre. Det gør mig glad at se ham sammen med sin far og lige om lidt vil det uden tvivl gøre mig glad at se ham se sin lillebror for første gang

 15. Jeg elsker (bl.a.) at kigge på bladende på træerne, der er lige ved at folde sig ud og næsten ikke kan vente med at vise os, at nu er det forår! :)

 16. Det der gør mig gladest, er at se på mine veninders smil, når vi f.eks. sidder og spiser en god middag sammen og vender verdenssituationen. Andre ting, der gør mig glade at se på, er nuttede hundehvalpe, pastelfarvede huse og synet af et veldækket bord med smukke porcelænsarvestykker, der får mig til at mindes min farmor.

 17. Lige nu er det min kæreste, jeg bliver glad af at kigge på. Selv når han kigger på fodbold, som jeg ellers ikke er vild med. Men jeg kan se at mundvigene vender op nærmest kronisk, og det gør mig glad, tryg og lykkelig helt ud i tæerne.

 18. Jeg glemmer aldrig, da jeg fik linser som 13-årig, kom ud fra optikeren og kunne se julelysene i min hjemby krystalklart – og ikke dobbelt med de famøse blurred lines. Jeg tager aldrig synet for givet, og det gør mig glad hver eneste dag at se lyset både bogstaveligt og metaforisk :)

 19. Jeg bliver glad når jeg kigger på min dejlige familie, venner og kæreste. Det er desværre ikke altid jeg ser dem før de kommer helt tæt på så jeg har længe tænkt at det snart var tid til at lære at gå med kontaktlinser :)

 20. Jeg cykler til arbejde hver dag, og her i forårsperioden går turen til arbejde forbi Brabrand Sø, og forbi både ænder og køer og gennem nyudsprunget skov. Det giver mig de fleste morgener et smil på læben.

 21. Jeg bliver kandidat om et par uger, og har netop fået fuldtidsarbejde, og jeg bliver simpelthen så glad hver gang jeg kommer og ser mit helt eget første voksen skrivebord!

 22. Jeg bliver glad af at kigge på mine forældre, som begge er blevet raske efter to lange sygdomsforløb og som stadig holder sammen og smiler til hinanden :-)

 23. Det gør mig glad at se på min kæreste. Vi bor ikke sammen endnu, så det er sådan et dejligt (gen)syn, når jeg får ham at se 😊

 24. Fantastisk konkurrence Emily, især for en (mindre godt seende) studerende som mig 😉
  Jeg elsker at se på mine gymnaster, som jeg underviser én aften i ugen. Jeg bruger som oftest briller, da jeg har svært ved at finde linser, som ikke tørrer mine øjne ud. Det ville derfor være så lækkert at prøve disse 😊

 25. Som svært nærsynet (-5.75) priser jeg mig lykkelig over linser og briller…. uden dem var jeg en muldvarp;)
  Jeg glæder mig dagligt over, at se på min familie og i øjeblikket i særdeleshed de grønne nuancer lige meget hvor man ser hen🌿
  Anne

 26. Jeg bliver glad af at kigge på det postkort af en antik marmorstatues røv, som min arkæologistuderende veninde har sendt til mig fra en studietur i Tyskland, og som jeg har hængende over min seng.

 27. Jeg bliver glad af at kigge på min nye (gamle) globus – den minder mig om tidligere og kommende eventyr! :-)

 28. Når folk man møder smiler til en – har lige været i New York og selvom man er hjemløs og uden en krone på lommen – så smitter smilet når man går forbi og slutter med et good morning – det giver sgu en god dag!!!

 29. Jeg har i lange perioder af hele min ungdom og store dele af mit voksenliv lidt af (vinter)depression. Mit humør tynges helt forfærdeligt meget, særligt om vinteren, hvor det er mørkt, når jeg står op, og mørkt, når jeg cykler fra arbejde. Men lige så snart solen kommer frem i februar, og især, hvis det sner, kan jeg blive helt rørstrømsk og lykkelig af at se solen. Jeg kan mærke, hvordan mit humør ændres øjeblikkeligt. Og så ska man have solbriller på! Og man ser altid 20% mere sej ud med solbriller!

 30. Orv, dem gad jeg godt at prøve. Jeg har så mange problemer med mine linser og føler jeg har prøvet alt der findes efterhånden så alt nyt på markedet er kærkommen 🙏🏻
  Jeg bliver så enormt glad af at se sommeren tage fat i Danmark. At opleve alle de der håbefulde begyndende varme dage, og se på alle de flotte farver de medbringer 🌼🌸☘️

 31. Det gør mig så glad at se på mine børn, når min datter på fire måneder vrider hele sin tykke babykrop for at kigge efter sin storebror, mens hans laver alskens kunstner for at få hendes opmærksomhed. Det giver mig også håb for deres søskenderelation. Jeg vil i øvrigt så gerne skifte til kontaktlinser sommetider, du har ret i, at briller binder en meget i forhold til tøjvalg (og hår). Derudover er det faktisk ret upraktisk, når sådan en baby kommer i brillealderen dvs. begynder at rive briller af ens næse for at proppe dem i munden…

 32. Jeg bliver glad af at kigge på mine forældres dejlige hund, der altid tager godt i mod mig og får én til at føle sig helt hjemme.

 33. Det er ikk originalt, men blir så pivglad af at se en bøgeskov der springer ud – og endnu bedre rapsmarkerne der står så fantastisk gule nu.

 34. Jeg ville blive endnu gladere, hvis mine yndlingsmotiver og mennesker generelt stod skarpere. Så nye linser ville være toppen og de solbriller bare så Wauw!!!

 35. Jeg vil allerhelst kigge på glade mennesker. Både dem i min umiddelbare nærhed med også dem som jeg møder i min hverdag. Der er bare ingenting som et smil ikke gør bare en lille smule bedre 😍

 36. Det gør mig glad at kigge på en smuk stjernehimmel. Ser ret dårligt og kan ikke se langt – og hader de briller jeg har – så det er sjældent det sker :)

 37. Noget af det jeg finder lykke i at kigge på, er når mine søskende stråler og har det dejligt. Det varmer mit hjerte og behager mit syn. Og så nyder jeg i særdeleshed også at kigge på naturen.

 38. God aften,

  sikke en god og fornuftig præmie du har fået på højkant.
  Jeg vil gerne deltage og håbe at blive den heldige, det er lige hvad som trænges til for mine øjne.
  Jeg elsker jo at læse og med alderen er jeg blevet mere langsynet, så elsker jeg at se på naturen, blomster, planter, træer, havet, dyr osv.
  Synet er utroligt vigtigt, tænk hvis jeg var blind, tør slet ikke tænke tanken!

  Ønsker dig et godt forår og snart sommer:-)

 39. Bliver glad af at kigge på sommer regnen, fordi jeg ved at det kommer til at frembringe en af mine yndlings dufte. Duften af frisk sommer regn.

 40. Noget af det bedste jeg ved er at kigge på vand – en sø, et hav osv. Det giver mig ro i tankerne, når det hele bliver lidt for meget, og så har jeg altid været lidt af en vandhund, så jeg håber sådan, at jeg en dag kommer til at bo tæt på vandet :)

 41. Havet – der findes ikke noget mere afslappede end at sidde og kigge ud over havet, og se hvordan det hele tiden ændre sig. Det er smukt og fantastisk på samme tid

 42. Må man også give linserne i gave til en kær, skulle man være så heldig at vinde?

  Noget der gør mig helt glad ned i maven er – iblandt rigtigt mange ting – lige pt at sætte mig ned på den Røde Plads og kigge på det liv, der pibler frem sammen med solens stråler. Bare sidde og kigge på alle de mennesker, der nyder lyset og den begyndende varm. Og at have en bog med under armen, som jeg kan læse i, imens jeg kan høre glæden omkring mig! Skønt!

 43. Wauhh, en lækker præmie:-)
  Jeg bliver glad “i låget” når jeg kigger på mine 2 søde børn, – og det vil jo bare være skønt, at kunne se dem helt klart med tilpassede linser i øjnene ;-)

 44. Jeg får en nærmest barnlig euforisk glæde kørende af at kigge på dyr i naturen. Altså, de lidt særlige og ikke kun musvitterne og dådyrene. Men at møde skildpadder, hajer og rokker på et dyk, at måtte stoppe op på løbeturen for ikke at træde på slangen, der er ved at krydse stien, at gå på uglespotting når mørket falder på… Wildlife gør mig glad og spændt, og jeg kan faktisk virkelig ikke få nok, haha!

 45. Min fem uger gamle datters mange skønne udtryk gør mig lykkelig, begejstret og rørt mange gange hver dag.

 46. I den sukkersøde afdeling, elsker jeg (ekstra højt)at se min kæreste, når han får vores datter til at grine.

  Ellers bliver jeg glad om hjertet når jeg ser en smuk solopgang en tidligt morgenstund.

