Et år siden

For et år siden trak jeg i mine farver

Mit december for et år siden i billeder og blogindlæg.

Sidste år havde jeg en ret rolig december, da jeg stadig var mærket af min hjernerystelse, men det har (heldigvis) ikke været tilfældet i år. For huhej hvor jeg synes dette års julemåned er galopperet forbi og samtidig har den været proppet med gode begivenheder og ikke mindst, er der blevet lagt i kakkelovnen til masser af spændende sager i det nye år.

Nu er der (næsten) kun en uge til vi for første gang skal holde jul selv og jeg glæder mig, men er altså også lidt nervøs. Men først står den på julefrokost i aften og en meget vigtig skøjtedate med Drømmemanden i morgen. Nå ja, og så en hel del ting og sager i næste uge. Men det der fungerer allerbedst for mig, når man er lidt til den travle side, er at tage tingene en dag ad gangen.

Rigtig god weekend allesammen!

… og delte lidt blomstermagi

… havde striber og sneaks på…

… delte Små ting med lagkage, adventsgaver og andet rart…

… skrev om et dejligt minde

… og gav tips og tricks til fotografering i en lille fotoskole

… hoppede jeg i blåt alting

… og udgav endnu en omgang Små ting, blandt andet med julemarked og jordbærkage…

… delte mine tanker om det at skrive julekort

… miksede uld, silke og læder

… og tog på miniferie og blev genopladet

… serverede Margaritas

… delte endnu flere Små ting

… tippede om 4 festlige skønhedsfavoritter

… skrev om striber og pels

… og delte et juleoutfit.

(Visited 1.918 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Dejligt at se tilbage. Du har den fineste stil. Er altid så inspireret af dig! :) Forresten tak for hjælpen angående mit BA projekt. Det gik heldigvis super godt :D