snack of the day: quickie fro yo

Hurtig og sund(ere) is!

Da jeg var lille lavede min mor ofte en ‘is’ af frosne hindb√¶r blendet med fl√łde og flormelis. Mmm… Tror faktisk stadig at det er en af mine yndlingsdesserter. Denne udgave er dog med gr√¶sk yoghurt og honning i stedet, s√• lidt sundere :)

Lynhurtig bæris til 2 pers.
200 g frosne skovbær eller hindbær
150 g græsk yoghurt (helst 10%)
2-3 spsk honning (mere hvis man kan lide den s√łdere)

 • Blend alle ingredienserne til de har en softice-agtig konsistens (min blev lidt for flydende).
 • Spis med det samme :)

Her har v√¶ret lidt stille de sidste par dage, var til eksamen p√• min klikkertr√¶neruddannelse i fredags (og bestod :)) og weekenden er g√•et med masser af g√łrem√•l, hygge med venner, speciale- og krimil√¶sning. Jeg synes det er rart med en lille blogpause af og til. S√• kommer jeg nemlig rigtig til at savne jer og bloggen, men f√•r ogs√• lige et par dage med ro i hovedet :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

30 tanker om "snack of the day: quickie fro yo"

 1. Det ser super l√¶kkert ud! Tillykke med best√•et eksamen (don’t we just loooove eksamener, n√•r de er overst√•et og best√•et)

 2. Ser rigtig l√¶kkert ud! Kan anbefale en fuldst√¶ndig sund “is” af bananer og frosne b√¶r, som bare blendes sammen og s√• har man en l√¶kker sorbet. Bruger som regel 1 banan og 1-2 h√•ndfuld frosne b√¶r til 1 portion.

 3. Lyder som en rigtig dejlig weekend du har haft :-) og super sk√łn isyoghurt du har lavet – ville √łnske det var noget der blev solgt mere af rundt omkring i K√łbenhavns gade – det er s√• l√¶kkert.

  xoxo
  TWO//MINDS

  kig forbi :-)

 4. Uhm, det var ogs√• en af mine ynglingsdesserter da jeg var lille :) din opskrift m√• helt sikkert afpr√łves!
  Og tillykke med bestået eksamen :)

 5. Det lyder virkelig lækkert:D hvis man ikke kan tåle mælk, kan man udskifte yoghurten med kokosmælk, det laver jeg nogle gange, det er altså også super lækkert:)

 6. Tillykke, fr√łken klikkertr√¶ner! :)
  Det er virkelig en lækker én, som jeg også har lavet mange gange.. Jeg har lavet en med kokosmælk i stedet for yoghurt, da jeg ikke tåler det så godt, det smager altså også enormt godt :)

 7. Uhhhh det lavede jeg hele sommeren – n√¶rmest hver dag! Det er noget af det l√¶kreste, men ved du godt der har v√¶ret rigtig mange sager om bakterier i forsne b√¶r? Rigtig mange er blevet inficerede – alligevel g√łr jeg det stadig selv nogle gange n√•r de gamle ikke lige kigger (-;
  Du ved det sikkert godt, men ville bare lige sige det, hvis nu du ikke ahvde h√łrt om det (-:

  - btw, (helt ude af kontekst) så hop lige forbi og deltag i min konkurrence :-D

 8. Det siger bare alt for meget om mig, at jeg ejer en ismaskine og aldrig har så meget som overvejet at lave froyo i den. For shame.

 9. Ihh, bliver helt nostalgisk Рden dessert lavede min mor også ofte, da jeg var barn :)
  Tillykke med eksamen!

 10. Mums Рdet ser både sundt og lækkert ud! Måske noget man ligefrem kan spise med god samvittighed! :D

 11. Det er s√• l√¶kkert, jeg plejer bare at bruge m√¶lk og s√łdemiddel i stedet da jeg altid har det ved h√•nden.

  Og tillykke med den beståede eksamen :)

 12. Det ser godt ud! Jeg laver ofte noget lignende, ogs√• tilsat lidt ingef√¶r. Jeg kan ogs√• anbefale at bruge stevia som s√łdemiddel. Det er 100% naturligt og kaloriefrit, det har en lille smule lakrids/anis agtig smag, men til denne kombination smager det godt.

 13. tillykke med best√•et eksamen (ved dog ikke hvad en klikker… er :s)

  L√¶kker dessertis, den laver jeg ogs√• men med s√łdemiddel (DDV)

  Pause fra noget er altid godt, så kommer man frisk og veloplagt tilbage med masser af ideer, men det ved du jo også godt.

  P√łj p√łj med speciale skrivningen.

  Kh. Lis

 14. Mums! Kan ellers anbefale græsk yoghurt med lidt kokos vendt sammen og en smule honning, er vildt lækkert sammen med en frugtsalat. Er sundere variation af råcreme! :) Enjoy!

 15. Tillykke med den bestået eksamen!
  Jeg har lige lavet denne, men med naturel yoghurt og jordbær, og den kan klart anbefales til hvis man bare vil lave noget nemt, MUMS! :)

  I er velkommen til at f√łlge mig p√• instagram: Karolinealfi

 16. Mums, det ser lækkert ud! Glæder mig til den dag, man kan få græsk yoghurt i Frankrig Рdet mangler jeg ofte ;)

  • Nej hvor mystisk at man ikke kan f√• det… De m√• lige stramme sig an ;) Mindes at de havde det i Belgien, da jeg boede i Bruxelles… N√•, men vil ikke h√łre brok fra dig for du kan f√• den fabelagtige Activia Yoghurt med kokos… Mmmmmm….

 17. Tillykke med eksamen! Hvilken instrukt√łr/klub har du taget uddannelsen hos og kan den anbefales? :-)

 18. K√łbte en blender grundet dette indl√¶g.. lavede s√• fro yo, ig√•r – og hold nu op det var L√ÜKKERT!! ;) tak for tippet :)