Et år siden

Emily-Salomon-blog-photos-by-Marie-My-Nemesis-Babe-15

For et år siden havde jeg overalls og rullekrave på

November måned 2015 vil altid være ganske særlig for mig. Ud over masser af gode ting, som I kan se i nærværende indlæg, fik jeg nemlig hjernerystelse. Og selvom det på mange måder var en skrækindjagende og ubehagelig oplevelse og et hårdt og underligt sygdomsforløb, så lærte jeg så utroligt meget af det, at jeg næsten ikke ville have været det foruden.

For jeg blev meget klog på mig selv og på hvor mine grænser gik. Jeg lærte at slappe af og tage pauser. At jeg godt kunne hive stikket uden at verden ramlede (den lagde stort set ikke mærke til det). Og at søvn var min allerbedste ven. Og at det gjorde mig godt af og til bare at sidde og kigge op på skyerne.

Det har jeg også gjort i denne uge, det med skyerne. Og nydt naturen og bjergene. Blandt andet. Vi kører hjem fra Østrig i morgen efter en helt igennem herlig, lille uges tid med sne under skiene. Og jeg glæder mig endnu engang til biltur med ham, jeg bedst kan lide. Det er der altså noget helt særligt fint ved og jeg elsker de snakke vi kan have på sådan en lille rejse. Nå ja og alle de ting vi får spist os igennem. Køresnacks må der til. Det er vist noget særligt dansk, det der med at skulle proppe i hovedet fra man sætter sig i bilen til man ankommer til destinationen ;)

Rigtig god weekend allesammen, håber den bliver rar ved jer <3

Ps. Flere tilbageblik her.

tagterasse_zpsmipusoyc

… jeg delte Små ting fra Marokko…

quinoakale2_zpszzrzo8d2

… hoppde i den sundeste tee

10nov5_zpskk48uuha

… delte min månedsønskeliste med 10 ting jeg ville lave

8d449608a9926aef7240a719ba2790ed

… fik hjernerystelse

IMG_7266

… havde en masse gæstebloggere i den forbindelse, der delte deres fortolkning af Små ting. Bl.a. Ditte

fashionpolish_emily3

… og Sidsel

smaa_ting7

… og Cathrine

Ditte_10

… og Ditte. Blandt mange andre søde piger, der var så gode at passe bloggen, så jeg kunne passe på mig selv <3…

Emily-Salomon-blog-photos-by-Marie-My-Nemesis-Babe-2essie

… imens lyttede jeg til lydbøger, sov og sov og sov og gik ture. Og havde stribet trøje på

oreo31

… lavede en lækker og let (altså ikke på kalorier) dessert med karamel og Oreos

londonbridge

… tog til London

juice3

… hvor jeg bl.a. drak en grøn juice… eller tre…

buddybox12_zps5xtapdmh

… fortalte lidt om min bedste ven og det at købe hund

bordeaux4

… tog en bordeaux cap på

amrylis2

… og delte lidt amaryllisglæde

acne1

 

(Visited 2.370 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar