Venindebog: Anine Bing

Det er ingen hemmelighed, at jeg er svært begejstret for tøjet (især læderjakkerne) fra Anine Bing. Kvinden bag mærket hedder også Anine Bing og hun er akkurat som det tøj hun designer: Cool, afslappet og med et twist af rock and roll. Hun er født i Danmark, opvokset i Sverige og bor nu i Los Angeles i Californien, hvor hun kombinerer livet som mor til to med at drive en bestandigt voksende forretning.

For nylig var hun i Danmark i anledning af, at hun netop har lanceret en kollektion i samarbejde med den svenske high street-kæde, Gina Tricot, og jeg benyttede chancen til at få hende til at være med i min venindebog. I en lidt kondenseret udgave, da vi var knappe på tid, men sådan må det blive for nu. Eller om ikke andet, indtil jeg kan tage til LA og lave den på sædvanlig vis ;)

Og så kan I glæde jer til, at der kommer en helt sædvanlig, usædvanlig venindebog med Leonora Christina Skov ganske snart.

Ps. Venindebogen rummer masser af forskellige damer, jeg kender. Læs de tidligere med Anne LoseAlice BrunsøSarah SkarumSigne WennebergPernille TeisbækJulie WettergrenAnne GrønskovChristine DanielsenSine GerstenbergMarie WorsaaeAndrea Elisabeth Rudolph og Stine Bramsen.

Pps. Du kan følge Anine på instagram her.

ES: Du har en succesfuld forretning, åbner butikker overalt og er mor til to. Hvad er hemmeligheden bag at nå alt det du gør?

AB: Benhårdt arbejde og en kæmpe passion for det jeg laver. Jeg brænder for vores brand og vores produkter. Og så har jeg et helt fantastisk team, der hver især er eksperter i det I laver, hvilket selvfølgelig også er vigtigt.

ES: Hvordan ser en typisk dag i dit liv ud?

AB: Jeg afleverer børnene i skolen ved ottetiden og efterfølgende tager jeg til ind kontoret. Her bruger jeg majoriteten af min tid med mit designteam, men også en del med ledergruppen og markedsføring. I weekenderne forsøger vi at tage det så roligt som muligt og bruger al vores tid sammen med børnene. Vi laver en god morgenmad sammen eller går ud og spiser brunch. Ofte er der også en børnefødselsdag vi skal til eller også så hænger vi bare ud hjemme i haven med familie og venner.

ES: Du har netop lanceret en kollektion i samarbejde med Gina Tricot. Hvordan kom det i stand og hvorfor er det spændende at arbejde sammen med en high street kæde?

AB: De kontaktede mig i slutningen af forrige år og jeg følte med det samme, at det var noget jeg gerne ville. Gina Tricot har altid været et brand, jeg syntes rigtigt godt om. Det er – ligesom ANINE BING – et familieforetagende, så vi har meget tilfælles der og så synes jeg også om deres æstetik. For mig var det også en cool og unik mulighed, for at nå ud til en yngre målgruppe og det var ekstra skægt at kunne lave noget på mit hjemmemarked i Norden.

ES: Hvad er det allerbedste ved at være mor?

AB: Den ubetingede kærlighed, der bare vokser for hver dag. Hvordan det så end er muligt?! De lærer mig hver eneste dag nye måder at se på livet og jeg elsker at se deres forskellige personligheder udvikles og formes over tid. Mine børn er det allerbedste, der er sket for mig!

ES: Hvis man kigger på din instagram, så ser det ud til, at du er glad for både grøn juice og bland-selv-slik. Hvad er balance for dig?

AB: Det er nok lige akkurat det. Ingen forbud eller regler, men jeg spiser lidt af alt. Jeg elsker frugt og grønt, men har også altid været vild med søde sager og bland-selv-slik i særdeleshed, haha.

Kælenavne: ​SKAT af min mand, men ellers har jeg ingen.
Yndlingsfarve:​ Elsker lilla, mørkeblå og guld… Men går mest i sort ;)
Livret: ​Spaghetti med kødsovs.
Hvis du kun kunne tage en slags slik med på en øde ø: Tyrkisk peber.
Drinken du bestiller igen og igen: Ingen drink men et glas champagne er altid velkomment.
​Ynd​lingsduft: Savage Rose fra ANINE BING :)
En restaurant eller café du kan anbefale: Pace i Laurel Canyon.
Yndlingssang:​ Fade into you af Mazzy Star.
Bedste bog du har læst: Har aldrig tid til at læse desværre, men dengang jeg havde, så mindes jeg, at jeg elskede Mia Tornbloms bøger om selvforståelse. Og jeg ville så gerne finde tid til at læse The Power of Now​ af Eckhart Tolle.
Yndlingsfilm el. tv-serier: For tiden er jeg vild med Call me by your name.
Yndlings-emoji: ?
Hvad gør dig glad: ​Der er så mange ting, der gør mig glad, men skal jeg vælge en, så er det at være sammen med mine børn. Men elsker også at spendera tid i mit designstudio og udvikle nye fantastiske styles. Det giver mig energi och glæde.
Det værste du ved: Bitchig attitude og misundelse.
Kendis-crush: ​Gisele Bunchen, kan virkelig godt lide at hun er så spirituel.
Guilty pleasure: Slik!

Fotos: Anna Maria og Anine Bing.

(Visited 5.900 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

    1. Dét er hun også :D

      Nej det er nogle hun selv og hendes fotograf (se link nederst i indlægget) har taget. Ville ellers have været dejligt med en tur til LA, at besøge hende, men det må blive en anden gang :) kram E