Et år siden

ternetfrakke9_zps22de1fd6

For et år siden hoppede jeg i en ternet frakke og blondestriber

Januar for et år siden er noget ganske særligt for mig. Jeg var nyforelsket i det allertidligste (noget vanvittige) stadie og jeg kan ikke kigge på et billede fra den tid uden at den kriblende mavefornemmelse øjeblikkeligt vender tilbage. Sammen med gode dateminder. Og en konstant nervøsitet. Sidstnævnte savner jeg ikke og resten er der heldigvis stadig, omend på en noget mindre vanvittig måde. Hvilket egentlig også er meget rart.

Rigtig god weekend lige om snart allesammen <3

Hvad jeg skal lave? Tak for at I spørger ;) Vi tyvstartede lidt i går med Kusama på Louisiana og eller skal jeg bytte et par julegaver, se The Hatefull Eight, til julefrokost med min gamle gymnasieklasse, bage et rugbrød eller to (og måske også de her tykke pandekager), læse M Train og gå en ekstra lang tur med Penny-dyret.

Brug for lidt weekendinspiration? Så kig med nedenfor, der er både idéer til de bagelystne, de cocktail-tørstige og meget andet.

english-med-grey21

My january a year ago. So many sweet memories (I’d just started dating my boyfriend) and fun projects.

Have a lovely weekend everyone <3 I’m looking forward to watch The Hateful Eight tonight, some shopping and baking tomorrow, as well as a reunion with my highschool class and then read some more of Patti Smiths M Train and a long walk with my dog on sunday.

sneilouisehullet_zps0b8602da

… delte en juleudgave af små ting

outfit2014-25_zpsb97eab3b

… og en masse outfits fra det forgangne år

roser_zps6b5764ff

… og en lidt mere nytårsagtig omgang små ting

januar1_zpsff9298cc

… fortalte om 10 ting jeg ville lave i januar

beautyfaves6_zps9fed2384

… og om 3 skønhedsfavoritter og hvad jeg gik til på Frederiksberg Ungdomsskole, da jeg var teenager…

bien11_zps114417d0

… trak i beanie, pletter og stribet tørklæde (og var meget træt, det var hårdt at være nyforelsket ;))…

comparison_zpsacb985f1

… skrev lidt om (at lade være med) at blive opslugt af sammenligningslegen

taxa_zps5a10dab7

… viste små ting, bl.a. frokost på Taxa og vafler hjemme hos en sød én…

nytaringrsforsaeligt1_zps5346a7a8

… delte mine nytårsforsætter for 2015

barca2

… drømte mig tilbage til den sommer hvor jeg var 25

digfoslashrmig7_zpsb7396202

… læste Mig før dig

pinkgrunge16_zps49aa598b

… havde skovmandsskjorte og lyserød jakke på (og var træt og glad)…

pinacolada8_zpsd56c0ebc

… bød på en god kur mod januar-tristesse: Piña Coladas

sminkebord17_zpsb2ea1419

… og inviterede indenfor i mit sminkebord

morgenmad_zpsb3347880

… viste flere små ting, bl.a. med opstursmorgenmad og en hvis muddergris…

bodylotionbad3_zpsiw5ivdcp

… delte mit bedste lille, nemme tip med stor effekt til at påføre bodylotion…

bageweekend1

… og 10 hyggelige bageprojekter til weekenden

pennymus_zpsfflehiox

… udgav endnu en omgang små ting, (igen) med Pletnæsen og godt at spise…

vinterjakke12_zpszbcv2xof

… var beredt til snevejr

salatgrapetigerrejer3_zpsle5l0uu9

… lavede salat med tigerrejer, edamame, pink grape og mynte

bisser14_zpscd22dc2d

… skrev om at få rettet tænder som voksen

cosmopolitan2_zpsdn63ovkg

… og sidst men ikke mindst bød jeg på en god gammeldags Cosmopolitan. Skål og god weekend!

(Visited 2.022 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Bliver altid så sulten og får lyst til at shoppe når jeg læser din blog :-)
    Kan man lokke lidt info ud omkring den nederdel med lynlås du havde på på Louisiana? ;)
    Jeg må vist også snart få set den (meget fotograferede) udstilling inden den er væk lige om lidt :)

  2. Pyh, sikke en januar du havde sidste år! Masser af dejlige ting.

    Kunne være, jeg skulle kaste mig over et par af de der weekend-bage-projekter? Går officielt på ferie fra eksaminerne her til eftermiddag (hvis jeg nogensinde få taget mig sammen til at læse korrektur, ahem), og så er der jo pludselig rigeligt tid til pandekagebagning og andet lækkert :D

    // http://www.moonlitmadness.dk