Tak for i år

Sødeste venner. Tusind, tusind tak for i år. December blev lidt af en død måned på bloggen, men i stedet for at beklage det (det har vi jo aftalt, er noget pjat), så vil jeg i stedet takke jer for altid at være der (alligevel) og for et fremragende 2018 i det hele taget.

Det har været et af de bedste år i mit liv, tror jeg og jeg har så meget at glæde mig over og være taknemmelig for. Det er en vild, berusende og pragtfuld følelse. Og I er en stor del af det, der glæder mig. Tak ♥

Tak for at læse med, tak for gode kommentarer, for at deltage og engagere jer. Og tak for at hænge på i træge perioder. Som december, der var lidt for begivenhedsrig ovre i ‘den virkelige verden’, hvorfor bloggen blev syltet lidt. Eller som i sommer, hvor jeg fik den fikse idé at detoxe fra blog og instagram. Tak for at I beviste, at det kan man altså sagtens. Og at det vist mest er influencer-egoet eller frygten for at blive – gisp -glemt, der gør, at bloggere og lignende godtfolk, tror de aldrig rigtigt kan holde fri. Den herlige pause var faktisk med til at give mig blod på tanden på ny og gjorde, at jeg kan se mig selv fortsætte med at dele her på domænet i mange år fremover. Noget jeg ellers havde mine tvivl om inden.

Tak for, at have været med til at skabe et forum, der føles så trygt, at jeg også tør at tale om nogle af de sværere ting. Det har jeg ikke tidligere gjort i så høj grad, men i år har jeg turde skrælle lidt lag af og jeres respons har været rørende og overvældende. Tak. Det har gjort mig så glad, at I kan bruge og lære af mine prøvelser.

Tak for, at I bogstaveligt talt er der i medgang og modgang. Og ikke mindst tak for, at I så gavmildt deler tilbage. Af jeres historier, tips til hvad vi skal lave og se, når vi er på ferie, jeres læseoplevelser, råd til dit og dat og meget andet. Jeg elsker at dele bidder af min hverdag, men jeg knuselsker, når I er med også. I kommentarer, beskeder og andre tilkendegivelser. Dét er dér blogmagien opstår, hvis I spørger mig. Tak for jer ♥

I skrivende stund er vi så småt ved at køre afsted til Norge, hvor vi skal på nytårstur i fjeldene med gode venner.

Jeg er tilbage på blogpinden engang i starten af det nye år. Og glæder mig til at dele. Har så mange ting på tapetet, jeg gerne vil fortælle jer om.

Indtil da vil jeg ønske jer et mageløst nytår ♥

Tak for i år!

 

Ps. Herunder er nogle af mine yndlingsindlæg fra i år

(Visited 6.252 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Selv tak for i år – jeg har også holdt meget af de indlæg du nævner og dit generelle indhold både her og på insta❤️ Godt nytår fine du – og god tur til Norge❄️

 2. Selv tak for i år! Det har været en fornøjelse at læse med, og det er altid et skønt frirum for mig, at sætte mig med benene oppe i sofaen og klikke ind på din blog – jeg elsker det, og er glad for, at du har valgt at opretholde dit skriveri ;-) Ha’ et fabelagtigt nytår :-)

 3. Selv tak kære Emily, det er så hyggeligt at følge med, blive inspireret, lære nye ting og reflektere over stort og småt ✨ Så bare TAK og rigtig godt nytår ????

 4. Hvor er du sød – det er det fineste indlæg. Selv tak, Emily og rigtig godt nytår- det lader til at blive fantastisk :)

 5. Selv tak for i år. Jeg er så begejstret for den retning bloggen er gået i, både i forhold til fokus på bæredygtighed, men også indlæg om dine refleksioner om eksempelvis at gøre noget ved det eller lade det ligge. Det tænker jeg tit over, og jeg er meget glad for at læse med. Tak for det <3 Hav en rigtig god tur til Norge :)

 6. Selv tak for et dejligt år her på dit domæne:-)
  Nytår i Norge lyder bare så forfriskende. Det må I nyde.
  Rigtig godt, spændende, fantastisk 2019 ønskes du og dine!

 7. I lige måde. Vil lige tilføje at jeg er blevet ekstra vild med din blog på det seneste – der er på en eller anden måde kommet en ekstra dybde på. Og jeg venter gerne på at der kommer nye indlæg, når det passer ind for dig og du har noget du gerne vil fortælle om.

 8. 2018 har været fyldt med virkelig gode, nærværende, ærlige og fine indlæg fra dig. Nyder at følge med. Du virker virkelig som et helt fantastisk menneske <3

 9. Kære Emily,
  Godt Nytår til dig også – og til dine kære!
  Tusind Tak for en, stadig, nærværende, inspirerende og skøn blog :)
  Tak for dig og fordi du stadig har lyst til at dele med os andre.