Et år siden

sortloslashs8_zps8335b915

For et år siden hoppede jeg i den lille (løse) sorte

Fredag! Og ikke et sekund for tidligt. Jeg glæder mig mildest talt mægtig meget til denne weekend, der er pakket med gode sager. Mit humør er så småt ved at blive lidt bedre og selvom jeg stadig bliver rigtigt ked af det af og til, er det som om, at den første og bogstaveligt talt helt udmattende sorg er ved at aftage. Endnu en gang af hjertet tak for alle jeres uvurderlige kommentarer til indlægget om min mormor. Tak for at I har lyst til også at dele jeres historier og tak for al omsorgen. Det rører mig sådan, at vi har så fint et lille fællesskab her og at I både er der, når noget skal fejres og når der er modgang.

Tak og må I få den dejligste weekend <3

Hov, nå ja her er i øvrigt mit august for et år siden. Det ser jo slet ikke så tosset ud. Må denne august blive lige så fin.

Ps. Meget mere ‘Et år siden’ her.

ENGLISH RECAP: My August a year ago.

3beautybudget1_zps3b0c60cf

… tippede om 3 skønhedsfavoritter på budget

neonrika9_zps5cd4d888

… og drak blodappelsinsodavand i matchende sweatshirt …

perfektstilet3_zps061467cc

… og købte de perfekte stilletter i samme nuance…

taske2

… vendte bunden i vejret på min taske

oslashnskeben_zpsd22ccfb3

… delte rare, ‘små ting’

island32_zps8ea1722e

… fortalte om og viste billeder fra en helt magisk tur til Island

dansk9_zpsa691bdc7

… bød på sommermiddag af danske råvarer

es-bona5

… var sensommerklar i en lang, lun cardigan

morgenmad_zpse38a0de9

… flere ‘små ting’ bl.a. sommerhusmorgenmad…

ganninederdel8_zps134a1e00

… var til barnedåb i blomstret nederdel

pizzachampagne1_zps96711f45

… holdt pigemiddag på den nemme måde med pizza, bobler og kræmmerhuse…

pinkplisse8_zps425b39be

… var meget begejstret for kombinationen af lyserød og mørkeblå

heliumballon_zps619ea02f

… havde en meget fin heliumballon med blandt andre herlige sager i ‘små ting’

hvidloslashgstaeligrte1_zpse3a1828a

… og bagte karamelliseret hvidløgstærte

soukrug

… fortalte lidt om mit gulvtæppe

10tingseptember4_zps9900f671

… udgav min månedsønskeliste for september sidste år…

bmb2_zps8fc0ce1b

… og trak i endnu en lang, lun cardigan.

(Visited 2.481 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Kære Emily,

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad du tænker om tidligere kærester og de minder der hører til, fx fra turen til Island. Jeg har været i et længere forhold, der sluttede for cirka et halvt år siden, og jeg synes stadig det er svært at tænke på ferier vi har haft. På en eller anden måde ville jeg ønske, at jeg havde haft de minder min min nye kæreste – vi er godt på vej til at få minder sammen, men jeg synes alligevel at det er lidt mærkeligt at tænke på alt det, der ligger forud.

  Det virker som om, at du har sådan et harmonisk og afslappet forhold til fortiden – er det noget, du har besluttet dig for eller falder det dig bare naturligt? Jeg ved godt, at ferierne ikke bliver mindre dejlige, bare fordi jeg ikke er kærester med min daværende rejsemakker længere, men jeg håber, at du forstår hvad jeg mener.

  De bedste hilsner fra Mathilde

  1. Kære Mathilde,
   Du kan tro, at jeg kan forstå hvad du mener. Har det på sin vis lige sådan og er ville også selv gerne have alle de gamle rejseminder, men med min ‘nye’ kæreste. På en eller anden måde kan man godt føle sig lidt mindre trofast ved at mindes (og glædes) over rejser man har haft med en anden.
   Omvendt ER det jo dejlige minder og det står ikke til at ændre, at man var der med en anden, så tror at det for mit vedkommende er en kombination af at det falder mig naturligt og at jeg aktivt vælger, at glædes over det i stedet for at pine mig selv med det. Fortiden (og tidligere forhold) er med til at gøre os til dem vi er, så det vil jeg gerne omfavne.
   Heldigvis er hverken min kæreste eller jeg selv særligt jaloux, så vi kan også godt tale om tidligere ferier og minder. Det er egentlig meget rart.
   Og som du selv skriver så er det jo bare med at opleve en masse sammen, så der er nye historier og fælles referencer :)
   Klem Emily

