Denne FAQ er under opbygning og jeg vil forsøge løbende at tilføje de spørgsmål (og svarene på dem selvfølgelig) jeg modtager oftest.

Hvilket kamera/billedredigering bruger du?
Jeg fotograferer med et Nikon D7100 og en iPhone. Til Nikon’et bruger jeg oftest et 50 mm objektiv, men også et 135 mm og et 18-105 mm. Jeg redigerer (hvis jeg redigerer) i PhotoShop. Læs mere længere nede på denne side.

Hvor høj er du?
164 cm høj (kort)

Hvor er dit ur fra? Hvor kan jeg købe et lignende?
Begge dele er der et indlæg om lige her :)

Hvilken model og farve er din Balenciaga-taske?
Det er en City i farven Anthracite.

Hvad står der/betyder dine tatoveringer?
Det står der mere om lige her

Hvilke race er din hund?
Penny er en border collie. Det er en race, der er lavet til at hyrde får i mange timer hver dag, så det er en hund der skal have en masse træning, beskæftigelse og motion. Man skal ikke overveje en border collie medmindre man kan afsætte minimum et par timer dagligt til aktiviteter med hunden og lange gåture er ikke nok, den skal også bruge hovedet for at have det optimalt, ellers finder den selv på ting at lave og det er sjældent aktiviteter vi som mennesker påskønner (hyrde biler/cykler/børn, gnave i møblerne, gø ad alting, ‘løbe på væggene’ osv.). Hvis man er i tvivl om hvilken race, der kunne passe til én, kan jeg kun anbefale en ‘Før du køber hund’-vejledning hos Nordhund.dk. Det er penge der er godt givet ud, da man ved at vælge den race, der passer bedst til én kan undgå mange problemer og frustrationer. Det er også hos Nordhund at Penny har gået til hvalpetræning :)

Fotografier//Photos
Hvis du vil låne/bruge et af mine billeder er det som regel muligt, men lad mig det lige vide OG husk at kreditere mig + linke tilbage.
If you want to borrow/use one of my pictures let me know in advance AND remember to credit me + leave a link for my blog.

Mine billeder
Jeg fotograferer med et Nikon D7100 og min iPhone 5. Til Nikon’et bruger jeg oftest et 50 mm objektiv, men også et 30 mm, 135 mm og et 18-105 mm. Næste køb må blive et telezoom og evt. en ordentlig flash. Hvis jeg redigerer eller lægger filtre på er det i Photoshop.

Må dog understrege at billederne (forhåbentlig) også afspejler fotografernes talent (eller mangel på samme) og altså langt fra udelukkende skyldes udstyr eller efterbehandling ;)
Dette er ikke sagt for at rose mig selv (eller kæresten, der tager de fleste outfit-billeder), men snarere for at I ikke køber jer fattige i kameraer og Photoshop.
Man kan sagtens blive en bedre fotograf med det kamera man har og øvelse gør virkelig mester. Ligeledes er det en god idé at lære kameraet og dets funktioner og gerne manuelle indstillinger at kende.

Langt de fleste vil også have mere glæde af et godt kompaktkamera end et middelmådigt spejlreflekskamera, som de ikke mestrer fuldstændigt.
Og der findes altså nogle rigtig gode kompaktkameraer, der tager billeder på fuld højde med spejlrefleks.

Se med her for flere fototips.

My photography
I take my pictures with a Nikon D7100 and a my iPhone 5. If i edit my photos I use Photoshop.