  Tak for en dejlig blog :)

 47. Jeg bliver altid glad for at kigge på mine børn, og de står bare skarpere med linser. Den mindste tager også mine briller af, når jeg har dem på ;-) så linser er også mit foretrukkende valg, når jeg skal kunne se, og især på noget smukt <3

 48. Jeg er på rejse med min kæreste i 6 måneder og vi klatrer end del og det er gået op for mig at jeg har svært ved at se hvad han laver når han når toppen af klatre-ruten! Det er altså nødvendigt at kunne se for at være en god sikringsmakker!! Så jeg bruger både almindelige briller og sikringsbriller (til at se op med) – så det ville være fantastisk at få kontaktlinser så jeg på sikker vis kan følge med i hvad der sker udenfor synsfeltet på toppen af ruten.

 49. Det der gør mig virkelig glad at kigge på er den smukkenatur og især synet ud over Øresund hver morgen på vej til arbejde❤️
  Det er smukt i al slags vejr.
  Elsker de skiftende årstider i Danmark

 50. Jeg bliver glad af at kigge på vand og på bjerge, det er som om man bliver lidt mere rolig af at have øjnene rettet mod den slags skønheder:)

 51. Åhh… Der er så mange ting,steder , mennesker at nævne …. Men min familie, mine hundebasser, København en tidlig solskinsmorgen på cyklen, alle de fantastiske rejser vi prioriterer osv. Jeg kunne blive ved, for livet er jo fyldt med smukke syn. Er efter øjenoperation gået tilbage til linser igen, og ville elske at prøve disse :))

 52. Jeg har haft briller siden børnehaven, men har faktisk aldrig prøvet linser, så det er måske på tide.
  Og så er det utrolig god timing med konkurrencen, da jeg lige har mistet mine elskede Ray Ban solbriller i en sø i Arizona. Og så er de solbriller der yderst lækre

 53. Solen skinner og med udsigt til årets første rigtige sommerdag med op til 25 grader = glad! Og nu kan støvler og kashmirtrøjer pakkes væk og erstattes af klipklapper og lette trøjer…

 54. Jeg bliver rigtig glad af at gå en lang tur i Kbh og kigge på alle de smukke ting og mennesker :)

 55. Jeg bliver rigtig glad, når jeg ser på min kæreste, og han har det der lykkelige blik i sine øjne ❤️ Findes der noget bedre end at se dem man elsker have det rigtig godt?

 56. Intet kan gøre mig så glad som synet af mine forældres have, som er smuk uanset årstid og som minder mig om skønne barndomsår :)

 57. Det er ved at være mange år siden jeg sidst fik en synstest. Bestiller bare de linser jeg plejer at bruge. Burde nok et smut forbi min optikker snart. Jeg elsker at kigge på marker og havet, gerne sammen.

 58. Det gør mig glad at kigge op på himlen – særligt når den som i dag er blå, skyfri og akkompagneret af en skinnende sol :)

 59. Vores lille fis kom til verden for 6 dage siden og nyder at bare stirre på hende og tænke. Dig har vi lavet, ret vild følelse!

 60. Jeg bliver glad for at kigge ud af mit vindue lige nu og se på det blomstrende æble træ. Alt imens jeg nyder morgenkaffen og glæder mig over min fridag.

 61. Jeg bliver lykkelig af at se på min kæreste og kat. Kliché måske, men om to måneder skal jeg flytte fra dem i halvandet år, så jeg kigger ekstra meget på mine to yndlingsvæsner i øjeblikket.

 62. Udover at jeg ELSKER at kigge på min kæreste, familie og venner, særligt når de smiler, så elsker jeg at være ude i naturen og se på træerne. Der er så mange flotte og smukke farver og former, at jeg kunne kigge på dem dagen lang :)

 63. Årh jeg kunne virkelig godt bruge nogle skønne nye solbriller❤️
  I morges blev jeg grundlykkelig af at se mine unger i shorts og kjole på løbehjul. De var helt sommerkuller-agtige.. Det bliver en god dag🎈

 64. Jeg bliver glad af alle de smukke farver (lynende grønne bøgeblade: jeg er forelsket I jer!), som foråret har klædt Danmark i lige nu :)

 65. Jeg bliver glad -ja nærmere lykkelig ind i knoglerne og på grænsen til grådlabil, når jeg ser mine unger lege sammen. Jeg har en dreng på snart ti og en pige på otte, så det er ikke en selvfølge, at de skulle gide hinanden.. men det er virkelig et syn jeg bliver glad af, når jeg ser dem lege -helt opslugt af deres fantasier og hvordan de supplerer hinandens idéer på fineste vis.
  Og så er jeg en af dem der burde gå med brillerne Full time, men altid bare har nøjedes med et par Føtex-briller -for der er jo andre vigtigere ting at bruge penge på, end mor her. Og det duer jo ikke længden, det ved jeg.. så det her er en fin mulighed for at få prøvet sådan nogle linser af

 66. Jeg bliver af at kigge på havet. Nok min yndlingsting! At gå lange ture, høre, dufte og se havet :-)

 67. Jeg bliver uendeligt glad, når jeg ser på mine små piger, der bader i havet på en varm solskinsdag.

 68. Det gør mig inderligt glad at se på de nye studenter, når de lige om lidt springer ud fulde af liv og lys!

 69. Mit kollektivs store, smukke rododedron og når vores marsvin er på græs i haven og de går rundt og klukker :-)

 70. Det gør mig glad at kigge på glade mennesker – folk der smiler og griner så man ikke selv kan lade være 😄

 71. Når jeg ser på min smukke gravide datter, der skal have sit første barn næste måned 😍

 72. Magnolietræet udenfor mit vindue, når jeg drikker min morgenkaffe ogmin familie gør mig altid glad

 73. Uh der er så mange ting jeg bliver glad af at kigge på. Men særligt mine 2 børn gør mig glad i låget 😊

 74. Det gør mig glad, når der i weekenderne er tid til at nyde hinanden, samt være sammen med familie og venner :) Der er ikke noget mere livsbekræftende en at tilbringe tid med dem man har allermest kært <3

 75. I øjeblikket bliver jeg ekstra glad af at kigge på de flotte, gule rapsmarker. Generelt bliver jeg glad af at kigge på mine små cellekulturer i mikroskopet og se at de vokser og deler sig :)

 76. Jeg bliver så vanvittig glad og lykkelig af at kigge på min baby bule, og tanken om vores lille datter der kommer til august.:)

 77. Det der gør mig allermest glad at kigge på, er når mine forældre holder i hånd. De har været sammen i 40+ år, og det faktum at de stadig går tur med hinanden i hånden, gør mig virkelig glad (og håbefuld!).

 78. Det der gør mig mest glad i disse dage er, at ligge på sofaen i min lejlighed om aftenen, med udsigten til forårs-lyserød himmel og min kæreste i den anden ende af sofaen.

 79. Det gør mig så glad at se på alt det der springer ud i øjeblikket:-) Det er for mig den allerbedste tid i øjeblikket:-)

 80. Jeg bliver altid glad helt ind i hjertehulen når jeg ser på min kæreste og vores langørede pelstot sidde og hygge sig i sofaen. Den langørede er egentlig min, så derfor gør det mig ekstra varm om hjertet at mine to yndlingsdrenge i hele verden også holder bare lidt af hinanden. ☺️❤️

 81. Jeg elsker foråret i København! Fordi vinteren er så lang, grå og kold bliver vi alle i så godt humør når dagene bliver lysere og vi kan være ude. Jeg cykler over Dronning Louises bro hver dag og jeg bliver så glad for at se alle de forårskåde mennesker som hænger ud i solen på broen. Det er meget demokratisk med venindepar, hipstertyper, flaskesamlere, folk med børn og andre som lige standser for at få 15 min i solen på vej hjem fra arbejde.

 82. Lige nu gør det mig glad at kigge på de flotte farver i naturen. Lyserøde buske og træer, gule blomster og de flotte grønne farver som gør mig så glad for at vi endelig kan mærke foråret og maj måned. Den bedste måned!

 83. Jeg bor i Latinerkvarteret i Århus. Det gør mig så glad hver morgen, at se ud over de hyggelige huse og mærke stemningen, mens solen titter frem <3

 84. Jeg bliver glad af at kigge på den skønne danske natur!
  Jeg glemmer ikke, da jeg fik kontaktlinser, og det gik op for mig, at det faktisk var meningen, at man kunne se omridset af bladene på træerne og ikke bare en grøn klat, haha :D

 85. Jeg starter mit første rigtige voksenjob i næste uge (yikes!). Jeg har under studiet brugt læsebriller, men jeg frygter lidt at min nye – ikke mindre skærmintense hverdag – vil være hård kost for mine øjne. Jeg har derfor overvejet kontaktlinser.

