28 opskrifter til weekenden

aperol spritz burger auberginer chokoladekage

1. Aperol Spritz. 2. Burgere i briocheboller med ovnbagte fritter. 3. Nem og smuk forret med aubergine. 4. Den lækreste, nemmeste chokoladekage på svensk

Jeg har netop opdateret opskriftindekset og ville i den sammenhæng tippe jer om de nyeste opskrifter, der er blevet føjet til samlingen. Der er masser af weekendinspiration og noget for enhver smag skulle jeg mene. Kig bare med nedenfor. Uanset om man er til sund, grøn juice, salater, burgere, søde sager, cocktails eller sågar en kagekone.

Og hold nu op, hvor var det farligt at lave dette indlæg. Blev frygteligt (lækker)sulten og også en lille smule tørstig ;)

Rigtig dejlig weekend allesammen!

Ps. Husk at I også nemt kan få et overblik over de opskrifter, der er blevet bragt ved at klikke på Mad & Drikke i menubaren og derefter vælge Opskrifter (kronologisk billedoversigt) eller Opskriftindeks (liste med alle opskrifter delt op efter kategori).

ENGLISH RECAP: 28 recipes for the weekend.

blåbærscones rosé sangria whiskey sour salat med hindbær

5. Blåbærscones med citronglasur. 6. Rosé Sangria. 7. Whiskey Sour. 8. Salat med kål, hindbær og spirer.

karamelcreme kagekone cosmopolitan friske vietnamesiske forårsruller

9. Dulce de Leche – karamelcreme. 10. Kagekone og Gateau Marcel. 11. Cosmopolitan. 12. Friske vietnamesiske forårsruller med peanutdip.

citronkylling strawberry mojito rosinboller pina colada

13. Marrokansk citronkylling. 14. Strawberry Mojito. 15. Rosinboller. 16. Piña Colada.

nudler med kylling og grønt drink med ingefær og grape moscow mule chokoladekage med kokos

17. Nudler i teriyakisauce med kylling og sprøde toppings. 18. Sjus med pink grape og ingefær (kan også laves med rom eller vodka). 19. Moscow Mule. 20. Chokoladekage med Bounty-vibes.

jordbærflødeis white russian salat med rejer og edamame hjemmelavede træstammer

21. Jordbærflødeis, vandmelongranité og pistacievafler. 22. White Russians. 23. Salat med rejer, edamame, cashew, pink grape og mynte. 24. Hjemmelavede træstammer.

gin fizz chiliolie grøn juice marinerede jordbær med lavendelcreme

25. Gin Fizz. 26. Chiliolie/chilisauce kebab style. 27. Grøn juice med fennikel, ananas og grønkål. 28. Marinerede jordbær med lavendelcreme.

(Visited 3.533 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Smaddergode ideer, men hvad er det lige med det der Aperol? Nu har jeg smagt drikken et par gange i den seneste tid og jeg fatter det ikke helt, synes ikke det smager af noget særligt…

  2. Første gang du postede opskriften til chokoladekagen på svensk, tænkte jeg at den måtte være utrolig fantastisk ud fra proportionerne på ingredienslisten: chokolade > hvedemel <3 Men jeg fik ikke lavet den dengang! Det gjorde jeg tilgengæld i går… og Gud. Den er syndig. Vildt nem at lave. Hvilken smag. Smelter på tungen. Min roomie og jeg er stadig lidt i ekstase. Tak for deling – igen. God weekend!

    1. Ja er den ikke? Jeg var også helt oppe at køre selv. Får lyst til at bage en igen nu! Selv tak og lige over :)