Et år siden

For et år siden fremtryllede jeg disse lækre hjemmelavede Oreos

April for et år siden så slet ikke tosset ud, hvis man skal tage dokumentationen på bloggen for gode varer. Og det skal man selvklart. Oreos, Penny-dyr, forårsvibes, skitur, Drømmemandsfejring og masser af andre gode sager. April du er fin.

Jeg er, som I ved, ikke super privat i dette forum, men for det meste ganske personlig og det jeg viser og skriver om her, er netop noget, der er sket og som jeg er begejstret for og har lyst til at dele med og/eller anbefale jer. Så selvom det jeg viser her, selvfølgelig kun er et udsnit af min verden og virkelighed, så er det hele altså ‘mig’ :)

Må april i år blive mindst lige så god. Den gør det nu allerede godt, så ingen klager herfra. Vi er så småt på vej hjem fra en mægtig dejlig skiferie og nu glæder jeg mig til familiepåskehygge de næste par dage.

Jeg håber, I får en dejlig påskeweekend <3

… udgav en omgang Små ting, med forårsvibes og glad Penny…

… delte min begejstring for negleklistermærker og Happy Nails

… skrev om 10 ting jeg ville lave den måned …

… var i Val Thorens og delte billeder derfra i Små ting

… og trak i Bling & sneaks

… kunne ikke lade være med at dele lidt billeder af Penny

… og et sort outfit fra de franske alper…

… gav ordet til Therese, der bød på en opskrift på Glutenfri blåbærmuffins

… tippede om hvordan man kan lave en DIY Plakatramme

… delte flere Små ting, bl.a. med de bedste pandekager nogensinde…

… skrev lidt om april måneds skønhedsfavoritter

… jeg diskede også op med opskrifter på Bahn Mi & Ceviche

… så frem til en dejlig og lang weekend

… og delte min begejstring for København

… serverede Baileys med havtorn og lakrids som Fredagscocktail

… delte endnu en omgang Små ting

… og hoppede i Flowers n’ suede

… bød på 3 retters menu à la (80’er) mormor

… havde guldprikket nederdel og lånt sweatshirt på

… og fejrede Drømmemandens fødselsdag. Han fylder i øvrigt rundt i år (og lige om lidt), så alle gode gaveidéer modtages med kyshånd :)

(Visited 2.436 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Nu så jeg lige at du spurgte om gaveideer. Jeg ved ikke hvor meget han og I er til brunch, men min far har vist (i forbindelse med Masterchef) mig Restaurant Det Gale Vanvid – Brøderne Koch. Der er en SERIØS brunch eller aftenmenu. Restauranten ligger godt nok i Århus, men efter at have set menukortet, ville jeg mene at det helt sikkert er turen værd! ?

  2. Gaveide: hvis du ikke allerede ved det, så spørg dig frem, om hvad han elskede at lave, da han var 10 år gammel og planlæg gaven ud fra det. Jeg gav min mand en fødselsdagsgave til hans 10 årige-jeg, og det var en stor succes ?

  3. Hej Emily. Som så mange andre skal jeg til bryllup til sommer. Aner ikke hvad jeg skal tage på, så tænkte om du måske kunne lave et inspirationsindlæg. Det kunne være virkelig lækkert ☺

    1. Jeg brygger på et, håber det kan bruges. Kommer næste uge eller ugen efter :) Kram E