Ferietid

Billede herfra.

Jeg går på en lille blogvinterferie fra i dag og frem til starten af næste uge. Holder I mon vinterferie? Hvis ja, hvad skal I så lave?

Fordi det ikke er en mulighed at tage på ski, havde vi stort set glemt, at det med at holde lidt ferie nu, overhovedet var en option. Men blot fordi grænserne er lukkede, er det jo ikke ens betydende med, at hovedet ikke alligevel kan have brug for en pause.

Så vi satser på en vinterferie light med kærestetid på skøjter og korte dage og fridage fra dagpleje for Pølsebarnet. Lidt arbejde om formiddagen og så ellers lidt bagetid, slappetid og strikketid (nok mest til moren) og masser af familiehygge. Måske et lille eventyr ud at finde en ordentlig bunke sne.

Jeg håber, I har en dejlig vinterferieuge derude og glæder mig til at ‘se’ jer snart igen ♥

I stil med Weekend-tid indlæggene, byder jeg på links om dette og hint OG en god håndfuld ditto fra eget domæne. Lidt fra arkivet, fra gemmebogen og en håndfuld ever greens.

Herligheder, finurligheder og lidt at tygge på, jeg er faldet over rund omkring på www på det seneste:

Måske det også ville være godt med lidt oprydningstid?

Vi lever ikke i en farveblind verden. Om at tale om race med sine børn.

Sådan et smukt, inspirerende hjem. Badeværelset især, savle savle (advarsel, teksten er liiiidt til den corny side…).

Lykken er ikke oceaner af fritid.

Det her er sjovt. Især hvis man har (eller har haft) en 1-årig.

Hvor meget skal vores tøj koste (nogen)?

Det her essay. Om at være barn af immigranter.

De her vinterbilleder fra Lapland. Helt magisk.

Denne her podcast. Får mig til at se alting fra et nyt perspektiv.

Da Saszeline satte ild til sit image.

Er det okay at lade hunden sove i sengen?

Kan ikke finde ud af om det er galt eller genialt med sådan en ansigtsmaske her… Overvejer den kraftigt.

 

Et par håndfulde godbidder fra eget domæne:

(Visited 3.680 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Ferie? Tværtimod, fristes jeg til at sige. Min barsel er netop officielt slut og jeg går ledig. Jeg har givet den gas med jobansøgninger og har således allerede på torsdag en prøvevagt (en restaurant, der har åben for take-away). Det ser jeg meget frem til!
  Og planen er også at sende den ældste af sted i vuggestue, inden hun fra næste uge rykker op i børnehave <3

  http://satinawandel.com

 2. Det lyder som en dejlig vinterferie I skal have og Danmark er et smukt land med mange muligheder lige for snudeskaftet :-)
  Vi har ikke helt fri, men der skal da løbes lidt på langrendsski, bygges sneskulpturer, bages og spises lækkert, høre go musik og se en god film, nyde naturen og hinanden.
  Har I prøvet Hedeland med ski?
  Pas god på jer og nyd ferien :-)

 3. Kære Emily. Tak for tippet om den skarpe og nuancerede artikel om Saszeline ? Jeg er sammen med min mand og to piger i sommerhus på Fur. Huset på en stor naturskøn grund lige ud til kysten. Her er såååå smukt?

 4. Det essay fra The New Yorker handler ikke om at være barn af immigranter, det handler om at være barn af illegale immigranter. Enorm enorm forskel. Enorm. Hvis du er barn af illegale immigranter, så lever du i konstant frygt for, at dine forældre deporters uden varsel – og også dig selv. Selv hvis man er bragt til USA som spædbarn, så har man ingen rettigheder der, og netop det prøvede Obama at ændre og Trump at ødelægge. Pt har mange kun en arbejdstilladelse, der gælder et par år og så er de på bar bund igen. Ventelisten til at forny den tilladelse kan tage årevis, selvom man har læst på universitetet i USA og har et job der, og aldrig kendt andet. Alt ryger, hvis man ikke får denne godkendelse på plads inden deadline. Og der er naturligvis ingen hjælp at hente for forældrene, ingen sociale goder at få, intet sikkerhedsnet overhovedet. Selvom de er opvokset (men ikke født) i USA. At være barn af immigranter, ja det er en hel anden historie, der mere handler om kultur og forskelle mellem ens forældre og en selv. Ikke at man hver dag kan smides ud af det eneste land man nogensinde har kendt.

  1. Hej Sofie, du kan tro at det var meningen, der skulle have stået ‘illegale immigranter’ og ikke bare ‘immigranter’. Det var netop hele intentionen med at dele artiklen. At det er svipset, er en fejl fra min side. Jeg håber, du kan tilgive mig. Kh. Emily