Et år siden

For et år siden var jeg på ferie i Paris

September måned sidste år står for mig, som den hidtil bedste tid jeg har oplevet. Forlovelse, mit livs bedste løb og rejseeventyr ikke mindst. Jeg var både forbi den gamle kending og yndling Paris og så fik jeg lov at opleve både Hossegor i Sydvestfrankrig og New York for første gang.

Og jamen altså New York. Hovedkuls forelskelse. Besættelse nærmest. Og selvom jeg allerede har været der endnu engang siden, så vil jeg gerne tilbage igen. Og igen. Den by har simpelthen den mest utrolige energi og nerve. Ja, faktisk gad jeg godt, at prøve at bo der for en kort bemærkning. Et års tid ville være perfekt tak.

Det må dog blive ved drømmen lige nu, for jeg har alt for mange fremtidsidéer og de stikker altså lidt i alle retninger. De må lige kultiveres og tilrettelægges lidt. Og så har jeg jo også pludselig en familie at tage hensyn til.

Det er først rigtigt gået op for mig nu. At man kommer i familie med sin kæreste (og dennes familie), når man bliver gift. Det er en god følelse. Specielt når man er sådan en som mig. Et enebarn ud af en familie af enebørn. Og dermed verdens mindste familie. Nu er jeg lige pludselig en del af en større også.

Nå, nok livsfilosoferen for nu. Kan I have en mageløs weekend søde piger ♥

… hvor Drømmemanden friede til mig

… og jeg delte små ting fra en uge, der er hører til en af de absolut bedste, jeg kan mindes…

… diskede op med sunde, lækre hverdagsretter og delte fire opskrifter med jer

morgensurfede i Hossegor i Frankrig…

… og nød de lange morgener

… inden vi tog til Frankrig trak jeg i en blød pyjamaskjole

… delte opskrifter på tre sunde smoothies

… viste mine skønhedsfavoritter fra august frem…

… blev helt forelsket i New York

… og delte små ting med øjeblikke fra ferie i Frankrig og modeuge i NYC…

… fik serveret morgenmad på sengen

… og havde lidt forskellige NYC souvenirs med hjem fra modeugen. Et sæt dumplings til Penny bl.a…

… trak i et rødt, hvidt og blåt outfit á la Americana

… udgav flere små ting, blandt andet havde jeg den vildeste løbeoplevelse til Copenhagen Half…

… trak i en kjole direkte fra catwalken i ‘the Urban jungle‘…

… bød på et kig i arkivet og opskrifter galore

… hoppede i en ‘little pink dress’ i New Yorks gader…

… diskede op med endnu flere grønne opskrifter og fire lækre, veganske opskrifter

… fejrede bloggens 7 års fødselsdag med boller, glimt og gode øjeblikke fra de forgangne år…

… fik folk til at smile på gaden med dette outfit

… delte flere små ting fra både Bornholm og Sverige…

… trak i en polkaprikket skjorte som jeg var (og er) utrolig glad for…

… havde fine og velduftende souvenirs med hjem fra Paris og New York…

… tog en kaffepause

… og stylede sommerkjolen med lidt varmere venner for at strække dens levetid så jeg også kunne bruge den i efteråret.

(Visited 2.601 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Du har utvivlsomt nævnt det i et tidligere indlæg, men hvor er din benløse våddragt mon fra, og hvor tyk er den i mm.? :-)

 2. Hej Emily,
  tak for din fine blog!
  Sidste år havde du et indlæg omkring ski og udstyr dertil. Et forslag til endnu et indlæg kunne være skitøj til os som skal på skiferie (for første gang i 10 år, og dermed starter helt fra bunden) i det kommende år. Syntes der er så meget ski-tøj som ikke er så interessant. Er helt enig med dig omkring snowboarder stilen ?.
  Har du nogle gode forslag eller gode hjemmesider?
  Mvh Mille

  1. Modtaget :) Jeg købte en jakke fra Black Crows sidste år, og de laver så pæne ting. Men også lidt dyre til hvis det er første gang måske… Ellers er jeg stadig kæmpe fan af Burton og synes de laver seje ting til piger også. Kram E