Et år siden

foreacutet7_zpshyfv4s87

For et år siden trak jeg i sweatshirt og loafers

Ih hvor var det altså hyggeligt at lave dette tilbageblik til september for et år siden. Det er stort set altid ret hyggeligt at sidde og kigge tilbage i bloggemmerne, men når det drejer sig om min alleryndlingsmåned, så er det altså ekstra godt. Måske vi burde overveje at blive gift til september næste år?

Og apropos bryllup, er det mon noget, I overhovedet har lyst til at høre om? Jeg er blevet bedt om et close-up af ringen og det skal I få snarest, men hvordan er det lige med alt det andet?

Nu har der jo været ikke så få bryllupper og frierier i blogland på det seneste (hvilket nok snarere har noget med vores alder end profession at gøre), så måske I er helt mættede?

Uanset hvad er her et tilbageblik på en mere end dejlig september måned sidste år…

septemberhygge1_zps7kkofq9w

… delte min månedsønskeliste

friskeforaarsruller6_zpsrrxc7isn

… og bød på friske vietnamesiske forårsrulle

hmrr2_zps0vpoljnc

trak i kedeldragt og poserede sammen med Laura og Trine…

sensommerfrugt_zps4coexvko

… delte små ting, bl.a. med mit ‘yndlingsslik’…

wildhair4_zpstvb98y5y

… plaprede lidt om ponyhåret

framed1_zpszq84xpfy

… hængte pæne ting og sager op på væggene

sommerhus5_zpsttlchfxq

… tog på et lillebitte break i sommerhus med pletnæsen…

triumph1

… lavede en kampagne med Triumph og var lidt mere letpåklædt en sædvanligt…

hunter4_zpsb0iru7eb

… Penny og jeg delte vores yndlingssteder at gå tur i og omkring København…

nikon3

… udgav første del af min fotoskole med generelle tips og tricks til bedre billeder

tern4_zps6ulvgetf

… trak i et ternet sæt i Toulouse

biscotti14_zpstqevic1j

… og lavede hjemmebagte biscotti

kimonocastres9_zpsvoc7rvvj

… og gik i kimono og laksko

fitliving_zpsgoeemset

… var i Fit Living sammen med min løbemakker blandt andre små ting

souvenirs6_zpsj7v0ed1i

… havde souvenirs med hjem fra Frankrig…

hunter12_zps6btvih6p

… var på efterårstur med hundemusen

knit5_zpsqk8vcics

… og ude at lufte min cykel

pandekager_zpsxcfpv04p

… udgav flere små ting denne gang med pandekager, det fineste arvestykke og andet rart…

passionfugu13_zpsggnesukz

… og sidst men ikke mindst serverede jeg ginger ale passion cocktails.

Rigtig god weekend allesammen!

(Visited 2.326 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

43 Kommentarer

 1. Skønt tilbageblik Emily :-)

  Mættet af bryllupper? Aldrig!
  Jeg synes det er helt fantastisk og meget skønt, selvom det er mange år siden, jeg selv blev gift.
  Ville virkelig nyde at følge med, og ville sluge alle indlæg råt…. ;-)

  Ha’ en skøn weekend :-)

 2. Vil meget gerne høre om bryllup! Det bliver man ikke mættet af! Så skriv endelig en masse om det :D og stort tillykke med forlovelsen.

 3. Giv den fuld gas med bryllups-hørm! Det er så hyggeligt at følge med I – plus jeg er vildt spændt på hvilke planer I har for den store dag :) God weekend!

 4. Selvfølgelig vil vi følge med i jeres bryllup! :D men som du selv nævner, har der været mange bryllupper det sidste år, så det behøver måske ikke være hver dag og ned i mindste detalje – I er i sandhed i den giftelystne alder i blogland ;)
  I øvrigt synes jeg der er langt mellem indlæggene med sødeste Penny. Dem slags indlæg må du for min skyld gerne skrue på for – de holder mine egne hundeabstinenser ved lige og i skak på en og samme tid :D

 5. Åh, du må endelig komme igang med bryllupsplanlægningen online! Skal selv giftes til august, så venter spændt på inspiration fra din side ;)

