Et år siden

August for et år siden. Orv hvor gad jeg godt gøre det hele en gang til. Har heldigvis så småt en tur til Klitmøller i kalenderen (dog i september) og de fleste af de andre ting kan man også udmærket gentage. Altså lige med undtagelse af tur til Paris og mere ferie-efter-ferien. Har fået så hatten passer i juli og nu glæder jeg mig faktisk stort til at tage hul på en travl og spændende august måned :)

For et år siden delte jeg gode ferieøjeblikke i små ting

… trak i en fin kjole, der havde hængt lidt for længe i skabet…

… delte min månedsønskeliste for hvad jeg ville lave i denne måned sidste år…

… tog mig tid til at holde lidt ferie efter ferien

… diskuterede månedens læseklubbog

… delte flere små ting, blandt andet med stuffed croissant hos Union Kitchen…

… viste mine skønhedsfavoritter fra juli frem…

… fik bogen Calm i fødselsdagsgave af søde veninder…

… tippede om Vogues serie What on Earth is Wellness

… trak i en ternet yndlingsskjorte, der resulterede i et casual friday-look…

… delte flere små ting, hvor jeg blandt andet viste gode øjeblikke fra modeugen…

… iklædte mig camouflage & blonder

… nød lidt læsetid på altanen

… var til ACs polterabend, der var helt polter-perfekt

… udgav endnu en omgang små ting

… skrev lidt om min begejstring for sko

… og trak i et outfit med selvsamme snøreballerinaer

… jeg delte to opskrifter fra en ny, grøn kogebog…

… hoppede i en Thrasher t-shirt…

… delte mit bedste skønhedstip

… snakkede med Anne Grønskov, der var med i min venindebog

… og udgav månedens sidste omgang små ting, direkte fra Paris.

(Visited 2.413 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Oh yes! Men denne overgår vist også alting hva? Vi satser på at (resten af) august bliver knastør! Kram E

 1. Hvor er det sjovt at se, at vejret også sidste år bød på næste lige så mange striktrøjer som sommerkjoler. Det er som om, at vores hukommelse hvert år nulstilles, så vi konsekvent er overbeviste om, at sommeren altid var langt bedre før, end den er nu. I realiteten burde vi nok bare anerkende, at vi bor i regnvåde Danmark, og at vejret er en upålidelig fætter ;)

  Knus, og god sensommer til dig
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha.. ja du har på sin vis ret. Men i år har vist været exceptionelt våd trods alt ;) Men kan virkelig følge din tankegang. Det er nok også derfor man altid mindes ens bardoms somre som varme og tørre. Kram E

  1. Åh ja, det var altså en helt igennem god weekend <3 Møs til dig fødselsdagsagurk!