13 favorite outfits 2016

I sommer i delfinkjolen

Mine favoritoutfits fra året der næsten er gået. Det går vist an at konkludere, at jeg har to par yndlingssolbriller, at jeg bruger de samme 3-4 tasker igen og igen og at jeg egentlig bedst kan lide at have bare ben og en kjole på. Ikke så meget pjat eller overflødige sager.

Men men men, når alt kommer til alt, kan jeg nok ikke sige mig helt fri for at det her og det her egentlig er mine yndlingsoutfits ;)

… i New Yorks gader i yndlingskjole, -taske og -sandaler

Bella Freaud strikken jeg måtte eje og gik med i (lidt for) mange dage i streg…

… klædt på/ud som Dannebrog lige rundt om hjørnet fra kontoret…

… i en herlig forvirring af bling og sneaks

nyforlovet i Paris

kjolen og skoene jeg brugte igen og igen og igen…

… bryllupsgæst i armygrøn silke

… i Thrasher tee og culottes et outfit jeg kørte på repeat…

den blå drømmekjole jeg havde på til bryllup i Italien. Og som også kunne være et godt bud på en nytårskjole…

… måske ikke vanvittigt innovativt, men i dén grad min hverdagsuniform og noget jeg har det godt i …

… og endnu en hverdagsfavorit med undertøjet udenpå

… og sidst men ikke mindst det her sæt med stjerner, sol og måne.

(Visited 7.623 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. ØJ! Ville (nærmest) give højre arm for din garderobe Emily!! (indsæt smiley med hjerter i øjnene) – ELSKER især den armygrønne silkekjole fra Ganni og den blå med prikker fra Réalisation. Hvem der bare ikke var fattig studerende.. :D

  1. Det sidste går heldigvis over :) Men kan godt huske at det var lidt nitten i forhold til garderobeudskejelser dengang. Kram E

 2. Jeg synes du er smuk i kjole og høje hæle:-)
  Den blå lange er du bare så smuk i:-)
  God dag.

 3. Tak for de mange dejlige billeder fra året, der nu snart er gået. Det er altid super inspiration for mig og har givet flere ideer til nye sammensætninger i min garderobe. Ser frem til endnu flere billeder af dig og din garderobe :-)

 4. Skønne billeder og outfits! Sig endelig til, hvis du en dag vil sælge dine Nike sneaks (billede 5), så krydser jeg fingre for, jeg kan passe dem :-) Har ledt og ledt på www siden jeg så dem i et af dine indlæg, der vistnok var fra Frankrig. Og de var heller ikke på Nakeds site længere… Rigtig god aften :-)

  1. Tak <3 Skal nok sige til, men tror nu ikke det bliver aktuelt. Er stadig så glad for dem ;) Knus E