  Jeg bliver glad, når jeg ser på min kæreste. Han har en måde at smile til mig på, som får mig til at føle mig som det mest elskede menneske i verden. Jeg bliver blød i knæene hver gang. Jeg elsker også at trække persiennerne fra om morgenen i vores soveværelse, og se ud på vores gårdhave i morgensolen. Det er den bedste del af morgenen!

 86. Hej Emily! fed fed konkurrence :) Jeg kan huske da jeg fik briller for snart 18 år siden hvor vildt det var lige pludselig at kunne se hvert eneste blad på træerne, fremfor én stor grøn masse og hvordan teglstenene på tagene havde synlige buer og karakteristika i stedet for bare at være røde. Jeg synes det var så fantastisk, men samtidig følte jeg mig også lidt snydt over i 12 år at have gået og misset en masse ting som andre folk godt kunne se 😂 Det gør mig glad at kunne cykle langs søerne og kunne se én af de der helt lyserøde solnedgange som vi havde for nogle uger siden (cheesy i know, men fortæl mig lige hvem der ikke elsker solnedgange altså? 😉)

 87. Det gør mig selvfølgelig glad, at se min kærestes smil. Men noget jeg virkelig sætter pris på, og som jeg sætter mere pris på efter jeg har fået kontaktlinser, er at kunne se bladenes bevægelser og detaljer på lang afstand igen. Hvordan lyset falder på forskellige overflader og hvordan detaljer kan fuldende et billede. Det gør mig glad og får mig til at føle mig lille i universets sammenhæng. :)

 88. Det gør mig glad, når jeg ser på dyr, især dyr, som jeg kender og holder af – min hest, min forældres hund, deres heste. Det gør mig glad, når jeg ser på Vesterhavet, på flotte himle fra min kærestes altan på Frederiksberg, på mad og omslaget på bøger, jeg endnu ikke har læst. Det gør mig glad, når jeg om aftenen ligger i min seng, og kan se to vinduer fra en lejlighed på den anden side af min gård, som er dekoreret med lyskæder. Det gør mig glad at se smil, smilerynker og fregner. Det gør mig glad at se det gode i mennesker, som ikke er synligt for øjet, men alligevel ikke kan overses.

 89. Jeg bliver glad af at kigge på min søde kæreste. På mine forældres dejlige, brune labrador. På det smukke, lille æbletræ der står kridhvidt, overdænget af blomster, i deres baghave. Og så bliver jeg i særdeleshed glad af cykle ud på landet og kigge på alle de smukke smukke rapsmarker! 😍🙌🏻 Sikke hyggeligt lige at blive mindet om og værdsætte alle smukke ting, vi ser <3

 90. Det gør mig altid helt vildt glad, når jeg sidder og kæmper med læsning til studiet, og jeg så kigger mig over skulderen, og ser min søde kæreste der bare sidder og kigger på mig og smiler! Det er verdens bedste følelse! Og lige nu bliver jeg mega glad af, at kigge på billeder af vores fælles lejlighed, vi flytter ind i i næste uge!

 91. Jeg kan ikke få nok af at kigge på naturen, uanset vejr og årstid! Måske er den den halvnorske fjellged i mig, men det værdsætter jeg altid!

 92. Uhh, når man lige har fået nye briller, og alt står helt skarpt, selv murstenene og fugerne på huse langt væk – så bliver jeg glad!

 93. Lige nu er jeg mest begejstret for at bruge kontaktlinser, når jeg kommer ud og kan se alle forårsfarverne klart og tydeligt på træer og planter.

 94. Jeg elsker at kigge på mine famile og venner og finde deres små særheder som gør dem til dem de er :)
  Jeg har godt nok prøvet mange lincer, har dog ikke fundet noget som jeg kan bruge :( så ville elske at vinde denne kunkurrence og måske finde nogle lincer som jeg kan bruge :)

 95. Jeg er generelt ret vild med at kigge på den smukke danske sommer – når den arter sig, selvfølgelig.. :)

 96. Jeg bliver glad af at kigge på min søde kæreste! Særligt lige for tiden, fordi han snart skal til udlandet i en længere periode med sit arbejde 🤓

 97. I dette øjeblik sidder jeg i den skønne sol på min terrasse og nyyyder synet af de små blomster der pipper frem på jordbærplanterne 🍓
  Ellers er det jo (som mor) oplagt, at det bedste syn er synet af mine drenge når de har det sjovt 💙💙
  Håber du er ude i det skønne vejr idag med dine fine solbriller… ☀️😎

 98. Hvad der gør mig glad at kigge på? Det er så kliché fyldt men ikke desto mindre sandt : mine tre dejlige unger på 6, 3 og 10 uger gør mig så glad hver dag.

 99. Jeg bliver så glad af at kigge på min lille søn – han giver livet mening ❤️😎🤞🏻

 100. Jeg er flittig kontaktlinsebruger og har været det i mange år efterhånden. Men ligesom dig lider jeg af tørre øjne, og efter en lang dag foran skærmen på læsesalen kan de tørre øjne have svært ved at fungere som de skal. Det gør mig derfor glad at se på mine veninder, de allersødeste piger i verden, når vi tager os en velfortjent pause fra vores lange studiedage. Pauser med smil og latter der gør hele hverdagen lige dét bedre.

 101. Hvad der gør mig glad at kigge på:
  – Smukke solopgange og -nedgange
  – Min forlovede når han falder i søvn ved siden af mig på sofaen, mens jeg nusser hans hår (så er der fred i hjemmet)
  – Når blade og blomster springer ud om foråret (men elsker at se naturensudvikling gennem alle årstiderne)
  – Når julelysene tændes
  – Min familie og mine venner
  – Min forlovelsesring
  – Hunde (ej der er mange dyr, der gør mig glad at se på)
  – Fuglene der spiser solsikkefrø om vinteren
  – Årets første sne
  – En lækker kage og rødvin
  … ja der er meget, som jeg bliver glad i låget af at kigge på!

  Jeg er daglig bruger af briller, og jeg bruger kun kontaktlinser, når jeg træner eller andre særlige begivenheder. Jeg er elendig til at købe nye kontaktlinser og bruger dem til langt over anvendelsesdatoen – så jeg kan i hvertfald godt tænke mig at vinde sådan et forbrug af kontaktlinser :D

 102. Lige nu gør det mig uendeligt glad at se mine piger bade rundt i det store badeland på den campingplads vi er på i Italien. At se deres leg og hvor lykkelige de er, det er virkelig livet❤❤❤

 103. Jeg bliver glad, når det bliver forår og alting spirer og springer ud i en kæmpe farveeksplosion.

  Jeg har haft briller, siden jeg var 2 år. For 10-15 år siden prøvede jeg mig med kontaktlinser, men de kunne slet slet slet ikke korrigere for mine bygningsfejl, så jeg opgav tanken om nogensinde at kunne bruge fede solbriller uden at det skulle koste en bondegård for både fedt stel og dertilhørende dyre glas med styrke, og jeg indstillede mig på for evigt ikke at kunne se noget i regn og slud, suk.

 104. Jeg bliver altid glad når jeg SER en lille kat eller hund på vejen.

  Der er selvklart også mange andre ting der gør mig glad, men her den anden dag sad der en kat på vejen som kom hen og hilste på mig da jeg var på vej hjem. Dét er altså bare hyggeligt at se dem komme hen imod en :)

 105. Min mand (to be 💍) har den fineste samling modersmærker og skønhedspletter drysset ud over ryggen. Måske er det fjollet, men jeg elsker at kigge på dem og tælle dem. Ligesom jeg elsker at tælle blomsterne i haven, og bliver ekstra begejstret når der er et lige antal. Alle de små, fine, skæve ting omkring os, vil jeg gerne se klart. I den mere praktiske genre er briller ikke så smart i kokkebranchen, når man står og steger og braser over komfuret.. Og biografen er helt umulig uden briller, men sært besværligt med briller og 3D fiduser ud over 🙈

 106. Jeg er glad og taknemmlig for, at jeg havde mit syn og kunne se, da jeg gik op ad kirkegulvet mod min mand- linserne føltes hverken tørre eller irriterende lige den dag;-)

 107. Ejjjjj, det gad jeg herregerne at vinde <3
  Jeg PRØVER at være glad for det meste jeg ser til hverdag, men bliver ekstra glad når jeg ser at solen er steget op før mig og det derfor bliver en solskinsdag!

 108. Når min fireårige datter leger med min etårige søn og kilder ham, så hele hans lille, tykke krop bobler over af grin:)

 109. Helt klart den terrasse som min kæreste har hjulpet med, at lave smuk og sommerklar!
  Jeg bliver så glad hver gang jeg går forbi, sidder der eller skimter den ❤

 110. Det var dog en fantastisk præmie!
  Jeg ser selv ikke så godt, og jeg bruger primært linser – men jeg har også briller at skifte med, da de små øjne ellers godt kan blive lidt trætte synes jeg :) Jeg ville elske at prøve en anden type linse end mine sædvane Dailies, som jeg nu også holder af.

