Et år siden

adventshygge1_zpsb337ceaf

For et år siden delte jeg et hold små ting og lidt om mit daværende breakup

For en gangs skyld blev jeg ikke ramt af følelsen af hvor hurtigt tiden går, da jeg lavede denne omgang Et år siden. For med alle de mange ting der er sket fra december sidste år og til i år, så kan jeg faktisk ikke helt forstå, at det kun er et år siden jeg boede et helt andet sted, lige akkurat var færdig med at være kærester med en helt anden, lige havde sagt mit job op og lige var startet på at skrive en bog. Og uden at det skal blive helt højtravende (det gemmer jeg til nytårsindlægget ;)) så er det jo noget af det, der er ret fantastisk og forunderligt ved at leve.

For måske prøvede jeg at være sej dengang sidste år, men det hele føltes altså meget sårbart og skrøbeligt og egentlig også lidt håbløst. Men jeg tror på at ting sker af en årsag og at udfordringer gør os bedre. At man af og til skal føle at man er lidt på tynd is, for virkelig at kunne fokusere og se hvad der har værdi for en.

Og for at turde lade lynet slå ned – og give los hvis det sker :)

Nå, nu blev det lidt højtravende alligevel. Resten af indlægget er mere stille og roligt.

God weekend fine mennesker <3

english-med-grey21

My december a year ago. Usually I’m overwhelmed with how quickly time flies when I make these recaps but this time I can’t really believe how much happened from December last year till today. Last year at this time I lived in a different house, went through a breakup, had just quit my job and started writing my book. It seems like a lifetime ago and I’m so thankful for life’s plans with me and where I am this December.

chopchop1_zps8df0f147

… rockede rynkemund og striber ;) …

whiterussian3_zpsc2f9cedd

… og lavede White Russians på vintermanér

madeamano2_zps957b4348

… fortalte om 10 ting jeg ville lave i december

ranunkler_zps08dfb1ef

… havde hvide ranunkler i syltetøjsglas alle vegne…

lyseroslashdogblaring14_zps65280909

… hoppede i lyserødt strutskørt og blå tern

bountykage4_zpsc5c8d142

… bød på chokoladekage med kokos i Bounty-betræk

diylys_zpsbd8718be

… DIY’ede stearinlys med fine gulddetaljer

brudebuket_zpscdba110b

… viste flere Små ting. Bl.a. den smukke brudebuket til en venindes fine decemberbryllup…

pinkhat1_zps7690d86d

… gik tur med Penny-musen og en pink hue

scrapbook20_zps002c866f

… fik den ubetinget, sødeste gave af den sødeste veninde. Alletiders gaveidé i øvrigt…

pinksofa1_zps0125e1d9

… og stylede en fin, pink sofa

sorthvid12_zps0e355e3c

… trak i baggy læderbukser og en blød strik

granataeligble9_zps42cce829

… viste hvordan man nemt og uden at svine piller et granatæble

hjertehalskaeligde1_zpsa4291726

… delte lidt tanker omkring det at leve af sin passion

stearinlys6_zps78ca2de1

… lavede selv duftlys og lys i glas

hex31_zps49c021ab

… og sidst men ikke mindst bød jeg på en guide til glamourøse Hollywood-krøller lige i tide til nytårsaften.

(Visited 2.585 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Der kan ske vildt mange ting på et år, og nogle år, er det som om at der ikke sker noget. En god balance, tror jeg.
  Jeg har i hvert fald trofast kigget herind, og fulgt med – hvor mange år ved jeg ikke mere, men der er sket meget i årenes løb. Og jeg nyder stadig at kigge ind og følge med i, hvad der sker i Emily Salomons verden :)
  Selvom december sidste år var lidt mere præget af noget knap så rart, så lignede du stadig en million, og gør det endnu. Tak for en meget fin blog, der ikke bliver sværere at holde af som årene går!

  1. Åh mange, mange tak for den fine kommentar! Og hvor hyggeligt at du har været med i lang tid efterhånden, tak for at du læser med <3 Kram Emily

 2. Hurra for at være højtravende! Og hurra for kærligheden kære Emily. At turde lade sig falde og dermed rejse ind i kærligheden magiske verden. Åh så fint. Som altid tak for en dejlig blog og din fine måde at vise glæden og lyset på. Dejlig lørdag til dig :)

 3. Nu vi er ved det højtravende (dejligt ord, i øvrigt!), vil jeg bare sige, at jeg er meget glad for at følge din blog, Emily. Jeg har fulgt med helt fra start (dengang jeg også selv bloggede) tilbage på Blogspot, mener jeg, at det var (ikke?). Der er sørme sket meget i stil og format, og helt generelt siden. Det er jo sådan det skal være. Jeg vil tage dine ord til mig, om at lade turde sig falde, og sige tak for nogle gode indlæg – særligt disse – der også minder mig selv om, hvad der er sket på et år…. Jeg glæder mig til det kommende!

  1. Avra det er lang tid Anna! Hvor er det bare hyggeligt :) Tak for at du læser med, pøj pøj med at ‘falde’ <3 Kram Emily

 4. Åh, sikke mange fantastiske ting du dog lavede i december sidste år. Du formår virkelig altid at finde de fineste ting frem, så hyggen spreder sig helt herind til mig. Tak :)

  Og hold nu op, hvor er det bare vildt, at du har nået alle de ting på bare et år. Sejt, sejt, sejt!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… ja jeg kan heller ikke altid helt selv forstå det ;) Og hvor er det bare hyggeligt at høre Lisbeth. Det gør mig G.L.A.D. :D
   Kram

 5. Kære Emily

  Tak for en så på alle måder smuk blog. Livet går virkelig stærkt og er fyldt op med – for det meste- virkelige dejlige ting. Det må være ca et år siden jeg begyndte at følge dig og jeg kan simpelthen huske de fleste af disse indlæg, siger lidt om hvor fint det du laver er tænker jeg.
  TAK fordi du laver din blog,

  mvh Camilla

  1. Kære Camilla, det var vel nok en rar kommentar. Det bliver jeg meget glad over at læse og også lidt stolt. Tak <3 Klem og fin søndag til dig