Monthly Wanted

Hovsa. Der gik liiiidt mere ferie i den end oprindeligt planlagt, men internetforbindelsen har mildest talt været sparsom og svingende (ja, ja altid smart at skyde skylden på noget andet end ens egen formåen), så derfor er det ikke blevet til helt så hyppige opdateringer, som jeg ellers havde forestillet mig. Tak for jeres tålmodighed. Også i kommentarfeltet ♥

Men det her indlæg havde jeg faktisk planlagt inden afgang (og glemt igen), så det ville være synd og skam ikke at bringe det i en ruf.

Selvom der lige nu er langt fra min feriepåklædning (saron bundet på 100 forskellige måder og klipklappere) til fløjlsbukser, strikhuer og en smuk genbrugstrøje, så var det altså, hvad jeg havde på hjernen inden afgang. Og tænker det hurtigt bliver fristende igen, når jeg rammer frostkolde Danmark på fredag. Begynder så småt at glæde mig en smule. Ok, måske mest til gensyn med Drømmemand og Penny-hund og til at indtage fastelavnsbollesæsonen…

Nummer 11 er noget af det jeg har fået allerflest spørgsmål på nogensinde på insta-stories. Jeg har nu været glad (gen)bruger af bivokspapiret i et halvt år og kan varmt anbefale. Vi bruger hverken sølvpapir eller plastikfilm derhjemme og det her gør det ekstra nemt.

Reklamelinks:

 1. Multifarvet strik fra Proenza Schouler
 2. Økologisk håndsæbe fra I Love Eco Essentials
 3. Den Veganske Måltidskasse fra Aarstiderne
 4. Øjenbrynskit (der også kan bruges som øjenskygge) fra Miild
 5. Grydeske i 100% bambus fra Endeavour
 6. Vide fløjsbukser i mørkeblå fra ARKET
 7. To-go kaffekrus i bambusbioplast fra Eco SouLife
 8. Hvid bluse med flæser fra All That Remains
 9. Oversized beanie i uld fra Aiayu
 10. HydroBalance fra Smuuk Skin
 11. Genanvendelig madindpakning fra Bee’s Wrap
(Visited 4.020 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Det lyder alt for skønt med sådan en yogaferie, jeg er meget inspireret af idéen!

  Lige et tip, nu hvor du har skrevet den veganske Aarstiderne-kasse på, og fordi jeg synes, du tidligere har nævnt, at det er lidt problematisk med de kasser, fordi de altid indeholder meget pasta, brød osv… Den veganske findes nu også i en glutenfri udgave! Måske det var noget :)

  Rigtig god tirsdag

  1. Hej Caroline, tak for at skrive det, det var da den dejligste nyhed længe. Hvor er det bare pænt af dig at tænke på mig. Tak <3 Stort klem E

 2. Jeg har så meget lyst til at prøve produkterne fra miild og vil nok give det et skud, når mine nuværende produkter er tomme.
  Men ville egentlig gerne hører hvad du synes om dem, hvis du prøver dem?
  Det er altid svært med nye makeup ting synes jeg ;)

  1. Hej Cecilie, jeg er meget, meget glad for produkterne fra Miild. Har både øjenbrynskit, solpudder og blush. Mascaraen er jeg dog ikke gode venner med, men kender andre der er glade for den. Knus Emily

 3. Må jeg spørge: din skønne Acne taske, er det den store eller den lille model af de to der ligner hinanden?
  Er i tvivl, hvad forene jeg skal købe.
  Birthe

  1. Tror min er den mellemste. Der findes én der er som en mindre håndtaske, så er der min, der er som en lille spand og så er der den helt store, der kan rumme computer m.m. Håber det hjalp ;) Det er min yndlingstaske nogensinde og har brugt den hver eneste dag siden jeg købte den i maj sidste år. Har helt dårlig samvittighed overfor mine andre tasker. Kram E

 4. Endnu bedre – køb bivokspapir fra danske Bistad :) Så bliver det næppe mere miljøvenligt

 5. Nu kommer jer sådan i tvivl.
  Deres tasker har lidt svævende betegnelser.
  Ville det være voldsomt at bede dig måle din, højde, længde, bredde?
  Hvis der er en mellem, er det det bedste for mig.
  Troede kun der var to.
  Så den i Liberty og kan ikke glemme den, den er så smuk.

 6. Tusind tak.
  Meget nyttig oplysning, at der er to af de mindre.
  Du har reddet mig fra at købe en forkert!
  Bedste hilsner
  B

 7. Håber det er ok at følge op på din kommentar om din acne musubi taske. Er du stadig glad for den, og hvordan er den holdt i brug, nu hvor den har et par år på bagen? Hvordan tåler den f.eks. regnvejr? :)