  Der er mange ting jeg holder af at kigge på, men en af favoritterne må være Odense Å på en god dag på min morgenløbetur! :) Min kæreste er selvfølgelig også dejlig af kigge på! Åh og pæne neglelakker!

 111. Jeg elsker at kigge på mine børn og tænker disse dage ret meget over, at jeg gør det for lidt og over, om jeg kan tilrettelægge mit liv med mindre arbejde og mere tid med dem, der virkelig betyder noget. Jeg ville nyde til en start at holde sommerferie og fri og kigge på dem ud gennem de lækre solbriller med linser i, så jeg rent faktisk kan se dem ☺️

 112. Jeg bliver glad af at kigge ud af mit vindue med en udsigt ud over hele Aarhus by og helt ned til skoven og stranden bagved! Og udsigten blev noget bedre, med alle sine fine detaljer, da jeg endelig fik linser for et par år siden. Men som studerende kunne det være tiltrængt at vinde lidt økonomisk støtte til linserne!

 113. Jeg bliver glad af at kigge på mine venner og min familie, og af at kunne se deres ansigtsudtryk ordentligt;)

 114. Det gør mig glad, når solen står ind ad vindue og vækker mig når den rammer mine øjne.. kigge ud af vinduet.. hva end det er ud på snefyldte bjerge eller træer med grønne blade på..

 115. Jeg bliver uendelig glad og taknemmelig når jeg kikker på mine børn og kan se at de har det godt. ❤️ Min familie er dejlige at kikke på og så bare se ud lige for tiden hvor alt springer ud. De smukke kirsebær og tulipan træer, solen skinner og dyrelivet begynder at vågne op efter vinteren. Vi skal sætte stor pris på vores syn og passe på vores øjne. Smukke solbriller kunne jeg blive meget glad for og krydser fingre. 😉

 116. Efter jeg har fået briller kan jeg nu se bladene på træerne! Det var helt vildt første gang jeg tog dem på og gjorde mig glad helt ned i maven 😄🎉🌈

 117. Det gør mig glad at kigge på de grønne og friske bøgetræer, der fortæller at nu er sommeren på vej

 118. Det gør mig glad at kigge på min søn på 1.5 år – som har brugt briller siden han var 5mdr gammel. Det gør mig glad at tænke på, at det blev opdaget så tidligt, så han får mest ud af sit syn og det han ser på.

 119. Det gør mig (sommer)glad at kigge på fregner, saltvand og mine kære, når vi holder ekstra lange sommernætter på terrasen ☀️🐚💦💛🕶

 120. Jeg har netop fået briller efter lang tids overvejelse. Jeg kan ikke se langt, så for mig gør det mig mega glad, at jeg nu kan se alle detaljer på blomster og træer, som er i fuldt flor pt! Jeg nyder mine daglige cykelture meget mere nu end før, jeg fik mine briller :)

 121. Det gør mig glad at se solen skinne, når jeg ruller gardinerne op om morgenen! Det kan man også mærke nede i maven <3

 122. For det kæmper: jeg er kæmpe fan af Thiele. Jeg bliver da bare så glad af at se på de helt lysegrønne blade på træerne, der bare er over det hele lige nu!:):)

 123. Jeg er desværre nærsynet, så hvis jeg skal se udover min egen næsetip uden linser/briller skal alting heeelt tæt på.. Heldigvis er det jeg holder mest af at kigge på min kæreste, inklusiv hans skønne smil og ham har jeg som oftest ret tæt på *host* :D

 124. Mest af alt gør det mig glad at se på omverden, se hvor smuk naturen er, eller se ansigtet på mennesker jeg holder af :) – Jeg fik selv briller/linser da jeg gik i 7. klasse og havde i et par år gået rundt og ikke rigtig kunne se noget.. Hverken hvad der stod på tavlen i timerne eller ansigtet på mennesker der stod lidt for langt væk. Da jeg så fik briller/linser og havde dem på for første gang forstod jeg pludselig hvor slemt mit syn var, og hvor mange detaljer jeg pludselig kunne se – om det var linjer i gulvtæppet eller bladene på træerne, og det var virkelig som at se verden på ny. Linser bruger jeg hver dag og kender for godt det med at skulle finde de helt rigtige linser som passer til øjet i form, størrelse og tørhed – og kan mærke at det måske er tid til at finde nye linser og få ny styrke igen. Det går jo desværre kun én vej..

 125. Jeg bliver glad allermest glad, når jeg kan se formerne og farverne på bladene i skoven i de forskellige årstider. Jeg bliver glad når jeg kan se ansigtsmimikken på folk jeg taler med – både tæt på og ikke mindst på afstand, hvilket kræver et par briller for mit vedkommende.
  🌞🌞🌞🌞

 126. Jeg bliver helt glad i låget af at se min hest komme på sommergræs! Tæppet af mælkebøtter, og så en kugleskør hest der ikke kan styre sin glæde og vælter rundt :-D SOMMER!! <3

 127. Min familie, min kæreste, mine venner, mine kollegaer, chokolade, smøger, kaffe, blomster, rent sengetøj og rigtigtrigtigtrigtigt mange andre ting gør mig glad❤️

 128. Ting der gør mig glad at kigge på :
  Lysegrønne nyudsprungne bøgetræer
  Forelskede par
  Bland-selv slik en fredag aften
  Folk der smiler til hinanden
  Hundehvalpe
  Flot natur
  Lækker mad
  Blomstret tøj
  Min baskilkum-plante der bare vokser og vokser
  Og selvfølgelig: mine venner, familie og kæreste – allermest når de sidder og griner

 129. Det gør mig glad at se, hvordan hele København bare stråler, når solen skinner, som den har gjort så fint i dag!

 130. Mine børn. Tænk hvis jeg ikke kunne se deres skønne smil som kan gøre hvilken som helst møg dag til verdens bedste følelse af lykke!

 131. Noget af det jeg bliver rigtig glad af at kigge på, er min dejlige nevø og niece, som selv i en stresset eksamensperiode kan få mig til at smile og tænke på noget andet 😍

 132. Jeg bliver glad af at se på min mand, og ekstra meget når han f.eks. som i dag skifter dæk og slanger på min cykel, jeg bliver glad af at se på børn, der leger og på nyforelskede par i solen :)

 133. Hold nu op, sikke nogle fede solbriller ;-) de kunne være fantastiske at vinde her til sommer!
  Det første der falder mig ind, i forhold til hvad der gør mig glad at kigge på, så er det min kæreste. Vi har været sammen i 1½ års tid nu, og han gør mig simpelthen så glad.
  Jeg siger tak for en virkelig cool blog, som jeg nyder at følge. Der er så meget inspiration og gode billeder.
  Nu krydser jeg bare fingre for at blive den virkelig heldige vinder <3
  Mange hilsner fra Louise Jensen

 134. Mine børn… jeg elsker at se på dem lege og more sig.

  Det er efterhånden nogle år siden mine briller blev udskiftet, kunne være lækkert at prøve disse kontaktlinser i 6 måneder. Solbrillerne ser super lækre ud :-)

 135. Tak for din skønne blog, som altid er meget inspirerende :)
  Jeg begyndte at bruge briller for ca 5 år siden og til at begynde med var det kun som skærmbriller. Efterhånden er jeg blevet mere afhængig og det der gør mig mest glad er når jeg modtager små hyggelige sms’er fra mine børn, dem ville jeg ikke kunne se uden mine briller! Nu overvejer jeg at prøve kontaktlinser så jeg slipper for briller når jeg dyrker motion.