 6. Jeg skal selv giftes næste sommer, så ja tak til bryllup! ❤️
  Når det så er sagt, er der måske nogen i blogland, der er gået så meget bridezilla, at jeg simpelthen har klikket på “unfollow”. Det blev for meget, og næsten latterligt til sidst. Som en veninde der udelukkende har én ting at tale om i et helt år. Man forstår det jo godt, men det kan bare blive alt alt for meget! :)

  Så jeg stemmer for bryllupsindlæg ind mellem alle de andre. En god balance, som jeg er sikker på du nok skal ramme så fint :)

 7. Jeg er sikker på at du finder en fin balance med bryllups indlæggene. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke klikker ind på bryllups indlæggene ret ofte hos andre bloggere (mit eget ligger 10 år tilbage ?) men tænker omvendt, at det fylder vildt meget i dine tanker, så det ville nok næsten være svært ikke at lade det fylde på bloggen.

 8. Jeg synes din blog er helt fantastisk, og vil da også meget gerne høre om brylluppet! :)

  Når jeg tænker over det med blogs, hvorfor man læser dem og følger med i andres liv, er det netop muligheden for at kunne hente inspiration og være lidt væk fra sin egen hverdag, særligt med din positive attitude til de fleste ting.! Og bryllup er en fantastisk fejring af to menneskers kærlighed, og fylder sikkert en hel del for dig – og det er jo din blog mange kommer for at læse, for at læse om og høre fra dig :)

  Jeg er selv ikke i nærheden af noget bryllup (eller noget andet ;)), og nogle gange kan det godt være lidt svært at høre lidt fra de lykkelige veninder, der også er nået så langt – men så prøver jeg at huske mig selv på en artikel fra Woman (mener jeg at kunne huske), der netop snakkede om det at være glade på hinandens vegne – at en god veninde (og læser ;)) skal huske dette, det jo ikke tager noget fra dem, og ens veninde, en man elsker, jo er så lykkelig, og det skal man da bare glædes over synes jeg.

  Sorry, det blev en laang én.. Rigtig god weekend her om snart!

 9. Så hyggeligt et indlæg – elsker at jeg kan huske mange af indlæggene stadig væk. Altså ikke at det betyder, at de ikke får et genkig (;

  – K

 10. Bryllupper er altid spændende at læse om, selvom om man selv allerede er gift (snart 12 år), så elsker jeg at læse om hvordan andre vælger at gøre dagen helt specielt. Så du skriver bare løs :-)

 11. Jeg har ingen bryllupsplaner inden for nær fremtid, men vil elske at følge med i planlægningen af dit. Kærlighedsfejring kan aldrig blive for veldokumenteret :-)

 12. Søde Emily, du skal bare give maks gas, når det kommer til bryllupsspam! Det er det allermest kærkomne emne – måske lige med undtagelse ar tykke babyer, men hver ting til sin tid ;-)

  Knus fra Johanne

 13. Når det nu lige præcis er dig bryllup, så kan vi nok godt klare en runde mere ;-) Da jeg så tilbageblik på dine foto-tips, kom jeg til at tænke på om du måske kunne lave sådan nogle generelle blog/instragram-tips til “business”-profiler? Jeg prøver pt at få en profil med masser af yoga (@yoginanna) op at køre på instragram, og ønsker på sigt at bruge de sociale medier i mit fremtidige virke som fysioterapeut og yoga-instruktør.
  Tak for din dejlige blog :-)

  1. Jeg ville i hvert fald sige, at du skal huske at skrive din url når du kommenterer, så man kan klikke ind og se din side :-)

 14. Uh, det er simpelthen så hyggeligt med de her tilbageblik ? Og så kan man jo blive geninspireret af dine fine outfits!
  Ift. bryllup ville jeg personligt finde det skønt at følge med i alt hvad du måtte have lyst til at dele! Jeg elsker bryllupper og alt det, der leder hen til dem, og synes at det er vildt hyggeligt og inspirerende at følge med i ?
  Især hos én af mine yndlingsbloggere ❤️

 15. Jeg kan aldrig få nok bryllup, haha. Altså, jeg mener, kærlighed er jo bare fantastisk. Så bring it on! – I den mængde du selv har lyst, naturligvis :)

 16. Åh Emily, jeg tror vi er mange, der ville blive slemt skuffede, hvis ikke du ville dele bare lidt af dine bryllupstanker med os herinde ;)
  Det er bare sådan en spændende tid, og jeg kan i hvert fald personligt ikke få nok af inspiration til den dag hvor det forhåbentligt pludselig bliver min tur.