   1. Tusind tak for svaret. For mig er det virkelig en ambivalent følelse, for mange af ferierne har jo været gode – især i begyndelsen af forholdet – men der er jo også en grund til, at man ikke er sammen med den person længere. Jeg må vist bare slutte fred med det :-)

 2. Hvor er der egentligt mange fine billeder fra august sidste år, som er blevet “klassiskere” i mellemtiden. Vi kender og elsker jo allesammen skoene efterhånden haha (:

  Håber din august 2015 bliver mindst lige så fantastisk som i 2014 (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… ja det var vist en god fotomåned. Må have været i stødet ;)

   Tak søde du og i lige måde.

   Kram Emily

 3. Hvor er det dejligt at høre at du har det (lidt) bedre <3

  Angående dine minder, så kan jeg tilslutte mig, at jeg STADIG er vild med kombinationen af lyserød og mørkeblå, og at jeg også ofte tænker tilbage på en absolut magisk ferie på Island (der jo så også resulterede i købet af en islandsk hest, da jeg kom hjem ;-))

  1. Tak <3

   Ja, det er virkelig heller ikke nogen dum kombi. De to går så fint, så fint sammen.

   Wow! Bare det var mig, savner sådan at ride, men synes det er svært at få det til at hænge sammen med min hverdag. Måske man skulle finde en lille islænder at låne af og til :)

   Klem Emily

   1. Ja, det synes jeg også er svært. Det hjælper selvfølgelig at jeg bor “i oplandet” og har bil, så jeg kan køre ud til ham. Og så er islændere jo ret nemme i forhold til de store varmblodsheste jeg red i gamle dage. Min står i 100% løsdrift og bliver ikke skør i hovedet af en længere pause, heldigvis ;-)

    Men jeg kan da kun opfordre dig til at opsøge det! Hvis ikke du og Baldur boede i hver jeres landsdel, så ville jeg da gerne stille ham til rådighed ;-)

 4. Godt at høre, at du er ved at være oven på igen, selvom det selvfølgelig tager sin tid, det er hårdt når man hænger fast i den der helt dybe sorg!

  Skønne billeder, er stadig så forelsket i den lange blå nederdel! Den er simpelthen bare så flot!

 5. hej Emily!
  Jeg vil bare sige Hej, jeg er helt ny på din blog, og har kun fulgt dig i nogle få uger, den blev varmt anbefalet af to andre bloggere jeg følger, så jeg tænkte jeg måtte tjekke den ud.
  Du har den hyggeligste blog jeg længe har læst! Den giver mig frisk energi og lysten til at glæde mig over de små ting i livet, slå håret ud og ligge neglelak, altså, den er et lille stykke positivitet jeg kan hive frem på en grå dag, og det syntes jeg er fantastisk. Jeg bliver helt misundelig på dig, men kun på den gode måde! Jeg dykker glædeligt ned i dine gamle indlæg og læser hist og pist og tak for en rigtig god Opskrift på den lækre frugttærte med hyldeblomst. Glæder mig til at følge din blog mere fast. Kæmpe ros herfra, du har en skøn blog.

  -Thit

  1. Kære Thit, tak for din hyggelige kommentar og velkommen til. Det er jeg bare så glad for at høre, tak for at du tog dig til at skrive. Kram Emily

 6. Hej Emily.

  Hvor har du købt din Saint Laurent pung henne og farven på din trio taske er det en man generelt kan købe, netop i den farve?

  1. Saint Laurent pungen (og min trio) er købt i Singapore, men har set den flere steder. Tror de har den i Saint Laurent i Illum og ellers måske på Net-A-Porter? Trio’en er mørkegrøn og mener at det var en sæsonfarve desværre. Knus Emily