Jeg vil også have en vampyrkæreste i en cool Volvo

Troede ikke at det der vampyr-halløj var mig, men var alligevel lidt nysgerrig efter at se hvorfor alle snakker om Twilight. Og selvfølgelig er jeg da også forelsket i Edward nu og forstår godt hvorfor alle tøser går gaga, men er det ikke bare en chick-flick/highschool movie i vampyr-klæder (ikke at der er noget galt i det)?
Nå, men sød er han altså.
Er alt for gammel til at få teenagecrushes på film/serie karakterer, men må erkende mig skyldig i at være lun på
1. Chuck Bass
2. Edward Cullen
3. Mr. Darcy (fra Stolthed og Fordom, IKKE den skrækkelige film med Keira Knightley, men BBC tv-serien med Colin Firth, og bogen forstås)
Hvilke fiktive personer banker jeres hjerter for?
(Visited 232 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Jeg er heller ikke hoppet med vampire-hypen endnu. Men tænker, at jeg bliver nødt til at vide, hvad jeg går glip af. Så på delvis opfordring fra dig (og pga det faktum, at jeg som filmmensch ikke kan(læs: må)være ligeglad)har jeg bestemt at se nærmere på fænomenet.

  2. BBC-serien kan altså ikke toppes – og Colin Firth kan slet ikke toppes. Får lyst til at slå på folk, når de erklærer deres kærlighed til Stolthed og Fordom, og det så viser sig at de kun har set wannabe-udgaven med Keira Knightley. Og de ikke forstår at de får en SÅ meget bedre oplevelse, hvis de satte sig og så BBC-udgaven… OG læste bogen.Men TAK for ikke at være en af dem. ;)Nice blog, btw. Har luret med i et stykke tid. :)

  3. Hel klart Sarah Reeves (spillet af en meget ung og uhyre lækker Jennifer Love Hewitt) fra 'Party of Five'. Der har ikke været en så bedårende skikkelse i nogen tv-serie lige siden. PS. Go Team Jacob!

  4. Mona – Vi kunne ikke være mere enige ;)Kåre – Ja frøken Hewitt er en godte. Har du set 'The Audrey Hepburn Story' hvor Jennifer Love Hewitt spiller Audrey? Der er hun også noget så fin.Team Jacob??

  5. Well, (SPOILER) i de senere bøger i Twilight serien eskalerer konflikten imellem vampyrer (i.e. Edward) og varulve (i.e. Jacob), ligesom Bella på et tidspunkt er nødt til at vælge imellem de to brunstige unge hanner. Rigtige Twilight Moms – er du sådan én? – er derfor enten pjattede med den himmelstormende romantiske Edward eller den noget mere rustikke Jacob (SPOILER SLUT).Jeg opfatter personligt Twilight historien som en tragisk beretning/metafor om en ung, uselvstændig pige, der forelsker sig i en narkoman. Misbrugsmønstrene er helt åbenlyse ;)

  6. Haha, sad med præcis samme tanke. "Twilight? Det er sgu da for teenagere, kommer aldrig til at se den!!!". Og så endte jeg alligevel med at se den en dag med tømmermænd…..og jeg var solgt! SUK, ham Edward må gerne bide lidt i mig!!;-)Jeg overgav mig og læste bøgerne. Må sige det er lang tid siden jeg har læst en så intens(og hed!!) kærligheds historie! Pyyhha!!Og(med fare for at lyde som en "stalker-teenager")sjovt nok står Darcy og Chuck også højt på min liste.

  7. Kåre – Haha… spoiler helt ok. Er jo ny indenfor Twilight, så har ikke nået at vælge team. Og kommer nok heller ikke til det… Men hvis jeg skal vælge side baseret på filmen bliver det altså Edward, narkomanligheder eller ej. Lara – måske er vi bare stadig nogle små teenagepiger indeni? jeg ser jo også Gossip Girl, The City og The Hills og der er jeg vist også lidt ældre end målgruppen ;)