Et år siden

oktober1_zps74e4eb0c

For et år siden udgav jeg min daværende oktoberønskeliste

Mit oktober for et år siden. Måske jeg siger det hver eneste gang, jeg udgiver ‘Et år siden’, men jøsses hvor sker der altså meget i løbet af et år. Måske i særdeleshed i løbet af det seneste år for mit vedkommende. Det er jeg glad og taknemmelig over, for det er i sandhed nogle gode ting (for det meste).

Nu vil jeg (nærmest traditionen tro), bage en stak vafler og søndagshygge med min kæreste med magasiner og aviser. Og bagefter løbe en tur i det dejlige vejr.

Kig gerne ind senere hvor der er en meget fin konkurrence på menuen.

 

english med grey2

My october a year ago in pictures. I’m always so impressed with how much happens in a year when I make these posts. The past year in particular seemed quite eventful and I’m happy and grateful for all of the good things that happened.

pandora3a_zpsdc2639dd

… tog en hel masse ringe på

teddy10_zpsd28f737c

trak i en frakke, som min mor syntes lignede en badekåbe

granola_zpsd8e31aa6

… udgav et hold små ting, bl.a. med en rar morgenmad på Granola…

EmilyBonaFall9

… talte lidt om arbejdvaner og -tøj fra hjemmekontoret…

miv_zps0fee6c50

… gik bag om ryggen på Penny og nussede med denne her kattemor

bleu3_zps35520326

… havde blåt i blåt og frynsestøvler på

sundaysfashion3_zps512cef13

… bød på en fredagscocktail med kardemomme og rabarber

solnedgang_zps5598a1d2

… udgav flere små ting med en fin solnedgang over Amager Fælled blandt andre rare sager…

Skærmbillede 2015-10-11 kl. 09.51.14

… skreve et indlæg om friluftsliv og mit forhold til at være udenfor…

facemist4_zps6602e77a

… og et om face mist og den gode ‘fugtundertrøje’

kanelsnurre1_zpsf9ce33a7

… havde en dum dag

filodendron_zps6da63ded

… udgav flere små ting, heriblandt min fingerphilodendron, der dengang var en lille skid…

sunday3_zpsfcd82d25

… og havde en rar søndag

Processed with VSCOcam with f2 preset

… var på efterårstur med Pletten og Kia og tippede om sidstnævntes nye blog

paris4_zpse63e4d0a

… drømte om en tur til Paris

emilyxbonaparte12

… havde skovmandsskjorte på og drak gulerodsjuice…

rainbow1_zps54d057da

… skrev om mit forhold til sundhed

DSC_7411_zps1c87fa06

… inviterede på en lille rundvisning i min gamle lejlighed

itgirl1_zpse9f2a23e

… rystede en It Girl sammen, der hurtigt blev min og venindernes nye cocktailfavorit…

hint_zps451b43b7

… delte flere små ting denne gang med bl.a. tøsehygge med spil og karamelflødeboller og ovennævnte cocktails…

kontor1_zpscfe7a902

… sagde mit job op og startede for mig selv

DSC_7782

… og var rørt og taknemmelig over jeres søde respons på ‘mit nye liv’ og ville ønske jeg kunne have bagt en Snickers-kage til hver og en af jer. Opskriften er her, hvis I vil bage den til jer selv.

(Visited 1.426 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Det er jeg rigtig glad for at høre Louise, det er også hyggeligt for mig med sådan et tilbageblik, så dejligt at det er lige sådan på den anden side af skærmen :) Klem Emily

 1. Vil du måske, på et tidspunkt, invitere på en rundvisning i dit nye hjem? : )
  Rigtig god søndag : )

  1. Det kan du tro. Sagen er bare den at jeg ikke synes vi er helt eller halvt på plads, så venter nok lige lidt :) Klem Emily

 2. Hej Emily. Det er ikke for at være nederen, men bu bliver jeg nødt til at sige boget.Du bliver simpelthen nødt til at udvidde dit skriftsprog en anelse. Jeg er ved at blive sindssyg over hvor meget du misbruger ordet “rar” at jeg bliver helt arrig og meget irriteret over det. Det kan godt være at det er mig den er gal med, men det har forsaget i at jeg ikke længere læser dine indlæg, men kun ser på billederne. Det er ærgerligt, men kan du ikke bare bruge ordet “god” eller “hyggelig” engang i mellem. Mvh Line. Ps jeg er fan af din hund

  1. Hej Line, jeg lover at tænke over det for fremtiden. Kan godt se at det har taget lidt overhånd i billedteksterne her og kan jo ikke have, at du bliver hverken sindssyg eller arrig af at læse min blog ;) Penny hilser mange gange og rigtig dejlig søndag til dig. Kh. Emily

 3. Phew, er det allerede et helt år siden du gik selvstændig? Det er altså altid en sær ting det der med den der tid! :)

  Her i Odense er det desværre ret gråt og kedeligt i dag, men overvejer alligevel, om ikke kroppen skulle forkæles med en lille gåtur og lidt frisk luft. Det skulle være så sundt, og som dit indlæg så fint minder om, så er der bare så mange skønne ting i naturen for tiden. Oktober er og bliver altså en lækker størrelse, så længe man kan holde efterårstristheden fra døren ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja helt vildt ikke?

   Ævs, med kedeligt vejr, men lyder som om du nok skal få nydt din søndag alligevel. Ønsker dig en fin dag, klem Emily

  1. Åh ja har godt hørt at det kun går den vej ;) Dejlig søndag lige tilbage til dig Tina :)