 136. Jeg bliver allermest glad, når jeg kigger på mine tre dejlige drenge. Særligt når jeg henter de to store fra skole, og jeg ser deres smil til mig, og når jeg vågner til den lilles smil i min seng ved siden af mig om morgenen ❤️

 137. Åh, hvor jeg kender tørre blinkeøjne og blurred lines… Og det virkelig at sætte pris på verden, når linserne er på plads og det hele står klart. Jeg bliver rigtig glad af at kigge på mennesker. People-watching er virkelig en dejlig beskæftigelse. Der findes så mange forskellige typer, stile, personligheder og små detaljer, der gør verden interessant. Det inspirerer mig meget! :)

 138. Det er så svært at vælge én ting. Jeg elsker at se på havet -både med bølgerne og når det er helt havblik – og så elsker jeg alt der er solskinsgult!
  Jeg har længe leget med tanken om linser, så det ville være så fint at prøve :)

 139. Min niece på 5 år er et livstykke uden lige, og det gør mig glad helt ned i maven at se hende fjolle rundt <3

 140. Jeg bliver glad når jeg for tiden cykler gennem København og kan dufte og mærke alle de nyudsprungne blomster, træer og buske… Yndlingsårstid er altid foråret :-)

 141. Når min kæreste leger med min hund….
  De er SÅ søde, at se på, at man næsten ikke fatter det <3

  Der er ret meget kærlighed i, at en, der ikke er til hund og ikke kender til hunde, går all in, fordi han har fået en kæreste, der har sådan et kræ ;-)

 142. Lige for tiden gør alle farverne mig særligt glad at kigge på. At blade og græs er så klorofylfyldte, at den grønne farve popper. At der er blomster i træerne. :)
  Mine øjne gad i øvrigt mægtig godt prøve kontaktlinser med korrektion for bygningsfejl, som der virker. Jeg har bygningsfejl, men mine linser korrigerer ikke for det, da jeg endnu ikke har fundet nogen, der virker ordentligt. Så jeg krydser fingre. :)

 143. Jeg bliver helt vildt glad når jeg ser mine børn lege og grine sammen. Og så bliver jeg ekstra glad når jeg ser på en blå himmel.

 144. Jeg kan enormt godt følge din tanke omkring værdsættelse af éns syn. Bruger selv linser og er fuldstændig afhængig af dem. Kan jo intet uden.
  Bruger dog kun de billigste fra Louis N. Andet har jeg som studerende ikke råd til..

  Jeg elsker at kigge på naturen, når jeg går tur med min hund. Uanset hvilken årstid der er tale om, så er der noget særligt over det – og det elsker jeg! ❤

 145. Jeg har brugt kontaktlinser i 10 år, og har samme problem med tørrer øjne som dig, kunne være spændende at prøve noget andet.
  Jeg blir glad helt ind i hjertet og maven, når jeg ser på mine 2 små niecer

 146. Jeg bliver glad af at se på en blå himmel, alt det grønne i naturen og alle de små fugleunger der hygger sig rundt om damhussøen :)

 147. Der er heldigvis ufatteligt mange ting jeg bliver glad af , at kigge på.
  Naturen. Specielt foråret. De skønne farver som naturen bidrager med. Mine venner. Mine små børn – og hvordan de dag for dag udvikler sig, både hver for sig og sammen. Deres kærlighed.
  En tallerken med lækkert mad gør mig også glad.
  Der er som sagt mange ting som gør mig glad, som mine øjne kigger på :)

 148. Det ville gøre mig vanvittigt glad at kunne iføre mig både linser og Celiné brillen, læne mig tilbage i solstolen og fejre sommeren med et glas pagne i den ene hånd og et færdigt speciale i den anden!! 1 juni kom hid!

 149. Gladest bliver jeg af at kigge på mine børn, når de leger godt sammen. Kontaktlinser er en fantastisk opfindelse, og jeg vil meget gerne prøve den nyeste udvikling.

 150. Jeg bliver glad når jeg ser sommeren komme tilbage; træerne bliver grønne, blomsterne blomstrer, folk kommer ud i gaderne, folk smiler og er glade☀️🌸🌿

 151. Nej hvor kender jeg følelsen af linser der driller, og det har resulteret i at jeg går med briller langt det meste af tiden. Men hold nu op det er op ad bakke at træne fx uden synskorrigering, da jeg også synes det er dumt at bruge et par linser på en times træning. Ville elske at prøve disse linser og undersøge om de kan bruges dagen lang 😃

  Jeg elsker at kigge på min forlovede og på bladene der springer ud om foråret ❤

  Ps. Og solbrillerne er bare for fede 😍

 152. Jeg bliver glad af at se alle tegnene på at sommeren er lige om hjørnet ☀️Og sikke en fantastisk konkurrence 👌🏼 Efter 4 måneders opgaveskrivning er mine øjne meget trætte og tørre. Jeg bruger altid briller men hvor ville det være skønt med noget af den frihed man får ved at bruge kontaktlinser. Jeg krydser fingre.

 153. Jeg bliver glad af at kigge op. Det glemmer vi ofte. Alt er større, mere farverigt og luftigt deroppe, så man nærmest kan forsvinde lidt fra dagligdagen blot ved at vende sit blik.

 154. Mange ting gør mig glad af at kigge på, syntes naturen er skøn lige nu, men alle årstider har noget smukt over sig! Det der gør mig allermest gladest og lykkelig er, at se min lille datter Sophia, iagttage hendes udvikling, leg og latter og bare kigge hende dybt i øjenene og blive helt blød i knæene, det er verdens smukkeste syn for mig <3

 155. Jeg er så heldig at heldig at have verdens dejligeste lille dreng på et år og der er FULD fart på ham. Jeg elsker at se ham udforske alverdens ting, jeg elsker at se ham danse og lege og jeg ELSKER især at se hans store brune øjne når han smiler 💕 det er måske lidt lyserødt men det er så sandt!

 156. Jeg elsker at kigge på folkemængden og mine omgivelser- som nu opstartet designer har jeg meget fokus på detaljer og hvad det bevæger sig i mængden, desværre bruger jeg -1,5 og derfor er det nogle gange svært.

 157. Det gør mig glad i låget, at se når alt springer ud og dufter som det gør lige nu…🌳🌻🌱🌸🍀

 158. Det gør mig glad at kigge på ting, som skaber stemninger! En dyne som bliver luftet ud over altanen, dronning Louises bro fyldt med unge og glade mennesker, islands brygge og engangsgrill og mænd i bare maver ;-)
  (Ja jeg er nok lidt præget at årstiden ;-))

 159. Jeg er selv kontaktlinse-bruger, og har haft briller hele mit liv. Så jeg sætter pris på at man kan afhjælpe det, så jeg kan få udsyn til den fine jødiske kirkegaard (og for det meste, solen), hver morgen for tiden:)

 160. En solskinsdag som idag gør mig glad☀️ Jeg vågner med et kæmpe smil og nyder cykelturen gennem byen til arbejde. Rejser giver mig også et kæmpe smil på, og så har jeg den største optur over første kajaktur på solbeskinnet fladt vand igår- her skader det bestemt ikke at have sine linser på, når man vælger at lave en halv grønlændervending😜

 161. Jeg bliver så glad af at se på min mand og søn på få måneder <3 I de her sommertider er det ekstra godt at kigge på dem når vi er ude i det gode vejr ;) For mig er det: Blå himmel, frisk luft og store smil!

 162. Helt klart mine to børn 😃 Det er selvfølgelig et klassisk svar, men at se dem rende rundt og lege i haven er = lykke ❤️
  Jeg har i mange år brugt briller, da jeg ikke “gider besværet” med linser om morgen. Har dog det sidste års tid haft lyst til at prøve det af igen, og dette ville jo være den perfekte mulighed 😉

  God weekend og tak for en skøn blog 😘

 163. Det der gør mig mest glad at se på, må være min kæreste. Hans mission i livet er, at være en god og sød partner til mig, så jeg stræber efter at være det samme for ham! 😊
  Derudover har jeg en svaghed for søde katte/hunde videoer!!
  Jeg har faktisk længe overvejet kontaktlinser igen, og prøvede en del solbriller fra Celine i Paris, hvor disse klart var en af favoritterne. Min pengepung var bare ikke helt enig 😉 God fredag!

 164. Jeg bruger 14 dages linser dagligt og kunne vildt godt tænke mig at vinde Acuvue Oasis 1-Day kontaktlinser, så jeg rigtigt kan nyde at se dem der gør mig aller gladest -nemlig mine skønne tvillingedrenge :-)

 165. Jeg bliver gladest af at kigge på mine børn. Citrontærter, kirsebærblomster og blå himmel må også gerne indgå i billedet.

 166. Det jeg helst vil kigge på er de små bogstaver i bøgerne mens jeg ligger i en hængekøje i sydens sol! Alternativt min hængekøje på min nye tagterrasse når de fantasktisle (!!) lange danske sommeraftener skal nydes med jordbær og gode venner!

 167. Mit farvoritsyn i hele verden er min lille datter Elin på 9 mdr. Når hun kommer kravlende for fuld fart hen imod mig eller kigger forventningsfuldt og begejstret på min kæreste så smelter jeg. Jeg har bruge kontaktlinser siden jeg var 12 år og dét er den mest geniale opfindelse. Ever.

 168. Som skabt til mig der nyligt har fået ringere syn…
  Jeg elsker at se mine æbleblomster og syrener springe ud i haven og vil uden tvivl nyde sommeren mere med denne præmie ;)

 169. Jeg bliver altid så glad når jeg sidder i toget og kigger ud over vandet ved storebæltsbroen uanset vejr. Vandet ser så roligt ud og strækker sig laaangt ud i horisonten.
  Lige der midt på broen, det er altså herligt!

