Et år siden

kirsebaerblomster6_zpscyjiwmgl

For et år siden var Penny og jeg på Bispebjerg Kirkegård for at opleve lidt lyserød tirsdagsmagi

Jeg husker mere end tydeligt april for et år siden. Både takket være ‘blogarkivet’ som jeg har dykket ned i her, men i særdeleshed fordi mit og min kærestes forhold var spritnyt og det derfor var den der helt særlige tid, hvor man enten er euforisk af forelskelse eller skrækslagen for, at det ikke er gengældt i samme grad. Og som følge deraf er alle sanser skærpede og man lægger mærke til mere end sædvanligt. Og kan huske mere end sædvanligt. Sådan føles det i alle tilfælde :)

Når det senere i dag ringer ind til weekend, skal jeg ud at kigge på ovenviste kirsebærtræer og se om de er lige så yndige i år, til lagersalg på min kærestes arbejde (kig endelig forbi, hvis I mangler ski, tasker, grej og gear) og så skal aftenen vist bruges på afslapning og pizzaspisning. Og måske en lille Aperol i anledning af foråret…

Rigtig god weekend <3

ysl1_zpsclhoybnn

… jeg forærede mig selv et overordentligt fint påskeæg

morgenmad_zpsf60pufcy

… fik en morgenmad med masser af citrusfrugter blandt andre små ting

graasl1_zps3iiskaed

… trak i grå sager og min nye taske

bedsteogbuggi_zpsf5ehwoup

… skrev indlægget Hvis bare de kunne leve for evigt, om bedsteforældre (og hunde), som I kommenterede så medfølende og rørende på…

neglehvide2_zpstt3zk6ql

… havde snehvide negle

kleenex3_zpseudrsfwr

… hyggede mig med at lave en lille, skæg aprilsnar ;)…

vald11_zpsirwt9sme

… sendte et postkort fra Val d’Isère

souvenirs_zpswmtltmtl

… viste franske souvenirs i endnu en omgang små ting

lyse1_zps389faeec

… udgav 10 ting at lave i april

beauty2_zpswdke2fm2

… fortalte om 3 skønhedsfavoritter (bruger dem stadig!)…

skirt13_zpscrjvmldt

… tog en printet bomber og en lædernederdel på

whiskysour7_zpsuv06r8qg

… bød på Whiskey Sours som fredagscocktail…

noodles4_zpsffzicffg

… og nudler i teriyakisauce med kylling og sprøde toppings til aftensmad…

pinkogkarry9_zpsspn18woj

… hoppede i lyserødt og karrygult

nudeombre10_zpsm981lsp3

… kørte en omgang ‘nude ombre’ på neglene

donuts_zps7ljwgwae

… udgav flere små ting (en maratonudgave med lækkerier og lyserødt)…

foundation1_zpsiywkcn3v

… og så tippede jeg om 3 af mine favorit-foundations.

 

(Visited 2.258 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Så lige i Go’morgen-tv i morges, at de frabeder folk at tage til Bispebjerg for at tage billeder med lyserøde træer :/
    Jeg gad ellers VILDT godt at gå under dem og bare nyde smukheden!!!

    God fredag <3

    1. Godt at lidt fredags-‘eyecandy’ kunne bruges ;) Åh tak det er jeg så glad for at høre Malene <3 Kram Emily

  2. Jeg er lige præcis der, hvor du var for et år siden: Euforisk af forelskelse (det meste af tiden heldigvis), men også en lille smule skrækslagen! Skørt, men også helt vildt dejligt, hvad en skøn mand kan gøre ved ens sindstilstand :)