Et år siden: Jordbærkage, læsestak, isvaffelfest og juice-detox

rock2_zps00a3f85f

For et år siden trak jeg i to ting jeg ellers ikke tidligere havde været helt tryg ved: Crop top og kitten heels

Jeg hygger mig altså noget så mægtigt med at lave de her indlæg. Det er sjovt at kigge tilbage på, hvordan alting så ud for et år siden og se hvor meget der har ændret sig. Og hvor meget der overhovedet ikke har. For selvom der egentlig er sket ret så mange store ting og sager siden juli sidste år, så er der mange helt basale ting, der forbliver intakte. Madpræferencer eksempelvis. Og min hårplejerutine. Og glæden ved Værnedamsvej og en tur på stranden med Penny.

Og så læser jeg tilsyneladende også den samme bog. Dog er jeg altså halvvejs i den i skrivende stund, så tror på at det lykkes i år ;)

Når jeg klapper computeren i senere i dag, går jeg på 2 ugers ferie. Først skal jeg en uge i sommerhus i Hornbæk og derefter skal min kæreste og jeg på uspecificeret eventyr i en uge. Måske som turister i København, måske på camping i Sverige. Vi lader det være op til vejret og skæbnen.

Der kommer stadig opdateringer her på bloggen, men måske med lidt lavere frekvens. Jeg tager det lidt dag for dag. Som i denne uge hvor jeg allerede er tyvstartet lidt med feriemodus.

Under alle omstændigheder ønskes I en fabelagtig weekend <3

ENGLISH RECAP: My July a year ago.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Og så var det også for et år siden at jeg (også) spiste mig halvt fordærvet på Roskilde Festival….

Processed with VSCOcam with c1 preset

… viste (noget forsinket) mit outfit fra ELLE Style Awards her sammen med fine Cathrine

tyrkiskeaeligg3_zpsd51c97f6

… bød på opskrifter på 4 grønne måltider

sommerlaeligsning2_zps5787e0c9

… viste min sommerlæsestak frem…

smyks2_zpsf54e0a7a

… og nogle af mine favoritsmykker på det tidspunkt…

pomfritter_zps1ff9cc8f

… delte en omgang Små Ting, der bl.a. bød på virkeligt gode trippelstegte fritter…

figentraelig1_zpsaea2be04

… gav jer mit bedste ferietip til plantevanding

starbucks_emily1

… fortalte historier fra mit yndlingssted i København: Værnedamsvej

godis_zpsf63894cc

… og endnu en omgang Små Ting denne gang fra de svenske skove og inklusiv lösgodis…

thathair1

… fortalte om min hårplejerutine

isfest1_zps80b45952

… var til isvaffelfest og opfordrede jer til at snuppe idéen

saeligtogpenny5_zps3a11b2a4

… hang ud på stranden med tangloppen

bullar_zps4b91a855

… noget af det bedste jeg ved, svenske kanelbullar, i endnu en serie af Små Ting

jordbaeligrkage8_zpsaecd4e31

… bød på opskriften på en virkelig, virkelig god, klassisk jordbærkage

juicetur7_zps7fe943b0

… var på 1-dags juice detox med lækre hjemmelavede juices og shakes…

vildeblomster_zpsb1dd3481

… og julis sidste omgang Små Ting bl.a. med den berygtede jubilæumsvase ;)…

sondag3_zps717640c8

… og så delte jeg allerførste omgang af 10 ting jeg vil lave i… tænk at det er et helt år siden. Det er blevet et af mine yndlingsindlæg at lave :)

(Visited 1.516 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. God læsestak! Den minder mig om at jeg snart skal have genlæst “Effekten af Susan”. Første gang slugte jeg den på 2 dage, håber at kunne strække den en uge, så den varer hele sommerhus turen denne gang ;-)

  1. Ja, den var virkelig god ikke? På sin egen meget underlige måde. Var også helt opslugt af den. Hmm… plejer sjældent at læse det samme to gange, men måske man skulle gøre en undtagelse :) Klem Emily

 2. Kan også se, at du tippede om din cheesecake-/brownie-/kirsebærkage sidste år i “10 ting” og så nu igen her i den seneste.. Nu må det altså blive, at jeg får den bagt – er sikker på, at den vil bringe glæde hos både mig og andre :-)

 3. Haha, og jeg som sad under sidste “10 ting jeg vil lave i…” og tænkte, at konceptet vel efterhånden måtte være et halvt års tid gammelt. Et halvt år til eller fra :b

  – jeg bliver virkelig lækkersulten af det her indlæg. Slik, jordbærtærte og trippelstegte fritter? Jo tak!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Tiden flyver virkelig afsted ikke?

   Jep, jeg sad også selv og savlede lidt hihi ;)

   Knus
   Emily

 4. Jeg er altså helt vild med de her indlæg! Det med at kigge lidt tilbage, er en god måde at få opfrisket minderne på. :)

  Jeg vil ønske dig en rigtig god ferie! Sørg for at nyd den – og så må vi håbe solen viser sit fine ansigt!

  Vh. Pernille

  1. Ja, ikke? Det er virkelig noget af det bedste ved at have en blog :)

   Tusinde tak Pernille og knus til dig