 170. Det gør mig glad helt ned i maven at se min store dreng elske sin lille nye lillesøster.
  Og så hvad sol og sommer gør ved folk, de smiler mere og smil gør folk glade :-)!
  Bruger selv briller og kontaktlinser og ville nyde at prøve et nyt mærke linser :)! Solbrillerne ville være fremragende til at dække mine trætte mor øjne ;)!

 171. Jeg bliver glad af at kigge på farver 🌈 Friske sommerfarvers gør altid en i godt humør og kan hjælpe på at gøre en grå mandag til en mere festlig mandag.

 172. Forleden på min cykletur igennem Købehavn, så jeg en pige med en taske, der lignede en vandmelon. Det gjorde mig glad og i godt humør at se hendes fine taske… Og gav mig lyst til at spise vandmelon :-D

 173. Jeg bliver altid glad når jeg kigger på min hund Louie. Måske fordi han som regel har et lidt fjoget udtryk i hovedet, men særligt fordi han bare er glad ☺️ Det er utroligt som det kan smitte af på ens humør, at have en tro følgesvend der aldrig har en dårlig dag ☺️

 174. Jeg bliver glad af at se årstiderne skifte – noget jeg aldrig satte pris på som barn, men som jeg i høj grad har taget til mig.
  Der udover er Danmark bare ualmindeligt smuk i maj måned!

 175. Jeg bliver altid glad, når jeg kigger på træer og blomsterne, der springer ud efter en lang vinter, og når forårssolen skinner 💐☀️

 176. Lige for tiden bliver jeg rigtig glad af at kigge på blomstrende træer. Især æbletræer med flotte lyserøde/hvide blomster, som jeg går forbi hver dag på vej til universitetet – de er med til at starte min dag godt ud 😊

 177. Jeg bliver glad af at se på den smukke natur især om foråret og sommeren, og så bliver jeg også glad når jeg ser min lille nevø og min kæreste

 178. Jeg bliver glad, når jeg kigger på alle de nyudsprungne træer og blomster i min lille kolonihave, der lige nu omsvøbes af solens stråler🌱☀️

 179. Min lille datter, Ellie, på 6 måneder. De søvnløse nætter og den enorme usikkerhed forsvinder som dug for solen, når det lille væsen kigger smilende op på mig.

 180. Min kæreste, en smuk himmel, en god film i fjernsynet, ordene i en god bog, …

  Jeg bliver glad af alt hvad jeg kigger på, for ja – man skal ikke tage sit syn for givet. Har siddet de sidste dage og overvejet om jeg skal have et nyt par briller eller linser igen, for trænger for alvor til ny styrke. Jeg glæder mig til fornemmelsen af igen at kunne se alting skarpt og detaljeret 🤓

  Som du også skriver, så er det ikke god de ting der gør én glad at kigge på, som ikke længere er godt. Det er også skilte, kantsten og andre ting i trafikken. Jeg er især blevet opmærksom på hvor meget “dybde” der forsvinder, når synet ikke længere er skarpt. Dét kan være farligt i trafikken!

 181. Jeg bliver glad, når jeg ser andre glade. Smil smitter, og det næsten ankommet sommervejr er vidst en kickstarter til smil på de flestes læber ☀️

 182. Det gør mig glad at se på min gamle – men dog stadig – super aktive far. Han er mit sidste familiemedlem, så vi holder sammen 💙

  Kh en glad Thile-linse-bruger gennem 15 år 😄

 183. Min søn på 2 mdr, der synes at dagen skal starte kl 5. Men når han så stikker mig et kæmpe smil, så er det det hele værd. Hvis man kan se det selvfølgelig😁 Jeg er meget nærsynet, så derfor helt afhængig af gode briller og linser! Og så ville et par smukke solbriller, der kan camouflere manglen på søvn, være et dejligt krydderi på toppen😎

 184. Det der gør mig allermest lykkelig at se på – igennem mine elskede kontaktlinser – er min mor sammen med min lille 6mdr gamle søn.
  Min mor fik konstateret kræft fra snart 4 år siden, erklæret rask efter et hårdt kemo og operationsforløb – men har desværre fået tilbagefald.
  Det er derfor ekstra skønt at opleve mormor og barnebarn sammen, når man opdager at livet et skrøbeligt.

 185. Det gør mig glad at kigge på mine søde nevøer. De kan smelte mit hjerte med deres smil ❤

 186. Det gør mig så glad at se mine nærmeste smile. Tanken om at se og møde min søn til september gør mig ligeledes varm om hjertet 👶🏼❤

 187. Jeg bliver altid glad af at kigge på naturen, og være omringet af den. Jeg er vokset op på landet, så naturen er blevet mit frirum efter jeg er flyttet ind til byen, hvor jeg kan nyde en løbetur og bare lade tankerne flyve🌳🌿🌼🌷☀️🌊

 188. Jeg bliver lige for tiden sindssygt glad over at se på min have der går amok i blomstring og nyudsprungne blade.

 189. Jeg bliver så glad af kigge på min smukke, dejlige datter Carla på 16 år, som er ved at være færdig i folkeskolen og på vej videre i livet sammen med en masse andre “Smukke unge mennesker, gid de længe leve må” (dejlig sang). Carla har briller og har overvejet at få linser fordi hun er ret træt af ikke at kunne bruge nogle af alle de lækre solbriller, som sommeren byder på sammen med hendes briller og så er Celine solbrillerne et KÆMPE ønske – så det ville jo være fantastisk både at kunne afprøve linser og få solbriller på en gang.
  God sommer

  Hilsen
  Carlas mor
  Birgit

 190. Dét øjeblik, lige efter jeg ruller op for mørklægningsgardinet, hvor jeg ser min lille søns store smil ovre fra sin seng. Dét elsker jeg! Og med ét forsvinder nattens søvnløse trøsteture og frustrationer. Og vupti er jeg klar til en ny dag på barselskontoret!

 191. Jeg har brugt briller/linser siden jeg var 12, altså godt 20 år. Jeg kan slet ikke huske (og har i øvrigt lidt svært ved at sætte mig ind i) hvordan det er at vågne op og se skarpt fra første sekund. Det er som om dagen først rigtigt begynder når jeg tager linser på efter morgenbadet :)
  Men jeg elsker at se på vand, havet der ændrer farve og struktur er så smukt i mine øjne :)

 192. Jeg bliver glad af at kigge på mennesker! Alle slags! Søde børn der bevæger sig rundt i verden med nysgerrige øjne, gamle damer der smiler til alt og alle på deres vej og mennesker der bare går i deres egen verden, uvidende om den inspiration de udstråler. Det er også en af mine yndlingsting ved at rejse; bare at kigge på mennesker, og der er der virkelig garanti for pengene i Paris og Manhatten.
  Jeg krydser fingre for at spare lidt på linser i nogle måneder, og de der solbriller er altså virkelig cool!!!!
  Kh

 193. Jeg bliver glad af at kigge på min fine udsigt fra 4. sal, at kigge på sommerglade mennesker i parken og ikke mindst, at kigge min søde kæreste dybt i øjnene :)
  Jeg vil supergerne vinde solbrillerne, og så vil jeg donere kontaktlinserne til min kæreste, som har endnu mere brug for dem, end jeg har.

 194. Pt. bliver jeg glad for at kigge (med hjælp fra mine kontaktlinser) på foråret og alt der springer ud, både blomster men også mennesker som kommer ud fra deres hule :-) Generelt bliver jeg glad for at se på min kæreste, venner og familie, men også når mine kontaktlinser hjælper mig med at kunne se skilte og fine finuligheder :-)

 195. Jeg bliver glad af at kigge på alle farverne, når jeg er ude og gå tur i ‘min’ skov. At se hvordan farverne ændrer sig afhængigt af vejr og årstid. Bladene på træerne er fx så fint lysegrønne lige nu!

  Og så bliver jeg glad for at se min søn smile, grine og være glad :-)

  Og så kunne det være, jeg snart skunne overveje at prøve kontaktlinser igen. Jeg har ikke prøvet linser siden 1999 :-D Og det er unægtelig nemmere at kombinere kontaktlinser med solbriller, end at skifte mellem briller og solbriller med styrke!

 196. Det gør mig glad helt ned i maven, når jeg ser og indsnuser naturen ude på Kalvebod Fælled om det så er på løbeben, cykelhjul eller rulleskøjter og der ville kontaktlinser virkelig hjælpe mig på vej til at kunne nyde friheden susende hen ad asfalten.