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 17. Du må hellere end gerne fortælle om bryllup! Selvom mange bloggere er blevet gift i år, sårer det da dejligt at vide, at der er flere bryllupper i vente :)
  Er sikker på, at dit bryllup bliver helt anerledes end de andres, så processen dertil vil jeg meget gerne høre om.

 18. Noooo giv den endelig gas med bryllupsdimseri! Det er så fantastisk. Blev selv gift i sommers, så har helt postbryllupsblues ?

 19. Kom med alt det bryllupssnak du orker! Jeg lapper det i mig :D Det er jo altid så hyggeligt, og så kan det jo være, det kan give lidt inspiration, til når jeg selv får sat en dato engang ;)

 20. er du helt vimmer Emily! Jeg kan slet ikke få nok af bryllup så du skal endelig IKKE holde dig tilbage :D Kan ikke vente med at følge med i planlægningen af min yndlingsbloggers bryllup :D

 21. Stort tillykke med forlovelsen! Jeg istemmer koret der er fan af bryllupindlæg og rigtigt gerne også nogle tanker bag, jeg synes det er så hyggeligt med personlige tilgange til det. Jeg synes også det er hyggeligt at Nikolaj fylder lidt på bloggen, det virker til at I har det rigtigt godt og sjovt sammen.

 22. Jeg gider i hvert fald godt at læse om bryllup på bloggen :-) Så kan man jo gå og drømme lidt..

 23. Del meget gerne en masse bryllupstanker med os :) jeg skal selv giftes til september næste år, og jeg er sikker på, at det er den perfekte måned at vælge.

 24. Jeg synes, at du skal snakke lige så meget, som du har lyst til, om dit kommende bryllup. Det er jo din blog, der afspejler dig, dit liv og personlighed, og jeg synes, at det vil virke meget naturligt, at du også indvier os læsere omkring dette emne – det er jo her, hvor du står i dit liv, og du skal endelig ikke holde dig tilbage, fordi lidt flere end sædvanligt i blogland har gået bryllup amok. Du er jo inspirerende og kreativ, og jeg er sikker på, at du får sammensat den perfekte dag for dig og din kommende mand :) Desuden står jeg selv og skal giftes i Toscana om knap to år, så jeg elsker alt, hvad der har med bryllupsnak og gøre, hehe. Tillykke med forlovelsen! Din ring er møghamrende smuk. Har I fået sat dato? :D

 25. Jeg synes det ville være så dejligt, hvis du har lyst til at dele lidt om bryllup – det er så hyggeligt at følge med! :)

 26. Lige præcis dine bryllupsplaner vil jeg gerne følge med i. Med det friskknust hjerte og ditto fremtidsplaner har det (og babyer) ellers været noget, jeg har skærmet mig lidt fra. Men ligesom jeg gerne vil indvolveres i de tætte veninders voksende maver og babyer, vil jeg gerne følge med i min yndlingsbloggers bryllup. Hvis du looover, at det ikke formindsker antallet af fine indlæg om Små ting, mad, bøger og drinks :)

 27. Skriv endelig om bryllup! Jeg blev gift for lige over tre år siden, og dét år var der også bryllupsboom i vores vennekreds – sådan noget kommer vist i bølger. Lige meget hvad er bryllupper bare altid smukke og romantiske. Jeg glæder mig til at følge med i din planlægning :)

 28. Det allervigtigste for mig og de blogs jeg læser er, at de har noget på sinde med det, de skriver. Og hvis du har bryllup-on-your-mind, så skriv om det! Så må vi andre falde ud og ind som det nu lige interesserer os. (Med det sagt, så kom bare an med bryllupsindlæg. Tror ikke dit læserantal ligefrem falder, hvis du gør det)

 29. Jeg er all in for bryllups indlæg! :) Synes det er så hyggeligt at følge med i, kan næsten ikke få nok. ;)