Sunshine smoothie, yndlingsjeans & interiørdetaljer…

For et år siden delte jeg opskriften på Sunshine smoothie á la Bali…

… blandt andet. Januar for et år siden var virkelig en god blanding af en vidunderlig genopladning af batterierne på Bali, masser af skægge arbejdsopgaver og så blev det også til en masse gode indlæg (hvis jeg selv skal sige det ;)) her til bloggen. Se bare med i indlægget her, hvor jeg har valgt nogle (ok ret mange) af favoritterne fra sidste år ud.

Der var opskrifter på alt fra vintersalat til margaritas, tips til fredagsslikskålen, en weekend set fra Pennys POV, detaljer fra vores hjem og meget andet småt og rart, men der blev også tid og plads til større og tungere emner som potentiel graviditet og at der bogstaveligt talt kan være trouble in paradise, som man ikke lige ser på de fine feriebilleder på instagram.

NU er det weekend med stort W for mit vedkommende og selvom jeg skal arbejde lidt i morgen (og svare på alle jeres højt skattede kommentarer ♥), så skal jeg også sove længe, spise croissant(er) og læse på den analoge måde i både bog og avis.

Jeg ønsker jer en helt igennem dejlig weekend.

Mange klem
Emily

… vi startede nemlig året ud på netop Bali, hvor vi nød nogle helt igennem rare uger men også oplevede bagsiden af medajlen

… jeg sendte jer et postkort fra Canggu

… skriblede om idéen om Simple Living – at leve med mindre ting og være glad for det, meget i tråd med denne omgang Ugens udfordring

… delte månedens, og årets, første omgang Små ting… kunne godt spise den salat NU!…

… blev spurgt lige vel mange gange om jeg var gravid og skrev indlægget Takt og tone: Potentiel graviditet

… købte nye, højtaljede jeans som jeg har været ret så begejstret for lige siden, faktisk er de suverænt det tøj jeg har gået allermest med sidste år og har dem også på i skrivende stund…

… delte den første månedsønskeliste i 2017, hvor jeg drømte om fastelavnsboller i massevis, filmaftener med min mand og eksotiske udflugter…

… delte flere Små ting fra en fin uge, der på bedste vis demonstrerede, at der er noget om “ude godt, men hjemme bedst” – nok er det skønt at rejse, men en uge med venner og hundedyr er bestemt heller ikke at kimse ad…

… havde en helt igennem fin og magisk mandag

… lod en helt særlig hundemus få ordet på bloggen og I kunne således få et indblik i Pennys weekend

… delte opskriften på en pink vintersalat med rødkål, rødbede og blodappelsiner…

… i den mere syndige ende af skalaen spiste jeg hvid chokolade med passionsfrugt og peber som fredagsslik

… ønskede God weekend iført tukan-tee…

… købte en fin buket blomster der også duftede utrolig godt og derfor næsten udgjorde det for en omgang aromaterapi

… tippede om 3 x blogs omhandlende hhv. have, bryllup og skønhed…

… delte flere Små ting, blandt andet med søndagsvafler. En evig favorit herhjemme…

… viste mit Look du jour frem, der bestod af hvid skjorte og jeans – en sikker vinder til trætte tirsdag og tilmed med briller. Det sker ofte ovre i virkeligheden, men bliver sjældent foreviget her til bloggen…

… gav en update på skønhedsfronten i form af månedens skønhedsfavoritter

… og viste lidt interiør detaljer frem, da jeg netop havde gjort klar til boligreportage…

… drak sjusser i form af en fredagscocktail, der denne gang bød på Blood Orange Margarita. Avra hvor kunne jeg godt drikke sådan en fluks…

… startede modeugen med at dele en Deskfie og fortælle om rodet på mit skrivebord…

… trak i vinteroutfit og pink hat til trods for modeuge – man er vel en frossenpind…

… delte lidt tanker om torsdagstaknemmelighed

… viste vores hjemmekontor frem…

… og delte januar måneds sidste omgang Små ting, heriblandt en frokostdate med mig selv.

(Visited 4.320 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Ligger du inde med en god vaffel opskrift? De ser ret gode ud og jeg overvejer på det kraftigste at slæbe vaffeljern med på skiferie i næste uge ??

 2. Skulle du få lyst til endnu et Penny’s weekend indlæg ville det falde i aldeles god jord hos i hvert fald mig.

  Tak for en dejlig blog, jeg nyder at følge med!

 3. Hej Emily. Nu skal jeg godt igang med Smoothie Bowl og vil lige høre dig omen ting:) hvis jeg ikke bruger proteinpulver så vil jeg jo måske ikke synes at den mætter så godt som hvis jeg gjorde. Desuden er det jo vigtigt at få protein til hvert måltid men bruger du ikke også indimellem at spise et æg ved siden af. ? Men den grønne Smoothie du viser i videoen må også mætte ret godt i sig selv tænker jeg. Her i foråret skal vi have hund. En fransk bulldog. Det glæder vi os til . :) har du egentlig haft skrevet indlæg om det at få hund og har du nogle gode råd i den forbindelse. :) knus fra Tanja

  1. Hej Tanja

   Jeg bruger enten proteinpulver eller laver smoothien med skyr. Hvis jeg ikke kommer noget i så spiser jeg helt rigtigt et blødkogt æg ved siden af :) Så der er flere måder at gøre det på alt efter hvad der passer dig bedst.
   Ih hvor spændende og dejligt for jer. Prøv at søge på ‘vuf’ eller Pennys brevkasse, så kommer der lidt forskelligt frem.

   Mange knus
   Emily