 197. Jeg husker tydeligt da jeg fik mine første briller som 11-årig, hvordan jeg kunne stå inde i vores stue og kigge ud på træerne og faktisk skelne bladene og alle detaljerne, fremfor den store blurry masse. Det gør mig stadig meget glad at kigge på :)

 198. Jeg har faktisk lige bestilt mine allerførste briller og kontaktlinser hos Theile. Jeg var meget i tvivl om jeg nu også ville vælge Theile, men så hang du der på plakaten og var så glad for dine linser, så det gav mig lidt ro i maven.
  Det er selvfølgelig ‘bare’ en reklame, men jeg ser dig som en person der kun laver reklame for noget du oprigtigt kan stå inde for, så tak for hjælpen :)

  Anyways så gør det mig glad at kigge på min 2-årige nevø og den relation vi har bygget til hinanden. Det er vildt så meget sådan en lille fyr kan give tilbage af kærlighed.

 199. Jeg elsker at kigge på himlen. Det er noget af det mest fascinerende at tænke på, at den er en uendelig størrelse, og du på den måde kan drømme dig fuldstændig væk. Om dagen elsker jeg at kigge på skyerne, og om natten elsker jeg at kigge på stjernene, da det er to helt forskellige syn.

 200. Jeg bliver i øjeblikket mest glad af se hvordan alle træer og buske springer ud, når jeg cykler på arbejde. Jeg er netop flyttet fra provinsen og til København, så det er en af de ting, der kan få mig til at føle mig hjemme i storbyen.

 201. Jeg bliver glad af at kigge på små detaljer på min vej. En lille blomst, der er sprunget ud. Streetart på en husmur. Den lokale ræv, der snuser rundt. Uden rigtigt øjentilbehør går det ikke :)

 202. Jeg bliver altid ekstra glad når sommeren nærmer sig, og alle mennesker får et mere positiv sind i hverdagen. Vi bliver pludselig et meget gladere folkefærd og hold fast hvor er det lækkert!
  PS de briller der ville også gøre mig pisse glad 🙌🏽

 203. Det gør mig umådeligt glad at huske at se op, og kigge på både himlen, skyer og stjerner, men også træer, tage og flotte lygtepæle 💡🌳🕌✨

 204. En helt blå himmel, en solnedgang, tulipaner, mit opryddede køkken, min familie, mine venner, havens fugle, stearinlys i mørket, og en regnbue. Blandt meget, meget andet 😊

 205. Det der gør mig aller mest glad at kigge på er min lille søn på 6 mdr. Hvor er jeg glad for at det i sin tid blev opdaget, at jeg skulle have linser/briller, så jeg i dag ikke misser en eneste detalje af mit smukke barn :-) Jeg skal dog have fundet et nyt kontaktlinsemærke, så denne give away ville være perfekt for mig at vinde!!

 206. Det gør mig glad at se solopgangen. Jeg ved ikke hvorfor, men der er noget smukt både visuelt, men også i uvisheden om hvad dagen vil bringe. Corny, i know :)

 207. Min mand gør mig selvfølgelig mega meget glad, er taknemlig for at der findes kontaktlinser, for det syn ville jeg ikke undvære 😊 Derudover elsker jeg at kigge på himlen, især når jeg sidder i toget til og fra skole, de to timer går bare meget hurtigere når man sidder og kigger på himlen og den danske natur 😊

 208. Dét er da et afsindigt svært spørgsmål at svare på – men virkelig også et særdeles dejligt ét af slagsen! Det får mig nemlig til at reflektere over hvor ufattelig MEGET je bliver glad af at iagttage ! Og det er såmænd virkelig mange ting, når jeg tænker over det!

  Noget af det, som dog må vinde blandt de mange favoritter er uden tvivl synet af min tre-årige niece samt fem-årige nevø! Betragtningen af de to gør mig ikke kun glad. Det gør mig decideret overrumplende lykkelig!! Sommetider endda så meget at det udover at fremkalde smil og latter også til tiden er anledningen til en tåre eller to. Jeg elsker den følelse og jeg tør slet ikke forestille mig, en verden hvor det ikke var en del af mit liv.

  De dejligste forårshilsener
  Camilla Kirstine

 209. Forårshaven herhjemme. Det er lige forunderligt hvert år at se grønne kartoffeltoppe, hvide jordbærblomster, spæde lilla syrener og kraftige røde tulipaner. ( Jow jow – violinerne kan også høres herhjemme ☺️)

 210. Først – sikke en skøn blog du har😊
  Jeg ville blive superglad for at vinde denne præmie, da jeg er fast bruger af både briller og linser.
  Jeg ville elske at nyde udsigten til den fantastiske danske sommer gennem et par nye solbriller. Alting bliver så meget smukkere, når solen skinner.
  Vh. Line

 211. Hej. Jeg har mange udfordringer med mine nuværende linser og jagter faktisk nye til tørre øjne, så jeg er meget klar på at af prøve nye linser.
  Jeg elsker at se på mennesker – dejligt at nyde synet af mangfoldighed på en solskinsplet i København ;-).

 212. Åh jeg er vild med denne årstid hvor man pludselig lægger mærke til hvordan alt er grønt! Der er også stadig enkelte lyserøde træer tilbage, åh de er også smukke! 🌸 Alt den smukke natur nyder jeg at kigge på!

 213. Sikke en lækker præmie! Jeg står faktisk og skal have fundet et nyt sted at få linser fra efter en flytning fra Jylland 😉 Min yndlingsbeskæftigelse er at observere mennesker og deres interaktioner – man kan sidde og lave sine egne små historier om hvordan mon de kender hinanden eller hvad de skal osv. Og det ville med mit nærsyn ikke kunne lade sig gøre uden linser ☺

 214. Jeg blir glad af at kigge på byen, på naturen og ikke mindst af st kigge på mine elskede. Og gerne gennem nye behagelige linser👍😉

 215. Jeg bliver allermest glad, når jeg kigger på havet. Om det er herhjemme i DK eller ude i den store verden – der er bare et eller andet beroligende og samtidig også mystisk og det blå vand, der fanger mig helt vildt! 🌊

 216. Solnedgange. Solnedgange bliver jeg rigtig glad af at kigge på. På en dag hvor humøret ellers har været nede, kan en smuk solnedgang rede dagen.

 217. Mine øjne er også nogle drilske banditter. Og især lige for tiden, efter jeg har siddet og kæmpet med speciale riiiiimelig intensivt. Men selv når de driller, og alt bliver en anelse sløret og detaljerne glippes, så gør farven orange mig glad at kigge på. Så selvom jeg ikke nødvendigvis kan se formen eller præcisere, hvad det er, jeg kigger på. Så kan jeg altid se farverne. Og orange kan gøre mig glad helt ned i tæerne.

 218. Det gik op for mig at jeg skulle bruge briller, da jeg en dag to min venindes på, og opdagede at man faktisk burde kunne se bladende på træerne og ikke bare grønne klatter :p Siden har jeg brugt briller i skole og når jeg skal se fjernsyn, resten af tiden går jeg rundt med halvt syn.

  Jeg elsker at se på mine to dejlige niecer som jeg tit besøger, og så er jeg nok også ret glad for at kigge på min mobil :/

 219. Der er flere ting, der gør mig glad efter, at jeg har fået linser. Men hvis jeg skal udpege en enkelt ting, gør det mig altid ekstra glad, når jeg faktisk kan se bladene på træerne – DET er skønt! At kunne se dem i deltajeret form 👍🏼🌿🌳

 220. Jeg har i snart 20 år brugt briller og kontaktliner – med stadig stigende styrke, som nu nærmer sig +10 på begge øjne.
  Jeg kan derfor ikke huske, hvordan det er at vågne op og kunne se noget andet end 5 cm fra min næsetip. Laseroperation er desværre ikke en mulighed for mig, da jeg har for tynde hornhinder, og jeg er derfor “dømt” til livet med duggede briller og tørre øjne efter en nat ude med linser.
  En af de ting jeg ønsker aller højest, er derfor at kunne vågne op, og se min dejlige kæreste ind i øjnene, uden at skulle knibe øjnene sammen – det er drømmen, for han gør mig så lykkelig, og selvfølgelig ikke kun når jeg ser ham ;)

 221. Jeg bruger linser hver dag og oplever ligesom dig at de tørre ud og giver kløende øjne når aftenerne bliver lange. Jeg vil derfor sige at jeg elsker at se solen gå ned og fortsætte dansen uden trætte linse-øjne 😘

 222. Lige nu sidder jeg og kigger ud i min gårdhave, hvor der bliver holdt det fineste bryllup. Det bliver jeg ærligt talt ret glad af at se på! :-)

 223. Jeg bliver ret glad af at se på min kæreste…som jeg synes er verdens lækreste, og som i øvrigt rocker sine læsebriller helt vildt 😉
  Selv er jeg både nærsynet og har bygningsfejl, men har kun et par 14 år gamle briller liggende, som jeg faktisk aldrig får brugt…hvilket irriterer mig hver gang der fx skal læses undertekster! Har længe overvejet linser…så hvis jeg vinder, er det NU jeg skal gøre noget godt for mig og mit syn! Og ehm, ja, så ville det jo heller ikke være dårligt at have de lækreste solbriller til at byde sommeren velkommen 😊

