^^^ Rabarberkage med ingefær, kokos og hvid chokolade.^^^
I næste uge går min lille bog i trykken. Det føles stort, vanvittigt og også ret angstprovokerende. Og fedt. Rigtigt fedt. Der er mange, mange ting der skal ordnes og rettes til i sidste øjeblik og der dukker hele tiden noget op, der lige skal tages stilling til. Det er sjovt, lærerigt og hektisk.
Så mens jeg ligger vandret er her et gensyn med 10 opskrifter, der er særligt forårsegnede, nu hvor der atter er rabarber, jordbær og andet rart på hylderne og lune, lyse aftener udenfor i vente.
Og så glæder jeg mig altså noget så meget til at hellige bloggen (næsten) al min opmærksomhed igen. Savner at gøre det jeg holder allermest af – at dele med jer – for fuld styrke :)
ENGLISH RECAP: 10 of my favorite spring style recipes.
^^^ Hjemmelavet granola med boghvede og ingefær.^^^
^^^ Foccacia med spinat og mozzarella. Gode at have med i picnickurven.^^^
^^^ Forårscupcakes med orangeblomst.^^^
^^^ Lynhurtig pasta med ‘grov pesto’.^^^
^^^ Salat med vandmelon, feta, edamame og mynte. ^^^
^^^ Årets første grillaften med burgere i hjemmelavede briocheboller.^^^
^^^ Tyrkiske æg (næsten nederst i indlægget) gode i ‘slices’ på en brunch-buffet eller som hurtig, let aftensmad.^^^
^^^ Mojitos med kirsebær.^^^
^^^ Klassisk jordbærkage med de første søde, danske jordbær.^^^
Årh, ville ønske at jeg bare var halvt så god til at lave mad som dig!
http://cammi.dk
Mmmh, jeg tror helt sikker jeg bliver nødt til at kaste mig over foccaciaen og pastaen snarest muligt. Og jordbærkagen! Åh, hvor mine tænder dog løber i vand over det billede!
// http://www.moonlitmadenss.dk
Ih hvor lyder det spændende med den bog! :)
Jordbærkage billedet ser altså bare så utrolig appetitvækkende ud, jordbærtærte/kage er bare det bedste der findes! <3