 224. Uh, hvad gør mig glad? Der er så mange ting, der er svært at vælge én! Jeg bliver glad af at kigge ud på en forårsdag i maj, kærligheden mellem mine bedsteforældre, mine veninders ansigt når man køber den perfekte gave, min kæreste, gravide kvinder, bryllupper, jeg kunne blive ved💕😍

 225. Jeg bliver glad af at kigge på København. Som tilflytter, og med min første sommer i byen, bliver jeg så glad over at se København i sol. København, du er smuk! (Og endnu smukkere når jeg kan se noget, enten med linser eller briller)

 226. Jeg har brugt linser siden jeg var 14 år, så jeg bliver glad af sådan en fin konkurrence som denne. Også bliver jeg glad når jeg står op og tager linser så jeg kan se verden og det fine forår, da jeg har minus 7.75 så jeg kan faktisk ikke se særlig meget uden mine linser🤓🙈🍀

 227. Jeg har et særligt billede som jeg kigger på dagligt. Det gør mig glad og minder mig om, hvor heldig den lille pige på billedet har været <3

 228. Med termin meget snart bliver jeg virkelig glad af at kigge på babyting. Især babytøj! Det er jo så småt og sødt, og det kan da virkelig ikke gøre en andet end i godt humør :)

 229. Det gør mig at glad at kigge på folks ansigter – især er det rart at blive sparet for den pinlige situation det er, ikke at kunne genkende folk på gaden, hvis jeg fx er på vej hjem fra en løbetur uden briller ;)

 230. Bliver så glad at kigge på det gode vejr så et på fede solbriller ville passe perfekt 😎👍🏼

 231. Jeg bliver glad af at kigge på mine søde venner og min dejlige familie ❤️ De kan gøre en grå dag farverig og altid få mig i bedre humør

 232. Jeg er ret nærsynet og døjer også meget med tørre øjne. Får vist selv også de linser, der er mest “væske” i, men kan stadig godt mærke trætheden i dem om aftenen.. Så det kunne være sjovt at prøve disse. + at solbrillerne ser så lækre ud, dem kunne jeg godt tænke mig at få fingre i ;) Det der gør mig mest glad at kigge på, er træerne sprunget ud her til forår/sommer, hvor alt er lysegrønt og lige sprunget ud.. Og min kæreste om morgenen, når jeg vågner før ham <3 :)

 233. Jeg bliver særligt glad for at kigge på hvordan naturen springer ud i løbet af foråret og sommeren, og hvordan farverne skriver og forsvinder om efteråret. Generelt vejret og naturen. Det er så smukt, vildt og roligt på samme tid.

 234. Jeg bliver glad af at kigge på virkelig mange ting. Men min kæreste, min kat og min gule bil er dem jeg ser oftest og bliver boblende glad indeni af at se.

 235. Jeg bliver glad af at kigge på hundehvalpe! Jeg bliver fuldstændig hundeskruk, når jeg ser sådan en sød lille fluffy hvalp og må hen og ae den – ligegyldig hvad jeg ellers er i gang med at foretage mig :)

 236. At se solopgangen med de bedste mennesker i mit liv ved min side, er noget af det, der gør mig gladest :-)

 237. Ej en fed konkurrence! Det er jo lige noget for en svagtsynet studerende som mig!

  For seks år siden fandt jeg ud af, at mit syn ikke var så godt, efter at have fået min veninde til at læse op, hvad der stod på tavlen gennem hele 1.g – ikke helt optimalt. En dag fandt min mor sine gamle briller i en skuffe, og jeg prøvede dem på for sjov, men endte med at blive fuldstændig chokeret over, at træerne jo faktisk har blade!!

  Jeg bruger kontaktlinser til dagligt og skal ca. have sat min styrke op hvert halve år, og hver eneste gang jeg får ny styrke, så er det dét at kigge op på træerne og se deres flotte blade, som gør mig ekstra glad.

  Det ville hjælpe rigtig meget på mit SU-budget at få en hjælpende hånd med kontaktlinserne, og så er de lækre solbriller jo bare en fantastisk bonus! Jeg håber, jeg vinder!

 238. Om sommeren elsker jeg at se hvordan Danmark lever op… alle mennesker bliver bare en tand mere afslappet ☀️

 239. Som én der har brugt briller (og kontaktlinser) siden jeg gik i 2. klasse, hvor jeg lagde heftigt ud med et -3/ish, og nu er oppe på en styrke der kan være en smule hæmmende – for mig i hvert fald, tager jeg slet ikke synet for givet. Jeg har været, – og er stadig ofte, enormt frustreret over, at jeg er nødt til at ‘tage mine øjne på’ hver morgen. Mine høje styrker dog også gjort, at mine kontaktlinser er ret dyre – i hvert fald på SU! krydser fingre for vinde i hvert fald, det ville løfte en hel del i budgettet!
  Noget der gør mig glad at kigge på, er dog mine veninder. Kender I ikke det når man sidder med én, to, tre venner og veninder, og tager sig selv i at tænke “det her, det er et fedt øjeblik.”? De øjeblikke der, de gør mig glad at kigge på. :)

 240. Jeg bliver glad af at kigge på blomster. Små fine buketter forsøger jeg at at pifte min lejlighed op med, så der altid er en lille fryd for øjet når man kommer ind i et rum 🌸 Mine fingre er krydset!

 241. Blomster, lette kjoler, løst hår og så ud i København, som lige nu viser sig fra sin allersmukkeste side. Både natur, mennesker og i særdeleshed mande-wise 😜 Hvor har alle de pæne mænd gemt sig hele vinteren? Måske foran mit slørede syn?

 242. Min 7 måneder gamle (sovende) datter gør mig glad at se på. Tænk at jeg har været med til at lave noget så fint <3

 243. For snart 9 år siden fandt jeg ud af, at jeg skulle bruge briller. Da jeg fik mine første briller ventede der mig en åbenbaring; jeg kunne se konturen på naboens træer, dets blade og se at de var RIGTIG grønne og ikke bare grumsede grønne! Det lyder derfor helt banalt, når jeg idag bare sætter stor pris på at kunne se mine omgivelser rigtigt og i fuldt flor – særligt her i foråret (samt også genkende folk jeg kender på gaden) ;)
  Jeg har efter ni års konstant søgen på de perfekte kontaktlinser (jeg har utroligt tørre øjne) fundet ud af, at netop disse linser er perfekte til mig, yay. Derfor ville det være fantastisk at vinde :D

 244. Jeg bliver glad, når jeg ser min kæreste og min lille søn på knap et år lege ude i haven i dette skønne forårsvejr 😍

 245. Jeg blev mor for en uge siden præcis i dag. For første gang. Det er den vildeste oplevelse jeg nogen sinde har prøvet. Og når jeg ser min mand lege lige så forsigtigt med vores lille datter kan jeg ikke forestille mig noget bedre at kigge på <3 Mine briller trænger til en udskiftning, og kontaktlinser forestiller jeg mig bliver kun mere aktuelt jo ældre vores lille datter bliver. Har tidligere kun brugt kontaktlinser i weekenderne, men forestiller mig det bliver på mere daglig basis nu ;-)

 246. Farverige blomster her i forårsmånederne. Det er simpelthen helt magisk for mig at kunne gå en tur rundt i København og opdage alle de flotte blomster og træer der bare har ligget og sovet lige under vores næser. Naturens farverige konfetti :-)

 247. Jeg fik lov til at stå og se ud på verden udenfor Thiele med prøvebrillerne på. Det var vildt! Jeg blev så glad! Jeg var fascineret af hvor detaljeret alt var. Jeg ville ikke have dem af, men samtidig ikke gå udenfor med dem på :) Det gør mig glad at se blomstrene på mit bord, smilet fra en kær ven og lysets spil og meget meget mere.

 248. Pga altid irritation af briller, er jeg i prøvefasen med kontaktlinser.
  Bliver glad i låget af at se naturens variation.
  Det ville være vildt at vinde det første halve års forbrug af linser.
  Ønsker dig en god weekend.

 249. Jeg har efterhånden brugt kontaktlinser i flere år, hvilket virkelig er en befrielse ift. briller. Men det har også været noget af en kamp, for måtte afprøve omkring 10 forskellige linser, før jeg fandt “the one”, der ikke gav mig tørre øjne. Så jeg kan sætte mig helt ind i, hvordan du selv har det.
  Nu hvor sommeren nærmer sig, nyder jeg at kigge på den flotte natur, og jeg bliver helt igennem glad og lykkelig af, at se naturen blomstre, solen skinne og opleve alle de pæne mennesker, der også forelsker sig i sommerens magi :))

  Rigtig god sommer til dig <3